Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
devilinsid3
addikt
válasz
DNS_65
üzenetére
ennek megint mi köze van ahhoz, hogy meg van a játék vagy nem? vagy akkor már teljesen hülyének kell lennem egy adott játékhoz, ha nincs meg? ja értem..
a bf3ről pedig: az vigye a helit vagy bármit aki ért is hozzá szerintem.. hidd el többre megy a csapat, ha nem balfaszok vezetik
vagy már az is zavar, hogy a helivel támogatjuk a kört amivel a csapat nyer? jaj elnézést 
#21198) TTomax ez az egész abból alakult ki, hogy egy szar félkész játékot adtak ki, amiben 100 emberből 70-80 ugyan azokkal a hibákkal küszködik és van 10 aki más hibával másik 10+x akinek pedig fut
ezek alapján szerintem nem lehet azt mondani, hogy ez egy kiadható formában lévő játék akármennyire azt nézitek az utolsó napokban, hogy ki írja ezeket
(azaz én) -
TTomax
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
Sajnos tévedsz....nincs saját tapasztalatod, csak véleményed amit mások véleményére alapozol...
-
DNS_65
senior tag
válasz
devilinsid3
üzenetére
Mondja akinek meg sincs a játék
Bezzeg multkor Armored Shielden (BF3) a helit kisajátítottátok Galival -
lofagi
addikt
válasz
lofagi
üzenetére
Kénytelen voltam gyorsan javítni ezt a vereséget, egy jó kis rushhal, természetesen javítómókusok nélkül!

Szerencsére az ellenfél csapata, csak az utolsó M-COM-oknál állt rám, addig szépen tudtam irtani őket!

-
TTomax
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
Hát kb úgy , mint amikor a vak beszél a színekről. ....
-
devilinsid3
addikt
válasz
Csabroncka
üzenetére
de attól még látom, hogy szép piros avagy rothadt és kukacos

-
aizen92
addikt
válasz
Csabroncka
üzenetére
WorldRender.MotionBlurFixedShutterTime 0
WorldRender.MotionBlurForceOn 0
WorldRender.MotionBlurMax 0
WorldRender.MotionBlurMaxSampleCount 0
WorldRender.MotionBlurQuality 0
?<21:23:20> "eugabesz": 1.notepadba beirod
2.mentes maskent
3.minden fajl
4. Origin Games/BF4
5. user.cfg -re nevezed es mentedezt próbáld ki.
-
Csabroncka
addikt
válasz
devilinsid3
üzenetére
Biztosan találkoztál már azzal az idézettel, hogy:
"Nézni a barackot és megenni NEM ugyan az!"A homályosodásra visszatérve: Én nem Low-on tolom, custom (high beállítások HBOA élsimítás) és Motion Boolr 60% mellett előjön, úgy tudom, hogy Low beálítás mellet is.
Namost ezt nem lehet az effekthez hasonlítani ami élethűbbé teszi a játékot, hanem sokszor kifejezetten zavaró. Végre videón itt amiről eddig beszéltünk! -
Winne
nagyúr
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Nincs rá idő se nagyon, meg így hogy kedvem sincs, nem nagyon fogok valószínűleg. Most kezdek kinőni a játékokból, semmilyen single playert nem bírok már idegekkel, ezt is végignyomtam, de csak mert rövid volt és elvileg ad fegyvereket..

@(#21169) Cris99: én még csak mínuszban sem vagyok általában, azt már én is észrevettem, hogy lassabban és kempelősebben kell haladni, de ez meg nem tetszik annyira..

@(#21172) xavix13: lejárt sajnos.

-
lofagi
addikt
Imádom ezt a játékot... belépek egy szerverre 2 perc van hátra a játékból, bespawnolok, kimakkerolom a kisheliból a javítóst egy rpgvel, a heli persze fent marad!
erre kilövik a helit, az meg ahogy leesik "killed is action" aztán még1 halál, mert hiába javítom a kisheliset az nem tudja vezetni, és vége is a körnek, -26 skill köszönjük EMESE!múltkor már működött ez a szájbak... szerver figyelő, most megint nem, annyira jóóóóóóóóóóóó
-
devilinsid3
addikt
válasz
ujlakany1993
üzenetére
aki a parton kempel szerintem megérdemli, hogy 4 hajó menjen felé

és itt a "kempel"-en van a hangsúly
-
DNS_65
senior tag
Van aki i3-as procival tolja a gémet, mik a tapasztalatok? Mennyire limitáló tényező a cpu?
-
Laraxior
titán
Begyűjtöttük az összes hajót

-
devilinsid3
addikt
válasz
SkyS1gn
üzenetére
ha pl. valaki megkérdezi azt, hogy hogyan lehet a helivel játszani, én pedig azt válaszolom, hogy szinte lehetetlen, mert el lett cseszve az egész attack helizés
vagy, hogy mire való az Active Radar én pedig azt írom le
akkor ebben mi lenne a levegőbe beszélés?
az ameddíg pedíg még mindíg síma I betű

-
SkyS1gn
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
-
-
Próbaképpen megléptem ezt az user.cfg-s dolgot, amit fentebb javasoltak az elmosódásos jelenség miatt, nálam eddig bevált, nem jött elő. Persze az is igaz, hogy eddig csak a kedvenc tájfunos, viharos, harci ladikos pályán próbáltam még.
-
devilinsid3
addikt
válasz
fogirobi
üzenetére
hidd el, hogy még így játék nélkül is jobban rálátok a játékra, mint te.. (ha neked egyáltalán megvan)
#21169) Cris99 és ezért miért ne írhatnám le a véleményem arról, hogy szart csináltak, meg milyen bugok vannak benne? illetve a hírekről 1-2 dolgot? vagy magáról a játékról?
-
SkyS1gn
félisten
Elején minuszba voltam énis, pedig tudod nemvagyok akkora ratyi 3-ban, aztán rájöttem máshogy kell hozzáállni meg mozogni kicsit, aztán most már jobban megy mint a 3!
(#21170) devilinsid3
Nem akarlak basztatni tudod, de kicsit igazuk van, énis azthittem valamiért hogy megvan neked

-
Winne
nagyúr
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Még mindig nem.

Látványra már tetszik, a beta óta látszik a fejlődés, de a legjobban az mutatja meg nálam, hogy nem tetszik, hogy gyk 3-4 naponta játszok egyet és pár kör után megunom. Könnyen halok infantryban nagyon 1 max két hitre és nehezen ölök, sokszor 4-5 hitmark és még elfut vagy lelő. Ezzel van inkább a bajom, itt nem tudok emiatt igazán érvényesülni.

-
eugabesz
őstag
Másik fórumról...
Hogyan lehet egy BF3 és egy BF4 játékost megkülönböztetni?
A BF4 játékosnak folyamatosan nyitva van a feladatkezelő

-
Ybron
senior tag
Ok

Valójában nem tudom eldönteni miért van ez, talán gép függő vagy beállítás, mert egyeseknél nem jön elő semmi, másoknál meg még annál is több.
Érdekes, hogy patch előtt nekem jobb volt a játék, míg másoknak nem ,de most fordult a kocka, valakinél jobb lett, de nálam rosszabb. -
=HG=
addikt
"ha esik akkor az idő párás és elhomályosodik néha a kép, ezt te sem gondoltad komolyan ugye?"
Miért is ? Nálam egyébként pach után talán 1x lépett ki a játék.. Előtte jó párszor...Ezt az elhomályosodást még nem figyeltem...Most majd összpontosítok...

"Gondolom nálad is ez jön elő mikor párás időben sétálsz..."
Nálam nem kell hozzá párás idő...csak elég pia !
-
Ybron
senior tag
Ezt nem értem hogy jön ide?
Gondolom nálad is ez jön elő mikor párás időben sétálsz...
Különben bármikor előjön, független az időjárástól, nálam napsütésben és operation locker-n is előjött.
Pláne hogy eddig nem volt patch óta meg van, nem hinném hogy ez hírtelen eszükbe jutott hogy ez mekkora királyság lenne berakni hogy ha esik akkor az idő párás és elhomályosodik néha a kép, ezt te sem gondoltad komolyan ugye?
-
LamaCube
addikt
válasz
csibe1
üzenetére
40/20-as a netem és mint írtam 20kb-re korlátoztam a feltöltést. Bf3-at is így toltam.
Bf4-ben inkább mindent kilőttem, hogy hátha nem fagy ki és valamiért nekem semmi fagyásom nincs napok óta.Winne
A vonatos mapon nekem is elment inf-be is a hang volt, hogy 1 percre is.
-
Ybron
senior tag
Nálam is előjön ez a elhomályosodásos anomália.
Valamint patch óta egyre többször lép ki exe hibával.
Van olyan ha beszállok helibe, vagy vadászgépbe rángatja magától a gépet, eddig nem volt, nem tudom mi akarna ez lenni, talán turbulencia
Meg nem tudom hogy ez hiba-e, de nekem már volt olyan hogy ellenséget csapattárként jelölte meg(feje fölött színkód) aztán mikor lelőtt persze átváltott, de lehet csak én vagyok tudatlan ezzel kapcsolatba. -
-
Winne
nagyúr
Headshot, jól néz ki.

(Sajna fake) -
Gippo
senior tag
válasz
spanglee001
üzenetére
Az elleséges commander emp-je okozza igen... következő patchben kiveszik, mert úgy néz ki, hogy nem tetszik az embereknek. (jogosan)
-
nanorambo
őstag
Sírok! [link]

-
spanglee001
addikt
elvileg lehet a comander emp-je zavarja a képet, de lehet hülyeséget mondok valahol ezt olvastam....
a pecs elb. mindent, de másnapra minden tök jó lett, csak hang bug van, meg az elmosódás.
így nálam már megfelelőnek mondható, játszható élvezhető szinten van.
shanghai on ledöntöttem a tornyot 64 es tele szerveren, semmi gond, semmi dropp, és kifagyás.
netcod határozottan jobb nálam, szinte vagy én halok vagy a másik, ritka hogy mindketten, de azért néha van hiba, de elfogadható
-
bul07
nagyúr
Na hagyom a fenébe futkosnak a pályán mint valami hangyák, lehetne már hétfő!!!
Cris99-nek is (mert korában kérdezte)
Sikerült felvennem a homályosodást, talán, vagyis én látom de hogy feltöltve is látható lesz e mások számára
Második másodpercnél van , ennél is ott látható(#21133) batt
Hátha javít majd rajta az a hiba javítás amit linkelnek
De ez csak majd vasárnap este derül ki számomra (akkor fogok újra játszani) -
csibe1
veterán
válasz
LamaCube
üzenetére
" Nálam, akkor volt "sok fagyi" amikor futott mellette a torrent. /nem letöltés csak feltöltés az is 20kb-al, csak az idő végett/"
Pont a feltöltés az ami tönkre tudja vágni a multis játékot, de ha valami durva neted van akkor nem számít.
Másnak is eltűnik néha a célkereszt?Utána két escape és megint van.
Amúgy nem vészes, de gránátdobásnál elég idegesítő. -
k.soma
senior tag
Lehet hülyeséget kérdezek, de valaki tud esetleg érdemleges választ adni arra, hogy Windows 8 és 8.1 között lehet-e teljesítménybeli különbség (természetesen a BF4-et illetően)?

-
batt
aktív tag
-
válasz
boogie84
üzenetére
Én már végigtoltam, életem egyik legrosszabb élménye volt.
Gyalázatosan szar, de tényleg...ne erőltesd.
Megkockáztatom, hogy a legfosabb single kampány, amit valaha játszottam, mondjuk mentségére szolgáljon, hogy legalább rövid.
renard: ezzel az elmosódással még nem találkoztam. Mondjuk sok időm nincs is várni rá, mert 15 perc játék után az asztalon találom magam.

-
Mr.White
senior tag
hát ez az elmosódás kurvamód irritáló. jó kis peccs lett.
-
RichieTri
senior tag
bocs ...
az L85A2-nel a granat kill az nem sima hanem 40mm-s.
gondolom noobtube -
bul07
nagyúr
válasz
wolf13
üzenetére
Igen ez van nekem is , de változó van hogy van vagy hogy nincs , és egyes szervereken egyáltalán nincs
Amúgy a sok hétvégi huszár előbujt(iskolás réteg) , azt se tudják hogy mi merre

Nem véletlen szoktam éjfél környékén játszani mert ezeknek általában már ilyenkor csörög a pizsama -
-
LamaCube
addikt
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Golmudon nem toltam most /az a vonatos, ha jól tudom/. na ott nekem is elment a hang és nem csak járműnél.
Shanghaion nem volt probléma. Nálam, akkor volt "sok fagyi" amikor futott mellette a torrent. /nem letöltés csak feltöltés az is 20kb-al, csak az idő végett/ Most már 1 hete kilőttem és semmi monitorozó progi sem fut. Lehet /sőt/ nincs köze hozzá.wolf13
Nálam egyszer sem volt. Igazából azt se tudom milyen, de semmi ilyesmi nem volt, hogy homályos lenne. -
wolf13
őstag
Valakinek van elhomályosodás ?
Kb 20 másodpercenként...
Találtam képet :

-
SkyS1gn
félisten
-
LamaCube
addikt
3.5 óra egyhuzamban játék után, több szerveren, több módon változó játékos számmal semmilyen fagyás és hanghibám nem volt. Úgy néz ki, hogy én a szerencsések közé kerültem, mert eddig se volt csak nagyon ritkán.
-
catar
csendes tag
Sziasztok!
A battlefield.hu oldalon ma lett kihírezve a patch részletes leírása. Namármost ez a javítás most fog megjelenni a közeljövőben vagy a tegnapi 1 GB-os lenne az? Mert, ahogy itt is írtátok többen, hogy az a patch a DLC-t készíti elő és nem tartalmaz szinte semmilyen javítást. Szerintem sem javítottak semmit, legalábbis én nem veszek észre érdemlegeset!
Valamint még azt szeretném kérdezni, hogy nektek volt-e/van-e, olyan bajotok játékkal, hogy kiakad egyszerre a hang és a kép is 2-3 másodpercre? Mert rettentő idegesítő......Válaszotokat köszönöm!
-
csibe1
veterán
válasz
Frozzy
üzenetére
Natív felbontásban ment a BF3?
Nálam nem ment fel a 4670-esre a driver, valamiért nem akarta az igazat, bétánál néztem.
Azóta nem szórakoztam vele.(#21106) Xaels
Pont Lockeren vettem észre, hogy nem tudok squadleaderként pontot kijelölni, pedig a patch után odakerült a give order menüpont is.Az is fura volt, hogy a chatben fél perces késéssel jöttek az üzenetek.
-
SkyS1gn
félisten
Ugyanolyan FOS mint volt... hang elmegy, fagy.... b@lfasz ret@rdált bagázs má patchet se tud csinálni!

-
-
csibe1
veterán
válasz
Frozzy
üzenetére
Szerintem 4670-es videókártyával felejtős.Kéri az újabb drivert ami meg sem látja a kártyát.
Kellene valami izmosabb kártya, mert ezzel már a BF3-nál is rezgett a léc.
Elkelne a 8GB RAM is.(#21102) Xaels
A Lockerhez sem árt egy jó csapat, mert simán hátba támadnak, megkerülnek ha nem figyelnek a csapattársak hátrafelé-oldalra is.
-
Xaels
félisten
Hát van még hova patchelni ezt a fostaligát. A pályák is 90%-ban elég gyatrák. Míg a 3-ban Metron játszottam a legkevesebbet addig itt szerintem a Locker fog menni a legtöbbet meg Shanghai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A7 /3/32GB / wi-fi / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vagy már az is zavar, hogy a helivel támogatjuk a kört amivel a csapat nyer? jaj elnézést 
Bezzeg multkor Armored Shielden (BF3) a helit kisajátítottátok Galival

Bf4-ben inkább mindent kilőttem, hogy hátha nem fagy ki és valamiért nekem semmi fagyásom nincs napok óta.
)