- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Most nem tudom hogy sírjak vagy röhögjek már.. írtam vissza nekik, hogy OK, jöhet a felajánlott részleges refund, kérdeztem hogy mik a további teendőim. Valószínűleg elkezdtek számolgatni, hogy nekik ez nem éri meg, mert most ezt a bullshitet írták:
"We are very sorry for such destabilizing encounters you have been faced with. One of our strengths is the way we respond to our customers promptly. We fully understand the inconvenience caused.
Hopefully, we will provide you further solution within 24 hours. If by any chance you failed to receive response from us, please feel free to contact us again for further solution.
Please accept our sincere apology for the difficulties we have caused you. Our aspiration is to keep you as one of our most valued customers, and we hope to serve you better in subsequent times."
Értem én, nagyon meg akarják oldani a problémámat (lassan két hónapja tucatnyian jelzik nekik hogy ez a konkrét termék sz*r, én lassan egy hónapja levelezek velük), hirtelen 24 órán belül majd adnak megoldást?
Nekem is az lenne a legjobb, ha a kifizetett pénzemért lenne (már alapból....) egy 100% funkcionális termékem, de most már baromira elegem lett a variálásból, megy az 1* holnap ilyenkor. Ha lenne bennem egy kis tartás (de nincs
) már a refund ajánlatnál szó nélkül mennie kellett volna, mert ez amúgy így kb. megvesztegetés (visszakapom a pénzem csak adjak jó értékelést), ráadásul ezzel csak azt segítem hogy másokat is át*****nak.
(amúgy nyilván azért nem küldöm el őket a rákba, és adok rögtön 1*-t, mert még mindig bízok egy kicsit a megoldásban, pont nem fáj az a ~70$ ha nem kapom vissza ha cserébe működne ez a szutyok)
-
Mivel a bankszámlákhoz van bankkártya hozzárendelve (nem fordítva) és fizetéskor a kártya hozzáférést ad a bankodnak hogy a kereskedő bankszámlájára átutalja a te bankszámládról a pénzt, a visszaúthoz nem kell a bankkártya, számláról (a kereskedőnek nem a bankkártyájára ment a pénzed) a te számládra utalják vissza a pénzt.
Minden kártyás vásárlás így működik, akár igazi kártya, akár virtuális kártya. A hitelkártyák mögött is van valamilyen bankszámla, bár azt a kártyatulajdonos nem tudja szabályozni, a bank kezeli.
A könyvelési tétel megfogalmazás arra utalna hogy kártyára megy a pénz, de nagyon kevés bank biztosít olyat hogy más, idegen banktól direkt menjen a pénz a bankkártyára, azt mondanám hogy ez egyáltalán nem jellemző.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest