- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Két új Meizu mutatkozott be
- iPhone topik
- Órákon is elveszi a Google Asszisztens munkáját a Gemini
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Netfone
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz
giornalista #22025 üzenetére
De ha úgy érzed hogy, a BF1 nem adja azt amit a korábbi részek adtak, akkor miért játszol vele? Most is csak leírod a sok sok negatívat, meg hogy más játékok jobban tetszenek. Én nem rajzolom körbe a pozitívat. Mindent értek amit mondasz és van is bennük valami, de én ezeket bőven elfogadom, mert nekem az a szempontom, hogy ha meló után leülök a gép elé, BF1 indít majd élvezem a játék kíváló hangulatát. Meg is adja. A zavaró dolgait meg megszokom.De pl. eszemben ágában sem volt viszonyítanom a BF3-hoz, pedig abban is van sok órám. Az más világ volt, de ez még jobb szerintem.
Kinek mi.
Hogy a DICE miért nem rakott össze egy BF3-at I. világháborús témában, annak tuti vannak háttér okai. Ez van sajnos.
jety91: Na azért 3 hónap múlva nem fog kihalni.
laceszgamer: Szerintem is jó lett a DLC. Nekem jó nehezek a mapok. Csak esek kelek rajtuk. Igen úgy tudom 4x sozró van ha aktiválod. Én még nem használom fel. Általában olyan squadhoz csatlakozok ahol épp aktiválva van.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- GL.iNet AXT1800 (Slate AX) - Vadiúj Wi-Fi 6-os mini router, VPN-re is ideális
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- Bomba ár! MacBook Pro M1 14" 2021 - M1 Pro I 16GB I 512GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest