Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gippo
senior tag
Jól érzékelem, hogy a smoke gránát (esetleg + FLIR sight) normál módban lóf**szt sem ér?

-
q13579
senior tag
Ez így van!
A pálya bejárhatóságát illetően már átestek a ló túloldalára. Szerencsére egyelőre még a föld alól nem lehet lelőni semmit, de lassan erre is kitalálnak valamit...
Mivel az épületek szinte mindegyike halomralőhető, 360 fokban körbejárható, ezért sehol nincs igazán fedezék. Ehhez párosul, hogy jóval gyorsabb szerintem a játékmenet, illetve halálosabb a hitbox. Mindez azt eredményezi, hogy az egész sokszor olyan, mint egy hangyaboly, soha nem tudhatod, hogy vannak-e mögötted, alattad, fölötted, melletted stb...
Biztos mindenki előtt ott a zászlófoglaláskor érzett feszült várakozás, hogy ugyan melyik oldalról fognak éppen lelőni
.Kemperek melegágya lett így a game ezzel. Ott van pl hainan resort főépülete, ahol liftekkel lehet felmenni a tetőre. Tegnap a csapatunkból 8 db!! sniper szórta fentről az áldást. Röhejes volt.
-
Laraxior
titán
A kiírásban az "All users" csak a PS4esekre vonatkozik, vagy tényleg "all"?

-
Winne
nagyúr
válasz
kisza25
üzenetére
Ettől én is majdnem megőszültem tegnap, meg nem ott látszott az akna ahol volt. -.- Mondom elmegyek mellettük, ha már spórolni kell a sok okoska miatt a lövegekkel, erre felrobbanunk, meg megint, na mondom oké, akkor gyök kettővel megyünk és keressük a pattanás nagyságú láthatatlan aknákat szemmel...

-
fogirobi
senior tag
Nálam a Flood Zone az ami játszhatatlan, iszonyat laggolok rajta, főleg a tetőn, van hogy 45-re is leesik az FPS... A többi mapon 60+ FPS, néha beesik 55-re, de az még bőven jó!
Paracel Storm, meg a Zavod 311-en vannak még néha nagyobb FPS eséseim de még a bőven elviselhető kereteken belül!
De ez a Flood Zone... Hát nem tudom, nálam az nagyon nem fain
Még TDM-be el is megy, de CQ-ba nagyon kapom a laggokat! 
-
válasz
nanorambo
üzenetére
Első ránézésre nekem sem tetszett, de már kezdek megbarátkozni vele. Helizni kifejezetten szeretek ott. Épp múltkor csináltam ott egy 15:0 arányt helivel, gunner nélkül.
Ott aztán nincs olyan, hogy valami szarfaszú tv-vel osztja 1 km-ről.:-)
Vagy bemész a házak közé utcaszintre vagy megdöglesz.:-) -
-
-
Frozzy
őstag
pont tegnap este dawnbreak tdmeztünk haverommal. meggyőződésem, hogy annak a mapnak valami baja van

ott volt a legtöbb netcode hiba, hogy telibe tunkolom a gyereket és még csak nem is sebződött ( elölször volt netcode hibám és csak ezen a mapon)
értelmetlen fpsdroppok laggok voltak amiket nagyobb részletesebb mappon sincsenek.. (nyilván azért is mert nincs egy kor szerű gépem de akkor is ez a legélvezhetetlenebb map számomra)
az a baj, hogy egyébként egy jó map lenne. de valamit nagyon elkúrtak mert a legtöbb hiba ezen a mapon jelentkezett nálam

-
-
Xaels
félisten
válasz
Neoteric
üzenetére
Pont azért volt olyan sikeres, mert egyszerű, jól kiegyenlített pálya kevés bugolható dologgal. Bőséges hellyel a járműveknek de elég fedezékkel a gyalogság számára is. Szerintem egy pálya nem attól lesz jó mert telepakolják minden vacakkal.
Dawnbreak meg egy nagy hányás.
-
-
Xaels
félisten
válasz
Shodan
üzenetére
Azt mondanám, hogy a 3 pályái kellenének az olyan kiegészítő elemekkel mint a viharos tenger ahol iszonyat nagy feeling hajózni/jetskizni. Mekkora lenne Noshahr-on a konténerek közé csapó vízzel is "küzdeni". Hozzá adhatnák a levolution-t meg kicsit több épületet. Nekem a 4 pályái nagyon nem jönnek be valami miatt.
A 3-ban toltam a medálokat meg az egyéb kihívásokat, de itt nincs semmi inspirációm rá. Meg legyenek a kedvenc fegyvereim és onnantól azokkal fogom tolni és minden mást lesz@rok. Valszeg premiumot is csak akcióban veszek majd.
(#21880) Cris99: ebben nem értünk egyet. FireStorm-hoz és Kharg-hoz egyik 4-es pálya sem ér fel. De infantryra is Seine vagy Bazaar sokkal átgondoltabb volt...
-
Shodan
őstag
Nem is értem hogy őszintén van e olyan akinek jobban bejön a 4 mint a bf3. Ha tehetném és nem reggeltem volna be tuti eladnám.
-
q13579
senior tag
válasz
front3r
üzenetére
Ezt annyira bírom komolyan..

Homokvihar, meg hurrikán, meg partra vetett hadihajó az van, de stabil játékra várhatunk még hónapokat ....
Én gyakorlatilag 3 pályánál perpillanat nem is merek többön játszani, mert ezeknél talán meg van a stabilitás nálam, a többinél mindig jön valami meglepetést a DICE-tól kifagyás formájában.
-
Xaels
félisten
válasz
LLKobe
üzenetére
BC2 pályáit még nem DM-re tervezték. Egy Cq vagy Rush nagyon tudott pörögni. Arica és Oasis mai napig egyedülállóan szétkapható volt. Igaz nem voltak az épületek változatosak, de majdnem mindent le lehetett rombolni. Infantryban 16fővel már lehetett durvulni...
Más:
Játszok ezzel a BF"4"-nek nevezett valamivel, de nagyon nem fejlődött annyit a játék motorja ami megérte az új számozást. Ott vannak a városi pályák ahol ugyanúgy statikus az épületek nagy része mint az elődben. Vagy ott van Shanghai-ban a torony is scriptelve van. A netkódról nem is beszélve.
Aki ismer tudja, hogy nem szeretem a HC-t, de itt előszeretettel megyek HC DOM-ra. A sebzés sokkal normálisabb. Ott sem 1-be halnak, de 2-3 elég szokott lenni és nem kell a fél tárat bele üríteni valakibe aki aztán 1HP-val belő. Egyedül a TK amivel ki kell békülni.
Kérdés: az utolsó "patch" előtt ment a VGA 80-90%-on de azóta a komplett gép nem nagyon megy 70% fölé, se a CPU se a VGA. W8.1 van legfrissebb CCC-vel. Mire gondoltok?
-
@rglaaf
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
jah hogy aktiválni kell az is külön gombal? remek

-
front3r
őstag
VOLT MÁR? Second Assault riportos DLC bemutató, van egy jó pár jelenet, pl. látni lehet a Gulf of Oman pályán hogy néz ki a map homokvihar után!
-
gali777
őstag
Az akna amúgy megmarad halál után, mint a 3-ban?
-
válasz
LLKobe
üzenetére
Én a megjelenéstől egészen a 3 megjelenéséig toltam a BC2-t, de nekem jobban bejön, így utólag visszagondolva.
Imádtam azokat a pályákat...Panama Canal, Atacama Desert, Oasis....de akár mindet mondhatnám.
Tényleg, Oasis-ról jut eszembe, hogy ingyen volt a dlc.
Mondjuk a Vietnam nem, de azt is csak valami háromezervalamennyiért vettem a megjelenése napján. -
nanorambo
őstag
Hol tudom megnézni azt, hogy megvan -e nekem a China Rising? Nem látom az assignmentek között az új fegyvereket.
-
LLKobe
veterán
Én a múlt héten vettem meg a Bad Company 2-t, (megjegyzem kétszer annyiért mint a Battlefield 3-at...)
és nekem egyáltalán nem tetszik. Nem vagyok egy nagy multis, de a 3 nagyon bejön mert, nagyon jók a pályák, nem túl nagyok, ellenben sokan vagyunk bent rajta, és folyamatosan pörög az akció. Az hogy mennyivel szebb mint a BC2 az egy dolog, dehát van is közte pár év.A BC2-ben viszont a kis pályák is rohadt nagyok, bementünk squad DM-re, és abból álltak a körök hogy hosszú percekig kerestem az ellent, majd mikor találtam egyet, a pálya túlvégéről fejbelőtt egy sniper... És kb. az összes pályát megnéztük, mind rohadt nagy. Ezzel most nem fikázni akarom a 2-t, vagy isteníteni a 3-at, csak nekem valahogy sokkal jobban tetszik.
-
GaburroSan
aktív tag
Na sziasztok! Csatlakozom ebbe a fórumba is a WoT után! Tegnap kaptam 1 E-mailt hogy nyertem 1 Battlefield4-et a RaptR-on! És már le is szedtem az Originről! 1 picit új leszek, mert csak a Battlefiel2-vel játszottam...de azzal rengeteget!
-
@rglaaf
veterán
Ez a gunner incendiary ér valamit? mert be tettem de kb közelröl ugyan ugy dobálták ránk a c4-t meg a slam-t
-
kisza25
félisten
köszi mindenkinek

akkor kb ua mint bf3-ban
Edem05: ezt multkor véletlenül én is észrevettem, hogy rá lehet tenni csak azt nem értettem, hogy hogyan robbantom, pl. rpg-re tippeltem volna
-
Működik valakinek az androidos battlelog?
Tegnap még jó volt, ma már belépni sem tudok. Azt tudom, hogy kapott egy frissítést tegnap, na azóta nem jó....szerencsétlen balfaszok....:-) -
gali777
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
A 3-ban sem volt elég egy akna
Ott is 2 kellett, hogy érjen is valamit és még azt is túlélte, hogy ha volt reactive a tankon pl. -
eugabesz
őstag
válasz
kisza25
üzenetére
Nekem tök mind1,mindkettőt szeretem...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gyakran használt ún. vonulási útvonalakra kell tenni és sajna nem elég kettő...a bf3-ban elég volt általában,de itt kell a 3.Lehetőleg ne egy csomóba rakd,hanem kicsit szétszórtan,max 1-2 méteres távolságra.
én alkalmazom az ún. csali akna módszert is,mikor jól látható helyre teszek egyet,kettőt pedig a kikerülési irányba,csak olyankor meg kell támogatni egy sraw-al is,sajna...
-
kisza25
félisten
ez az akna hihetetlenül idegesítő, már kitekeredik az ujjam annyira spotolok és aknára futok ami nem látszik

ha nem figyelnék rá azt mondom ok, de így
amúgy én balanszoltam magam mind 2x, de a második menet azért 4 vs 8 volt még így is
eugabesz: te mint aknaszakértő, melyik jobb az m15 vagy az M2?
melyikből mennyi kell egy tankhoz és hogyan érdemes lerakni?
mert én lerakom max disabled, pedig 3-at rakok minimum 1 helyre -
Prosector
addikt
Mikor telepitettem a BF4-et be voltam rugva és a mai napig nem értem, de vhogy másik acc.-ra raktam fel(csinaltam egy masik accot ugy, h észre sem vettem ill. nem tunt fel).
Át lehet rakni valamilyen modon a BF3-as acc.-ra?
-
kriszpontaz
veterán
válasz
q13579
üzenetére
Hidd el hogyha 3-4 kemper gyökér rád áll ezzel a fegyverrel mindegy merre akarsz elbújni, úgyis véged. A legtöbbje meg ha le is merészkedik az épület tetejéről, 3 méterről is ezt használja.
(#21840) scope2007: az akna tényleg nem olyan mint a BF-ben. 1x sikerült 1 robbanásra killt szereznem vele, ha egy aknára megy csak rá, akkor csak mobility hit van belőle. 2-t kell egymás mellé pakolni, akkor hatásos. Viszont Flood-on, a benzinkútnál víz alá pakolva a csónakkal érkezőket szépen a levegőbe repíti egy is. -
ingalls
senior tag
Gyökér kérdés: sotit hogy lehet szerezni?
-
eugabesz
őstag
A PH!-s "kollégák" ismét megmutatták ,hogy mi a játék lényege...nem működött a balance,két perc alatt a 4-14-ből 10-8 lett.Mindenkinek le a kalappal...

(Xirith, ne haragudj nagyon rám,az volt a kezemben...de tényleg.)
-
eugabesz
őstag
válasz
Balika23hun
üzenetére
Nekem sem....igaz nincs is hozzá iPod-om,de mind1...
-
Gippo
senior tag
Az android app is csak azért van, hogy legyen....
Vegyen mindenki iphone-t meg ipadet 
-
Fügefaszur
csendes tag
Dettó, ugyan olyan sz@r lassu..

-
nismoka
addikt
Jól megfrissítették a Battlelogot androidon, egy nagy zéró... A nagy fekete semmi.
-
HRC95
tag
Épp most frissít a BL androidon kíváncsi vagyok javult-e

Szerk. Egyenlőre be sem lép
-
Gippo
senior tag
Én azon gondolkodtam, hogy egy gyengébb notebookon is simán lehetne tolni a commandert... nyilván a rendes pc-s verziót nem mindegyik bírná el. Vagy igen? Mondjuk sok értelmét nem látnám annak, hogy feltelepítsd az egész játékot....
-
válasz
front3r
üzenetére
De miért csúszna el? Nekem elég régi telóm van 1280x720 kijelzővel 4,6" méretben és a legtöbb tablet sem nagyobb felbontású. Jó-jó van full hd tablet (telefon is), de a legtöbb még mindig ilyen vagy hasonló sőt kisebb felbontású.
Én reménykedem benn, hogy jó lesz. Bár ez a hivatalos androidos battlelog alkalmazás egy katasztrófa. Remélem javítják azt is. -
Fügefaszur
csendes tag
Most TDM-eztem egy nagyon jót, addig amíg el nem rontotta MoneyMashine..
Elég undoritó, hogy még ebben is aimoznak

-
HRC95
tag
Ez a commander mod csak tableteken lesz holnap elérhető?
-
HeZzZ
senior tag
válasz
devilinsid3
üzenetére
neki is ülök most. köszi
-
HeZzZ
senior tag
azért az vicces hogy bemegyek egy szeróra, 3-4 percre, 3 halált bezsebelek és alt+f4 elek mert dolgom van. erre kapok érte egy minusz 20 skill-t.
ez valami büntetés féleség?
-
HeZzZ
senior tag
istenem életem egyik legjobb meccse volt eddig a BF-ekben. semmi idegesítő dolog, youtube videókba illő killek, áhh végre visszajött a kedvem a -80 as skill visszaesés után. az RCB-ket meg egyszerűen imádom

-
q13579
senior tag
Srácok, ezeket a félautómata sniper fegyvereket használja valaki? (DMR)
Egyszerűen teljesen használhatatlannak tűnnek. Elméletileg 60-as pl az alap DMR sebzése, de sosem elég két lövés az enemy-be, min 3 kell. Így pedig kb 0 az értelme, mert a legtöbb full automata karabélyból is elég a 3.
Hosszútávra pedig nem elég pontosan, középtávra meg ismételten nem látom előnyét a karabélyokkal szemben... Rövidtávra pedig nyílván nem valóak.
Pedig BF3-ban nagyon szerettem az SKS-t például holo-val....
-
devilinsid3
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
sajnos nem, de majd a modi megtanít, hogy ne szívd mások vérét
Enjoy
-
ForRedGlory
félisten
Nicsak Next Gen

(bocs, telefonrol irok)http://www.gamestar.hu/battlefield-4-dice-patch-update-ps4-xbox-360-pc.html
-
Más is kapott Premium battlepackot?
Ezeket mi alapján osztják?
Igaz csak egy rossz festés volt benn.
Szerk.: most szembesültem vele, hogy a fegyverekhez is ad battlepackot. Azt hittem, hogy mindent cuccot a killek után adja, mint a 3-ban.
De az előbb kaptam egyet. Százvalahány kill után kaptam. Ez az első fegyver amire kaptam.
-
mezi84
csendes tag
Hát nem tudom lehet hogy én szerencsés vagyok, de nekem kb. 1 hete romlott el az egerem (g500) írtam a logitechnek kértek két fotót a termékről azt ennyi, hogy honnan tudják hogy rossz azt nem tudom, mert egyből küldtek egy újat(g500s). Szóval szerintem ez így elég korrekt

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

Még TDM-be el is megy, de CQ-ba nagyon kapom a laggokat!

Ott is 2 kellett, hogy érjen is valamit és még azt is túlélte, hogy ha volt reactive a tankon pl.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)