- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honzi
senior tag
válasz #02119936 #18233 üzenetére
Jót röhögtem ezen így 4 körül.
Most hogy megjelent a COD szerintem egy rossz szava nem lehet senkinek elnézve hogy a másik játék mit nyújt illetve mit nem.
Nagyobb gépigény kevesebb játékossal kisebb mapokal statikus pályával.
Még csak dedikált szerverek sincsenek megint csak kamuztak.
Amit eddig nem tudott a bf az most a 4-be belekerült ettől kezdve nem is értem miért veszi meg bárki is.
WTF Is... : Call of Duty: Ghosts (Multiplayer)
(TotalBiscuit)[ Szerkesztve ]
Ryzen 3600 & GTX 1080
-
Olympos
aktív tag
válasz #02119936 #18233 üzenetére
@Kvg: ha nem tudsz nem degradálóan hozzászólni, akkor nem kell.
az "Olyan értelmes az okfejtésed mintha egy sügér írta volna." érvelésed a maximum, ami Tőled telik? nem tanították neked az iskolában, hogy nem illik nagypofájúnak lenni, főleg nem nyuszimódra interneten keresztül?
normálisan (!) kérdeztem vmit hozzáértő (!) emberektől. ha nem tartozol egyik körbe se, akkor ne érezz késztetést magadban.[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz #02119936 #19827 üzenetére
(#19825) Gabás
Te barlangba élsz a megjelenés óta?! Reddit, youtube, fb, battlelog, ea fórum, troubleshooting MINDENHOL ahol bf fórum van, vagy szó van róla, a PC-sek 95%-a sír hogy fixálják már a rohadt crashelést meg szétfagyást.
Nagyon valószínű hogy mindenki OC-zett procival játszik, de ha nagyon igényeled, akkor visszaállítom és ha kifagyok még le is fotózom!
//Más
Most mutatják be elvileg a Mantle-t először fejlesztőknek az AMD Developer Summit APU13 rendezvényen.
Nov. 11.-13.[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
devilinsid3
addikt
válasz #02119936 #19827 üzenetére
ne erőltesd, mert nem értesz hozzá
lehet az overclocknak köze hozzá, de amikor a userek nagyobb részénél többféle indokkal kifagy meghal és a többi akkor nem hiszem, hogy user error lenne
ráadásul még a poént sem értedapropó, mennyi valóságalapja lehet? (illetve mennyire működhet ez?) [link]
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
H.Ezredes
őstag
válasz #02119936 #20801 üzenetére
Nekem nagyon is számít,hogy érezhetően több FPS-em lett és jobban fut a játék számít a MIN FPS-ben főleg..... Sokkal élvezhetőbb volt tegnap játszani vele.
Van olyan MAGYAR oldal ahol le van írva pontosan mit jelentenek a járművekre a kiegészítők nagyjából vágom angolul is de nem lenne rossz pontos magyar leírást olvasnom
[ Szerkesztve ]
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz #02119936 #21410 üzenetére
+ azzal a napi átlag több mint 7 óra (közel 8 óra) játékkal folyamatosan 18-19 napon keresztül. LOOOL De megnézném a(z)
szánalmaséletét az ilyennek.Ghost topicból: "A multi nem izgat, az a ráérő nőtlen vesztesek és elhidegült házasok sportja."
Nem minden szavával értek egyet, de van benne valami Normál életbe nem fér bele napi több óra játék.[ Szerkesztve ]
-
válasz #02119936 #22702 üzenetére
Az lehet de nekem már nem futotta SSD-re, a VGA valamilyen okból fontosabb volt. A RAM-on is spórolnom kellett végén. Amúgy nekem is C: meghajtón van Na de azt a pár másodpercet igazán kibírná bárki amíg beérne mindenki.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
devilinsid3
addikt
válasz #02119936 #24154 üzenetére
a 15/1, 20/2 és 10/1 már csaló stat?
(#24157) Cris99 azt nem tagadom, hogy infantry játékmódban van a legtöbb csaló, de azért ennyien nem létezik, hogy csalnak
a többieknek: nem mindenki csal aki lelő és 2es k/d fölött van a statja[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Snip3r_HUN
addikt
-
kisza25
félisten
válasz #02119936 #24160 üzenetére
tegnap lecsalóztak, 20/2 körül volt a K/D-m egy mókust lelőttem a fal mögött tankkal, de nem tehetek róla, hogy átlógott a lába a falon
ebben a körben
Cris99: tudom pont arról beszélek, hogy nem érdemes bekapcsolni, hiába tünik folyamatosnak mégis hátrány a v-sync[ Szerkesztve ]
Eladó használt téligumik 4db Hankok Winter icept evo2 215/60 r16 99H DOT3120 Ár:39,9eFt!
-
Colos1
őstag
válasz #02119936 #25033 üzenetére
Húúú, ezt nagyon kikérem magamnak Amúgy COD -al sohasem multiztam, single is legutoljára az MW1 volt, ami tetszett.
De aztán ki tudja, lehet ha kipróbálnám a Ghost -ot - vagy mi a legújabb része - , akkor azonnal megutálnám a BF -t(#24999) bul07: "Semmi fantázia nincs bennük,csak le vannak dobálva a tereptárgyak" Igen, mert ha a természet épít valamit, azt mérnöki pontossággal, precízen hozza létre, ugye?!?
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Olympos
aktív tag
válasz #02119936 #25089 üzenetére
Oli vagy Abu cikkéből Nekem az jött le, hogy sokkal nagyobb potenciál van a VGA kártyáinkban, mint amennyit kihasználunk ebből. Az, hogy egy GCN-es GPU kihasználtsága most 100% nem azt jelenti, hogy nincs benne több tartalék, hanem azt, hogy DirectX ennyit tud kihozni belőle.
Én személy szerint nem 10-15% javulást várok Tőle, hanem sokkal többet. Akár 50%-ot is.
Még csak a BF4 az egyetlen Mantle alapú játék, ezért ha sikerrel jár(na), akkor sokan válthatnak nVidiáról AMD-re annak ellenére is, hogy csak a BF4-be tudják ezt kihasználni, és lehet, hogy nem is lesz Mantle alapú játék még vagy egy jó félévig.Már csak ezért is megéri fejleszteni, hogy elmondják: AMD kiütötte az nVidiát, amely jó reklám lenne: ösztönözné az márka hű nVidiásokat a váltásra.
Másrészről egy sokkal szebb játék után jöhet "végre" a CPU (esetünkben AMD) piac fellendülése is, mert még mindig elég egy 3 éves CPU ahhoz, hogy a BF4-ben FullHD Ultra felbontás mellett játssz 60+ FPS mellett.
Továbbá a siker miatt kötött egyéb szerződések (akár játékfejlesztő cégekkel, akár mobiltelefon gyártókkal) is az AMD-nek kedveznének, így megéri, ha a Mantle beváltja ígéreteit.De ez tényleg nem garancia, én is tartok attól, hogy túl szép, hogy igaz legyen....
-
spanglee001
addikt
válasz #02119936 #25378 üzenetére
nálam a win8 mindvégig beton stabil volt, soha semmi hiba nem volt vele, csak úgy kellett a hardwert válogatni hogy minden pászoljon és legyen driver. comondor 64 az nem támogatja a 64bites windózt
Dee a játékkal kapcsolatban egyetértek, azzal van hiba
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Svájcinéger
őstag
válasz #02119936 #25753 üzenetére
Köszi. Jövő héten szabin leszek remélem kibírom valahogy.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
válasz #02119936 #26469 üzenetére
Nem arra lett programozva. A BF4 alapvetően DX11-re van fejlesztve, a Mantle külön álló projekt amit a DICE és az AMD közösen fejleszt a BFezért is utólag kapja meg a támogatást, de az sem teljes értékű. Gyakorlatilag amivel drasztikusan gyorsabb lenne abból szinte semmit nem fogunk érezni.
(#26470) Remi1234: anno amikor még T-s netem volt és sokat COD4-eztünk, warokkal meg minden egyébbel mindig elszálltam éjfélkor mert akkor volt IP kiosztás és mindig elment a net annyira, hogy kivágjon a játék.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest