Új hozzászólás Aktív témák

• ilovedigweed

senior tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni visszatérítéssel kapcsolatban!

Előzmény: Vásároltam egy forrasztót
    (14964 Ft ami a termék, az EU szállítást és a biztosítást tartalmazza) ami megérkezett és nem működik, nem tudom használni.

Felvettem a kapcsolatot a supportal és javasolták, hogy vigyem el szerelőhöz és csináltatassam meg ha nem kerül sokba. Írtam, hogy nem szeretnék olyan terméket amit egyenesen a szerelőhöz kell vinnem és élnék a 14 napos elállási jogommal.

A válasz az volt, hogy mit szólnék 8000 Ft bánatpénznek?

Írtam, hogy ez nekem nem elég mert a forrasztó nem ennyibe került. Azt a választ kaptam, hogy akkor mit szólnék a 12xxx Ft forrasztó árához? Természetesen írtam, hogy a teljes összeget szeretném szállítási és biztosítási díjjal együtt mert legközelebb ha rendelek akkor azt ugyan úgy ki kell fizetnem. Erre válaszolva kaptam azt az üzenetet:

In this case, to resolve this issue, would you accept to receive a refund Ft14,964 as a token of our apologies?

Nos ennyit vontak le a paypal egyenlegemről és így elégedett lennék.

Mi a teendőm, hogy visszakapjam a pénzt? Paypalon kell rányomnom a visszaigénylégre vagy ők fogják visszatenni maguktól? Esetleg van a BG oldalon ilyen lehetőség csak én nem találtam meg? Azóta a BG oldalon a forrasztót nem találom a rendeléseim között, csak a telefonos applikációban látom.

A válaszokat köszönöm! :R

-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core

Új hozzászólás Aktív témák