- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
-
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz Carasc0 #22750 üzenetére
Itt egy teszt a 3 CPU-ról: AMD Ryzen 7 1800X vs. i7 5960x vs. i7 6800K 1080 GTX-el nyomatták.
[ Szerkesztve ]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
jety91
őstag
válasz Carasc0 #22750 üzenetére
Jobban jarsz ha varsz addig es akkor veszel egy 1080 vagy 1080ti. En rx470-el jatszok ultran FHD-ban fix 60 FPS-el es stabilan tartja is azt ha bezarom a chromeot (csak 8GB RAM-om van sajnos es az elfogy a BF1 mellett).
Sosem ertettem miert jo a megjeleneskor venni top vidkarit. Iszonyatosan sok a buko rajta (penz + driver gondok).
-
voodoo98
addikt
válasz Carasc0 #22473 üzenetére
Nem hiszem. Az új fegyverek majd egy update keretében belül jöhetnek hamarosan.
Az éjszakai mapok pedig csak fikció, egy rajongói photoshop szerintem!(#22472) voodoo98
Napi átlagos 2 óra játékkal 9gb-ot számoltak itt a fórumban egy hónapra. Tehát 20-25gb-ba bele kell férnie akármennyi játéknak 1 hónapban. Hipernetnél ez a legolcsóbb csomag.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
laceszgamer
addikt
válasz Carasc0 #22366 üzenetére
Szerintem csak a kijelzés bugos, legalábbis nálam is volt, hogy újra számolni kezdett egy challange-ot, de mikor teljesítettem a másodikat is feloldódott a fegyver független attól, hogy közben az egyik amúgy már teljesítettet úgy mutatta, hogy hozzá se fogtam.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Csaber
senior tag
válasz Carasc0 #22312 üzenetére
Maradjunk annyiba nem ellenszer kell ez a " javítás "egy nagy rakás szar lett , ládát nyitok lefagy kilép jobb esetbe fogalmam sincs mit kaptam mert a nagy fekete semmit " bámulom " .. úgy talán a fele lefut rendesen és van közön a dolgokhoz na meg ez a csoda javítás irdatlan droppokat hozott a gépemen kb 120-ról-50 fps-re esik és vissza és közbe igazából semmi nem indokolja ezt....és semmi nem változott a gépemen a vga driver sem (377.86)...az meg az EA-at minősíti nem tud egy kib@szott ping limitet beépíteni teljesen jó hogy jön valami 999-es pingü muki és amikor harmadjára oszt ki neked hs-et az természtes dolog.....
[ Szerkesztve ]
-
MaTpr0F
senior tag
válasz Carasc0 #22283 üzenetére
Na, ezen jót vidultam, köszönöm!
Nálam a skill része ott elvérzett, hogy nem kell vállhoz emelni a mesterlövész fegyvereken kívül egyet sem, mégis mind pontos. Próbálnál meg így csípőből szaladgálni bármelyik másik BF-ben.
Nem kedves kolléga, ebben a játékban a skill szükség a béka segge alatt van. Gondolom azért, hogy az óvoda felső tagozatos gyerekek is sikerélménnyel tudjanak játszani és vegyék a pemiumot vagy a dlc-ket a szülők.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
-
gytacs
tag
válasz Carasc0 #22283 üzenetére
Ebben a részben számít a legkevésbé a skill. Sosem voltam tankos, régi bf-ekben ha jármű, akkor inkább heli. Nem is tudok jól tankozni, nem gyakoroltam, nem vonz vmiért. Mindegy. Beültem Bf1-ben egy tankba kipróbálni, nulla tapasztalat. Eredmény 31-1. Míg a bf3-ban bármivel mentél is, nagyon oda kellett figyelni. Ami tetszett a bf3-ban, hogy bármivel lehettél eredményes, akár járművekkel, akár gyalog. Csak ott még kellett gyakorolni. Amúgy élvezem a game-t én is, csak nem a cq-t.
-
bul07
nagyúr
válasz Carasc0 #22175 üzenetére
Nekem ma kezdte
Jön a láda osztás megfagy az egész és jön a Server Disconnected, és még ezeknek adjak pénzt és vegyem jó drágán a prémiumitHát l@f@szt a ánuszukba
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
jety91
őstag
válasz Carasc0 #22027 üzenetére
De ki fog halni az én részemről, mivel most is annyira sok az agyhalott, hogy hihetetlen. Premiummal várok még picit, de a sok (értsd szó szerint) gyerek kiidegel jelenleg az alap mapokon. Mindegyik hátul campel, vagy a zóna mellett fekszik, még véletlenül sem tolja be a seggét, hogy többen foglaljuk és meglegyen a szektor operationsben. Lehet szidni meg lehurrogni, de én az ilyen embereket szűrném, és nem engedném bizonyos módokat játszani, mivel csak rontják a játékélményt.
[ Szerkesztve ]
-
giornalista
senior tag
válasz Carasc0 #22027 üzenetére
kicsit furcsa, hogy megkérdezed, miért játszok vele. az első válasz, ami beugrik, hogy "meh?!?"
de hogy egy kicsit konstruktívabb legyek, és mert a hozzászólásod maradék részéből nem tűnsz rosszindulatú "topikrendőrnek", elárulom, hogy azért, mert az ősszel még szabadságot is kivettem, hogy a megjelenéstől tolhassam a játékot, imádtam eleinte, óriási BF-rajongónak tartom magam, mikrofont vettem és videókat kezdtem csinálni a játékról, annyira szerettem. a BF3 életem játéka és a BF4-et is nagyon élveztem, úgy voltam vele, megveszem az egész csomagot, mert nem lehet annyira rossz a BF1 (intő példaként állt a Battlefront, de nem raktam össze a képet), hogy ne játsszak vele másfél-két évig megállás nélkül.
erre meg: de.
és ahogy írtam is: két hónapja nem játszottam vele. egy darabig, kb. december közepétől, még minden nap játszottam, de már csak "megszokásból". de frusztrált egy csomó minden. nem az, ami nem működik vagy ami nem jó, hanem ami volt, de a fejlesztések, előrelépések jegyében kivették a játékból. az ilyenektől megyek a falnak.
olyan ember vagyok, hogy nem "hiszek" semmiben, azt hiszem el, ami megtörtént, amit láttam. focis példa: ha a csapatom 6 rangadóból 1-et nyer meg egy évben, akkor a hetedik rangadó előtt nincsenek vérmes reményeim, hiába optimisták esetleg a szurkolótársak. jó eséllyel nem nyerünk majd, mert nem vagyunk elég jók a rangadókon. visszatérve a BF-hez: azt reméltem, hogy a BF1 előrelépés lesz a 4-hez képest. ami jó volt, működött és szerették a játékosok, nem verik majd szét, mert annak semmi értelme. a BF3 és a BF4 fényében vettem meg a BF1-et és a magas elvárások miatt nagyot csalódtam a játékban, mert sokkal-sokkal sekélyebb, jelentéktelenebb az egész.
marketingesül mondva "áramvonalasabb" lett a játék.
és látom ebben a jót, mert akinek ez az első BF-e, annak jobb így belépni az egyébként a többi játékhoz képest még így is komplex franchise-ba, mint a 3-4 esetében. csak nekem ugye ez sovány vigasz.
és szerintem nem szarozom a játékot. az első vonatkozó hsz-t is azzal zártam, hogy jó szórakozást. a másodikat is. imádom a Battlefield-szériát. de ez nálam most misfire.
-
JasonD
aktív tag
válasz Carasc0 #22015 üzenetére
Pont Te írkálsz úgy, mintha a véleményed minden felett állna, és csak az lenne a mérvadó.
Ha már demokrácíáról beszélsz, abba ugyanúgy beletartoznak a negatív vélemények is. Amit neked természetesen nem kell elfogadnod, de ne akard már a tiédet másokra erőltetni. Nem kell itt hitlerkedni.Hogy mondjak valami pozitívat is, nehogy a sok-sok negatív komment miatt ne tömjék még jobban a szent EA zsebét:
Véleményem szerint a játék zseniális, igényelt egy kis megszokást a BF3 és 4 után, de a hangulata mindent visz. Bugok nálam csak ritkán fordulnak elő, disconnected meg kb. soha nem volt (kivéve a decemberi ddos támadást). Viszont amennyire ritka a bug, annál több a sok gerinctelen féreg csaló, aki szétcseszi más játékát. -
giornalista
senior tag
végül is csak ennyit mutattak a pályából, elvileg erről szólt volna, ehhez képest egy kis részén van valami parázs, de amúgy ugyanolyan a térkép, mint az összes többi.
egyébként is, ez a DLC... hát, hogy mondjam. találjunk már egy új textúrát az alapjátékhoz képest ez szó szerint egy "expansion" pack lett, kaptunk még néhány ugyanolyan térképet, amilyenek eddig is voltak. St. Quentin Scar-változatok, az egyiken parázs van, a másikon meg pipacsok. ugyanaz a templom rom, ugyanazok a házak, minden.
egyedül Fort Vaux tűnik érdekesnek, újnak.
a BF3 map design nekem nagyon tetszett, a 4 már kevésbé, de szódával elment. az 1 viszont annyi mindent rúgott fel és annyi mindent változtatott meg, hogy nekem már egyszerűen nem tetszik. Giant's Shadow szintén ugyanez. a pályák közepén összeszűkülünk, nehogy már flankelni lehessen, nehogy már kevesebb robbanás legyen a C pontoknál (középen), mint a trailerekben. szerintem ez nagyon gáz.
de nézhetjük a pocsék, lebutított új conquest szabályrendszert, az értelmetlen, bosszantó behemótokat (a 3-ban miért nem volt ilyenekre szükség? csak nem a normális map design és a jó szabályrendszer miatt?), a fél évvel megjelenés után bevezetett, szintén teljesen alapszintű, fantáziátlan fejlődési rendszert, az elszúrt Batlepack-rendszert vagy azt, hogy most már te mondod meg, hogy merre húzzon a fegyvered, milyen legyen a recoil. nincs weapon customization, nincs soldier cusomization. egy nagyon leegyszerűsített, "accessible" játék lett a Battlefield 1, ha előre tudom, hogy ilyen, talán meg sem veszem (ahogy a Hardline-t sem).
csak az a gond, hogy azon játékosok számára, akik több száz órát ölnének egy játékba, az ilyen "accessible" feature-ök többé-kevésbé élvezhetetlenné teszik a terméket. ahogy mondtam, két hónap után léptem be. nem volt a csuklómban a játék, szóval spawn-in után rögtön eldobtam egy gránátot, érzésre. 2 másodperc, kill ezzel indult a játékom két hónap után. elhiszem, hogy ez sokaknak bejön, de nekem nagyon nem.
sajnos ma már nem fér bele, hogy egy új játékos (teljesen új) hetekig csak tanulja a játékot, azonnal kell a sikerélmény. nekem anno belefért, hogy a BF3-ban hónapokig golyófogó voltam, hogy aztán kitanuljam a játékot és public servereken gond nélkül legyek nagyon jó. ennyi idő ma már nincs, ezt tudomásul is veszem, ahogy mondom, jó szórakozást, akik játszanak vele.
-
-
laceszgamer
addikt
Ez szinte minden játék esetében így van, mindig megy a sírás, hogy ilyen meg olyan rossz, de azért mégiscsak játszanak vele. Meg persze az " Ennek a következő részét sem veszem meg " körök, aztán valszeg úgy is első héten már sokszor ugyanezek tűnnek fel egy-egy széria épp következő részénél.
Na meg ugye sokszor egy-egy hibát túl dramatizálnak, illetve ha nincs sikerélmény, akkor is a játék a rossz, és véletlen sem az embernek kéne gyakorolni és fejlődni.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Aventador91
őstag
válasz Carasc0 #22012 üzenetére
a tank extra javítását csökkentették. már csak 10hp-t lehet vele, nem 30-at. gáz gránát is csak 1 van. supporttal kb fél perc mire visszatöltődik a gránát. ha lóval megyek simán leszed 1 ember is már. sokat gyengítettek rajta
undorító lett az egész. minden amit eddig megszoktam eddig, csak elbaszták.
-
dergander
addikt
válasz Carasc0 #21861 üzenetére
Sniper ha vagy akkor jól válaszd meg fegyvered. Ugye nem mindegyik öl azonnal egy lövésre. Mindennek megvan a távolságtartalma. Én pl. Gewehr 98 marksmannal nyomom,asszem annak olyan 75-130 méterig simán testre 1 hit ha 100-as élete van az illetőnek. Viszont nehéz ezt a távolságot tartani. A legjobb ha bemérsz egy zászló mennyire van tőled és onnan látod kb. mi lehet. A legközelebbre az SMLE martini , aztán Russian , majd Gewehr 98 és végén az 1903 a legtávolabbra. A Gewehr 95-nek nincs 1 hites találata,cserébe zoom alatt is gyorsan felhúzza.
-
Ármester
Behemót az 150 (vagy 100?!) pontkülönbségnél jön, a rosszabbul álló csapathoz.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
RaGi91
senior tag
A fegyver sebzése: Az egy sima 2D-s diagramm. X tengelyen a távolság(közted és akire/amire lősz), Y tengelyen a sebzés. Ennyi.
A zónás dolog alatt nem tudom mit értesz pontosan. A "V" gombot? 75,150,300m? Mert ha igen, akkor az annyit tesz, hogy a célkereszt 75m távolságon van középen, 150-en, vagy 300m-en.
Példa: Fejre akarsz lőni és 250m-re van tőled a célpont, beállítod 150m-re a fegyvert és picit fölé kell célozni.
Ha 300m-re állítod, akkor pedig kicsit a feje, alá, mert ugye a célkereszt 300m-en van.Amúgy meg nem minden sniper kemper. Lehet normálisan is játszani vele, nem kell mindenképp a hegyen ülni. Aki azt mondja, hogy ne menj sniperrel, mert akkor kemper noob vagy, az csak hülye. Másrészt, meg nehogy megmondja már valaki, hogy mivel játsszak és hogyan. Miezmár.
[ Szerkesztve ]
-
Pepe78
őstag
válasz Carasc0 #21853 üzenetére
Ha 1920 x 1080 ban játszol mint én akkor tök felesleges.
Ultrán van minden , FEV kitolva a maximumra és nem eszi meg a 3gb Vramot sem.
2600k@4300 mhz / 16gb ram / GTX 1070 8gb felállásom van most.
Az utóbbi 5 napban GTX 780ti / 970 is volt a gépben szintén hasonló Vram szükséglettel.
Erre a játékra full HD mellett nem kell 6-8 gb Vram-os VGA az tuti. -
nagyúr
-
sixpak
nagyúr
válasz Carasc0 #21820 üzenetére
A játék a balfasz hibákkal együtt is messze a legjobb online lövölde a piacon, én is beleraktam majdnem 300 órát a megjelenés óta...meg 40 órát az alpha-ba ( az volt a legjobb, viccen kivül), meg ugyanannyit a bétába.
De visszasírom a régi BF részeket, nem nagyon tudom leírni máshogy, számomra a játék lélektelen, nincs meg benne a BF hangulat, mintha sorozatban tolnák a csilli-villi részeket és most pont ez az aktuális.
Szóval hiányzik a hangulat, de ez legyen az én bajom.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
sixpak
nagyúr
válasz Carasc0 #21818 üzenetére
Persze, kinek mi, nem vagyunk egyformák ...azért negkérdem, hogy az előző részek közül, melyikkel mennyit toltad?
Mert sok ember van azon a véleményen, hogy egy évtizede esik a színvonal....jómagam is pont így gondolom.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
bandi0000
nagyúr
válasz Carasc0 #21799 üzenetére
The PS4 version runs at 900p, while on Xbox One this was lowered to 720p. However, in Battlefield 1 both consoles now operate using a dynamic framebuffer, adjusting rendering resolution according to load. The baseline resolution comes in at around 1000p on PS4, dropping down to 900p, with pixel counts adjusting up and down in smaller increments. By comparison, resolution on Xbox One stabilises at 900p, falling to 720p in demanding scenes.
Xbox One: bandymnc
-
S1M0N
senior tag
-
Locutus
veterán
válasz Carasc0 #21763 üzenetére
Sonykból volt 8ms körüli TV is... csak sajnos lcd-k azok is A panának 20ms körül van game modeban.
Amúgy meg az input lag szokható (egy bizonyos határig, ha konzisztens - egy széles skálán ugráló fps miatt pl sokkal zavaróbb), plusz a legtöbb ember pont nem fog semmi különbséget észrevenni egész úgy 100ms-ig se valszeg - ha az mindig annyi, tehát az fps viszonylag stabil. Aki azt állítja hogy igen, azoknak is valójában max a fele, a többi csak hiszti Dehát ilyen vérprogémerek mindig is voltak, és lesznek. Mindig kellett fogni valamire, ha lelövik az embertKomplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Carasc0
őstag
válasz Carasc0 #21770 üzenetére
Hát nem tudom! Mindenhol azt írják hogy a 20msec körüli érték Outstanding kategória. Csak lehet rajta normálisan FPS-t is érdemben tolni.
Néztem hogy i7 2600 vs i7 7700 között mekkora az FPS difi GTX970 esetében (tehát Vga az maradna). Majdnem átlag 20-25FPS... Az azért durva.
Bár vagy 5-8 videót is néztem, és sehol sem emelik a scale értékét 100 fölé. Ez is érdekes.
Meklod:
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
Jacktor
tag
Nekem is C650-em volt mint prokxy-nak (csak nekem 37-es), de én semmilyen késést nem érzékeltem rajta, pedig évekig használtam, bár főként csak WoT-ra.
Most a Sony a zinternet szerint 35ms körüli számot tud (a samuk a legjobbak, a panák pedig állítólag használhatatlanul rosszak az input lag miatt), de én ebből sem érzékelek semmit, pedig mostanában már bf1-ezek is elvétve. Mondjuk eleve besörözve sokszor, úgyhogy talán az input lag a legkisebb probléma olyankor Egy szó mint száz, egy kor után már a reakcióidő is jóval nagyobb mint ez a szám, szóval casual játékosok nyugodtan játszanak csak tv-n, pláne hogy sokkal jobb a méret/ár arányuk (tudom, azért mert..).www.wotinfo.hu
-
RaGi91
senior tag
Az egész jó már. Az enyémnek 32ms, de nem is játszok rajta. A monitorok átlagba 10ms környékén állnak meg. 20ms már észrevehető autós szimulátoroknál, vagy FPS-eknél, de szerintem ha csak úgy játszogatsz, akkor nem jelentős. Azon még én is ellennék, pedig érzékeny a szemem.
-
Locutus
veterán
válasz Carasc0 #21732 üzenetére
Én 50-es plazmán játszok 1070-el Szal csak nyugodtan, én azt mondom.
BF1-ben FHD Ultra 120+ FPS-em van.
A TV-ről meg annyit, hogy nemhogy zsepi monitorra, de LCD-re se cserélném soha Majd talán egy Pana reference 4K OLED, egyszer, ha nyerek a lottón...Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
spanglee001
addikt
válasz Carasc0 #21739 üzenetére
20-25 pont hogy rossz nekem már az 5 is sok kiosztok 2 headshotot mire megmozdul a tévéd, aztán jön hogy tuti csaló nem erre való persze lehet vele játszani, mert rá lehet dugni a pc re, mert olyan a kábelje
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Olympos
aktív tag
válasz Carasc0 #21730 üzenetére
hülyeséget írtam, nem lett jobban terhelt a CPU még 1024x768-as low beállításon se.
miért is lett volna jobban terhelt.amivel tudsz kicsikarni egy kis FPS-t, hogy VideO setting alatt a framerate limitert (vagy mit) lentebb veszed, pl monitor frissítésre.már megint hülyeséget írok: azzal pont nem FPS-t érsz el, csak simább futást.
vedd úgy, hogy nem írtam semmit, fáradt vagyok
ui: de, adott. Prémium plus + deluxe edtion + koreai vpn ...és plusz 10 battlepack.
[ Szerkesztve ]
-
Olympos
aktív tag
válasz Carasc0 #21720 üzenetére
azt nem tudom, hogy mit tud egy GTX 1070.
a lényeg, hogy a mostani CPU-d is elég lehet egy GTX 1070 kártya+BF1 kombinációhoz akkor, ha a grafikát maxra tolva már most sincs folyamatosan túlterhelve a CPU-d. minél kevésbé terheled a GPU-t, minél kisebb a grafika, annál jobban nő a CPU terhelés és elér egy pontot, amikor a CPU túlterhelés kezdi visszacsökkenteni az FPS számodat.
(gondolom FH+Ultra van most Neked.)
ki is próbálom....
más:
egyébként a mostani prémium pass + deluxa kiadás 10 battlepackot adott. (mondjuk ki érdekel. )[ Szerkesztve ]
-
-
DonDennis
senior tag
válasz Carasc0 #21713 üzenetére
Én 2560x1080-be tolom 34colon, 100% scalen mivel 144hz-s a monitorom így jobban kell a több fps mint a nagyobb scale, na meg szerintem így is nagyon szép a játék és eleinte felhúztam 125 majd 150 majd 200-ra de az igazán nagy különbséget 200-n éreztem, addig 125 meg 150-n a minúsz fpsek miatt több kárát láttam a scalenek mint amit vizuális előnyben nyújt. A GPU az kb ilyen 95-99%között mozog, de az úgy van jól.
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
DonDennis
senior tag
válasz Carasc0 #21707 üzenetére
Hát ha monitort is váltasz 1440p-re minimum vagy a 1080p-s scale-t akarod feltolni 180%-ig akkor van értelme a cserének, amúgy fullhd-ba ultran a 2600k és mostani kártyád is ugyan olyan szép mint a 7700k feat 1070. Majd ha jön olyan játék ami megfekteti a mostani géped és monitorod értsed 1080p nem lesz minimum 60+ fps akkor van értelme cserébe gondolkodni, addig csak pénz szórás.
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
DonDennis
senior tag
válasz Carasc0 #21695 üzenetére
Hát ne csodálkozz a 200 az tudtommal 4K ra scaleli fel a játékot, nekem is 2600k van mellé 3gb-t 1060 és 2560x1080ba játszok, de én sima 100-s scalel mert ha feltolom 125re akkor ez a 56-60fps nekem kevés, de 100-s scalel 78-95fps között mozog ami 144hz-n azért jobban esik mintha 50-60 lenne és annyival nem szebb 120scalel mint amennyivel bántóan kevesebb az fps. 200-ba brutal a játék de oda kéne 1080
[ Szerkesztve ]
-
geckowize
őstag
válasz Carasc0 #21599 üzenetére
Premium Pass nélkül: Március 28.
Mar kerdeztem, hogy mi az a season pass, de ignoralva lettem, ez a premium pass nelkul dlc-vel jatszas megjobban elbizonytalanitott:
1. Ha en megvettem a dobozos alapjatekot, akkor milyen passom van?
2. Ha lehet premium pass nelkul jatszani a dlc mapokon, akkor miert 50 euro a premium? Azert, hogy 2 hettel elotte mar tudjon valaki jatszani?
Bocs, ha hulyeseget kerdezek, de uj vagyok BF teren.
-
Źşë'
addikt
válasz Carasc0 #21530 üzenetére
kiv lennék én is rá, hatalmas csaták lennének az tuti, mondjuk több hátulütője is lenne, sokaknak nem bírná a netkapcsolat (nekem 10/0,5 Mbit-em van, rohadtul örülök hogy a bf1 64 emberrel így elmegy és csodálkozok is rajta), ill ugye gép is kellene oda ugye egyszer a 128 emberre ill. a pályákat is meg kellene növelni terület ügyileg, de vaddisznó lenne az biztos remélem az elkövetkező mapok legalább lesznek olyan minőségűek mint amilyenek az alappályák, sokszor tapasztalom azt hogy amit kiadnak DLC-ben az picit butított, monoton, egyszerűsített stb
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
válasz Carasc0 #21523 üzenetére
mondjuk személy szerint én is jobban kedveltem a kisebb csapatos megoldásokat mint pl bc2ben, lehetett taktikázni, mert tudtad mire számíts... itt conquestre gondolok elsősorban, pl honnan kb mennyi ellenfélre számíts
a nagy pálya és sok emberes játéknál teljesen másak az "erőfölények" és azt nem veszed észre ha lazsálás van (van egy pont amikor tök mindegy hogy mit csinál a csapat már visszahozni nem fogja tudni a meccset), mert a mércék kitolódnak, és lehet hogy ránézel azt mondod ezt még meglehet csinálni, holott nem
pl bc2nél észrevetted akkor ösztönzött arra (de nem csak téged hanem az egész csapatot) hogy jobban tekerj. Sok embernél nehezebben veszed észre hogy nem oké valami, aztán már azon kapod magad hogy tök mind1 mit csinál a csapat ezt már buktuk
32es cq-eket nem szerettem, ott már annyira látszott hogy átmegy agyatlan hentbe az egész, és szanaszét volt szóródva az ellenfél a mapon, és átment totál káoszba, bf3ban a metro tökéletes példa az agyatlanságra, nekem a bf3 ott csömörlött meg elsősorban, azzal a pályával a játékélmény a föld alá süllyedt
bf1nél ezt nem érzem 64fővel, mondjuk az erdős pálya még határeset, úgy érzem remekül megoldották ezt a dolgot, hogy direkt vagy véletlen, mind1
más a bf1 mint a bf3/4, mármint taktikailag sokkal kiegyensúlyozottabb - pályák is sokkal jobban, megfontoltabban vannak megszerkesztve, nem lineárisak a pályák és ugye ez azt eredményezi hogy ne duguljon be a csata a map egy bizonyos részén - mondjuk argon forestnél 3támadási lehetőséget hagytak, ez sztem a határeset ami még működik"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
deadwing
addikt
válasz Carasc0 #21489 üzenetére
Mi a baj? Az, hogy alapból annyira kevés map van, hogy azokat adják dlc-ben amit már alapból ILLETT VOLNA beletenni. Ez a bajom.
2 év múlva ha így haladunk, 3 map lesz összesen, aztán arra is majd tapsikolnak az emberek hogy jóóóój kaptunk még 2 mapot 20 euróért...
Érted ugye.60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
Rigormortiis
veterán
válasz Carasc0 #21470 üzenetére
Azt is teszem De anno, amikor még pcn starcraftoztam és wowoztam, ott emlékeim szerint nem igazán lehetett csalni. Persze, lehetett karaktert venni, de effektive csalni nem (max raideken exploitolni).
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Frod
addikt
válasz Carasc0 #21345 üzenetére
...tudom, hogy mit jelent a season pass, és hogy megkapom mindet, de azért köszi
jövőig nem várnék, mivel ősszel jön az új battlefront, és ha a pc-s számokat nézzük akkor az végképp elviszi a még aktív állomány nagy részét.
ha szerencsénk van nyáron csak beesik valami leárazás.Do you see the white shadow?
-
Rigormortiis
veterán
-
Rigormortiis
veterán
válasz Carasc0 #21134 üzenetére
Custom gamesben időszakosan szokott lenni armored kill (azt hiilszrm, bf3 után), itt több jármű van gyorsabb spawn rateval és sniperek nélkül.
Tényleg basszus simán kiadhatnák az armored kill dlct ismét egy az egyben a bf1 endzsinjevel. Best bf dlc ever (a vietnám után).
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla