Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
válasz
Illusion1010
üzenetére
A legcukibb VGA: ASUS 760 Mini
Ez belefér a 24cm-es határba is, a többi nem nagyon.
Bár az a táp tényleg félős.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Illusion1010
üzenetére
Az a 300 wattos tápod van, ami az adatlapon? Akkor azért csak óvatosan a nagy VGA-kal.

-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Jaja, amire érdemes lenne, mind egy picivel fölötte vannak árban, vagy/és fogyiban. 7870xt,7950; gtx760, 670 . Én minimum ezekre cserélném, vagy hagynám a fenébe.

-
Bjørgersson
félisten
válasz
Illusion1010
üzenetére
GTX670 vagy 760, bár ezek valamennyivel többet fogyasztanak 160 wattnál.
-
Illusion1010
senior tag
Egy kicsit off kérdés, 7850 2GB-os kártyát mire érdemes cserélni felfelé? Csak BF4-hez. 30k körül fizetnék rá. 24cm hosszú lehet, és 150-160W fogyasztás a maximum ami belefér a házamba, amit nem szeretnék lecserélni. Lehet AMD és Nvidia is.

-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Stunts666
üzenetére
A találattal nincs bajom, ha rálövök és elérhető távolságra van, akkor általában talál is, a markert nem szokta mindig beadni, aztán kapom az asistot a nem találaltomra. Amire még nem jöttem rá mitől lehet, hogy néha néhány ember rámlő és megakad a karakter, nem tudok semmit csinálni, aztán meghal. Viszont 120 ping fölötti játékosokat nem tudok megölni. Lövöm és semmi. De tényleg semmi. Ha van néhány a szerveren általában alt+f4 a kör vége

Most feltettem én is a whql-t meglátom mi lesz vele.

-
Stunts666
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Tudom, hogy nem ellenem. De tenyleg van olyan, hogy amibol nyerteskent jottel ki a kovetkezo korben mar nem. Itt pl az 1v1re gondolok. Nem valtozik semmi es megis.
-
Stunts666
őstag
válasz
DeadMeat
üzenetére
7950+Win 8.1+Mantle 14.4 driver es nincs fagyasom.
Nekem csak az a bajom, hogy minden kilott golyonal egy eszrevehetetlen pillanatig megall a jatek. Porget egyet, mint a nyerogep es vagy beadja vagy nem. A BF3-ban ami talal az legalabb talal. Itt a jatek donti el helyettem.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Igy van. Azóta nem kicsit javult a játék. Még egy négy év ebben a tempóban és nevezhetjük késznek is akár
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Zk: Nekem konkrétan egy game braker hiba maradt, az a piros halál. De azt meg senki nem tudja eldönteni, hogy a bf4 az ati driver vagy a win 8.1 hibája. Vagy mindé együtt. Az, hogy fedezék mügött halok meg fél méterrel, vagy nem ad hitmarkert, ect már meg sem emelik a vérnyomásom
Ami inkább kiakaszt az agyhalott idióta kaszt, amibe általában a szerver 80% áll ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Pár hete.

(#44988) DeadMeat
Na, az ilyenekről beszélek. Ha ez továbbra is ennyi poén tárgya, akkor csak vannak még nagy bugok vagy hibák benne... -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Mikor vetted meg / kezdted el a játékot ? Mivel az első időkben voltak nagyon is idegesítő összeomlások mind a szerverek mind maga a játék terén.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Mik ezek a negatív dolgok pontosan? Én csak lámugatok, de olyan durva hibát még nem láttam.
Vagy csak nem vettem észre?
Oké, néha nem csatlakozik egy szerverre stb., de csak ilyesmi. -
pohár
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
már egy jóideje
-
XZoli
aktív tag
Három hét BF4 után kijelentem nekem jobban tetszik BF3, a kedvenc fegyvereimet vagy kihagyták vagy teljesen el sz@rták és mi lett a DMR fegyverekkel

-
- = Zk = -
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
BF3 megjelenésekor még jártam fel 15K ticketes Seine TDM-re

Métro CQ 3-5K
régi szép idők
-
afrojack1
senior tag
Ez az AEK fegyver nagyon jó!! Csak úgy aprítok lockeren!

-
SkyS1gn
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Az nem a kihasztnáltságot írja ne nézd...
-
lowzor
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
a prociimitemet elnézve nem. Meg Mantle-ban 3 szálat ír és sokkal jobban is fut.
(#44975) kovy29
ezt vágom
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
-
Zolee11
senior tag
válasz
sixpak
üzenetére
Az kemény, akkor valóban nem csalt, én még ilyen statokat és ilyen manővereket nem láttam, már csak az a kár, hogy én nem tudom használni.

Ma totális béna csapatokban voltam, folyamatosan szétszedtek, az utolsó zászlókért is harcoltunk, tankkal a pálya másik feléből leszedték a helikopterem, járművel megmozdulni nem lehetett, gyalogosként szintén, azt hiszem most lett tele a himbilimbim mára ezzel a játékkal. Ilyenkor nem érdemes játszani, mert tele van minden szerver (ahol ilyenkor lehet játszani) vérpistikékkel. -
D.Orion
veterán
Vicc! Mekkora idióta lehet az a szerver üzemeltető aki TDM-re 100ticket-et állít be, már 24fős szerver esetén is hülyeség, de még 48slot-os szervert is találni ilyen beállítással. Squad DM-ben meg az 50tickets... nevetségesen idióták ezek a szerver tulajdonosok.
(#44973) kovy29: Na az meg a másik...800-1200ticket a reális szerintem. Nem is értem, hogy egyes mapok esetén egyáltalán miért létezik a 64fős lehetőség, pár map annyira kicsi, hogy 48fővel is TDM hangulat és baserape alakul ki.
-
@rglaaf
veterán
egyszerüen logikátlan lenne hogy bf4 utlsó dlc-t kidobják szeptemberben 1 hónap mulva meg jön az uj bf
bf3-ban is márciusban jött ki az endgame és csak október végén jött a bf4 volt kifutási ideje sőt még lett is volna benne potenciál egy esetleges uj kiegészitővel de hát tudjuk jön az uj cod mindig kell mellé konkurencia -
CptAdamica
nagyúr
Egy kis hiányzó fél szárny bug még ha direkt csinálták volna így, jó is lenne, hogy darabokban szakad szét a gép, mint a jó régi pacific fighters-ben.

-
@rglaaf
veterán
nem kell oda javitó néha csak hátráltat akkor van sok haszna ha ts-n vagytok mert ha pubon vki beül és pl csak annyira ugrassz ki hogy picit bele heggesz a tankba hogy vissz tudj vonulni de a gunner még tolja neki akkor vagy ott hagyod és gané vagy a másik hogy ott maradsz akkor meg általában reszeltek mert addigra mindeki rádmászik gyalogos, tank ifv
-
D.Orion
veterán
válasz
Zolee11
üzenetére
Játszottam már én is ilyen tankos emberrel, szerencsére egy oldalon voltunk. Zavod-on a haverjaival simán ment mindennek a közepébe. Volt egy jó gunner-je és egy ember külön aki mindig javította. Össze lehet hozni okosan, és megfelelően béna ellen csapat esetén. Nyomták a spot-ot rendesen gondolom.
Biztos nem volt az ellennél senki aki teledobálta volna a pályát Mine-al és Slam-el.
-
elso
csendes tag
válasz
Zolee11
üzenetére
Van a gunnernek egy úgynevezett prox.scanja ha bevolt állítva a gunnernek akkor ha közel érsz a tankhoz rajta vagy multkor haverom ellenségbe volt és vagy hátulról vagy oldalról jött mindig leszedtem
már ott anyázott tsen ,hogy nem érti miként veszem észre
közbe a gunnernek prox.scan volt bent. -
Zolee11
senior tag
válasz
gali777
üzenetére
Ok, tud lőni, de miközben halad előre, bevenni a zászlót, aprít előre, én oldalról közelítek, majd hátulról, és simán hátrafordul, semmi keresés, egyből tűz, és egyből lekaszál géppuskával, majd vissza előre, és senki nem tudja leszedni. Ezt játszotta folyamatosan. Honnan tudja hogy honnan jövök? Minden más játékoz pásztáz, és bármilyen jó lövő ki lehet játszani, nála erre nem volt szükség, mintha ki lennél emelve a térképen és a képen, ide lőjj. Szerintem tuti, hogy nem tiszta játékos.
-
Zolee11
senior tag
Ezt nézzétek, szerintetek létezik ilyen? (Csalás nélkül természetesen.)
Konkrétan megközelíthetetlen volt a tankban, akárhonnan mentem, nem tudtam megközelíteni, már látott, és lekaszált, kb. minden lövése talált. Lealázták páran az egész mezőnyt, több körön keresztül, ott is hagytam őket. -
D.Orion
veterán
[K] najstronics
Na ez kemény. TDM-en épp egy oldalon vagyunk, hát odavág rendesen. 1 2Még, hogy az Assault nem jó semmire...
-
@rglaaf
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Akkor az idén érkező rendőrös részt ki fejleszti?
Azt meg honnan vetted?
még semmi infó sincs erről bár mostmár ha lesz valami akkor dobni kéne valami infót mert az új cod jön az tuti -
lowzor
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
render.drawscreeninfo 1
-
@rglaaf
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
A starwars BF-t csinálja a visceral games[link]
-
D.Orion
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem tudom, nem szoktam figyelni. Igazából nem is szeretek olyan szerverekre járni. Most is TDM-et nyomom, mert szánalmasnak érzem magam 90-es szint felett, hogy alig vannak meg a fegyverekhez a battlepack-os cuccok. Épp az imént lett meg a 410/410 az M416-hoz, még 100kill és az is fullos. Vagyis már az, de a battlepack-okban rejtőző 25%-os boost-kat még feloldom.
Ha elérem a 100-as szintet, akkor megtanulok repülőt ill. helikoptert vezetni. 
-
Newyorker
addikt
Köszönöm

-
marilllyo
veterán
Én azon filózom, hogy az i5 ugye szabadjára engedi a magjait a Turboval...míg az i7 játékok közben lockolja 2,5 körül. Nincs így előnye az i5-nek? Oké, hogy +2 mag...de akkor is. Van ez a teszt is...ugye...sokszor belinkeltük már az i5 vs i7...így ez a teszt sem teljesen fair.
-
kisza25
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
még nincsenek szerverek, addig elégedj meg a single-vel

-
D.Orion
veterán
Elszomorít kissé, hogy tíz szerverből nyolcon van valami gányolás. Fast Respawn, fast xp, fast veliche, spawn, 2000ticket, stb. stb. HC mód-ról meg ne is beszéljünk...
Alig találok normális nem össze-vissza állított szervert. -
kisza25
félisten
-
SkyS1gn
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére

-
ForRedGlory
félisten
Skacok, jó már a B4? Komolyan kérdezem, szerintem idén még 10 meccset sem játszottam, azokat is hónapokkal ezelőtt, úgy tele van a tököm. Nem vagyok képben, kijavították már a szarságaikat?
-
Newyorker
addikt
Tényleg a BF5 mikorra várható?
-
jety91
őstag
válasz
fornettisuti
üzenetére
nalam az uj driver microlaggokat okoz, amivel jatszhatatlan a jatek dx es mantle alatt is... 14.3 beteval ilyen problema nincs
-
silver87
tag
válasz
lowzor
üzenetére
Ez valami optimalizálási kérdés lesz az tuti. Mindenesetre meglepődtem mikor fullscreenről átváltottam borderlessre és dupla fps-t adott a játék. Közel 60fps és minden ultrán van kivéve a terrain quality de akkor se csökken az fps csak enyhe utánhúzást érzek a játékban, mintha késne a kép ami zavaró számomra. Mindenesetre fél év után végre beoptimalizáltam a játékot. Egyébként a vasam se húde erős ezért volt meglepő.

-
silver87
tag
(#44899) Kérdésre a választ

-
silver87
tag
Tehát nem tudjátok.

-
SkyS1gn
félisten
-
lowzor
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Inkább ne akard megtudni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- World of Tanks - MMO
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- További aktív témák...
- ASUS RX 6700 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Asus Dual Radeon RX 6500 XT 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- Apple iPhone 15 256GB Sárga Független Bontatlan / 27% áfás számla
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

már ott anyázott tsen ,hogy nem érti miként veszem észre