- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
Kolbi_30 #2052 üzenetére
90 (össz)pötty alatt nem nagyon érdemes karaktert indítani a BG I-II.ben - ha már a szülők egyike nem NPC kaliberű egyén volt... - , ennyiből, vagy többől meg már telik konstitúcióra, még egy varázslónál is és máris nem 3-4 HP-s a lelkem a kezdetekkor. Így meg már kibír 2-3 patkányharapást is az 1. szinten...
-
atainprison
senior tag
válasz
Kolbi_30 #1012 üzenetére
Akkor passz. De ha sikerül valahogy megcsinálnod írd meg pls, kíváncsi vagyok rá. Valahogy biztos meg lehet csinálni, Larian csak gondolt erre az esetre is, legalábbis remélem. Egyébként a gyárban megvédeni a gondianokat nagyon rák. Sajnos az AI bűn rossz, nekem is meghalt pár azzal, hogy bementek a watcherek önmegsemmisítő területére, azzal meg nem tudok mit kezdeni. Volt olyan, hogy egy karimmal odamentem és kilöktem, erre visszament, hogy beleüssön egyet a már felrobbani készülő watcherbe. Nagyon gáz. -
nubreed
veterán
válasz
Kolbi_30 #834 üzenetére
Vagy ez, vagy ahogy én csináltam:
meztelenre kell vetkőzni az összes karakternek, én a biztonság kedvéért az összes fegyvert is leszereltem és miután ez megvan, utána aktiváltam az adott shrinet vagy szobrot mi a fene az ott. Aztán mielőtt kezdődik a csata, vissza kell venni az összes felszerelést, és így sokkal könnyebb "magatokat" legyakni, hiszen ők meztelenül maradnak, armor nélkül. -
kicsako
őstag
válasz
Kolbi_30 #784 üzenetére
Mekkora AC-je van a karaktereidnek? Magenek ha olyan fajjal vagy ami tud pajzsot használni, az +2AC, Dexből még legalább +2AC-d kell hogy legyen, és akkor még a Mage Armor +3. Ezzel van 17 AC-d, Act3ig szerintem bőven elég hogy túléld a dolgokat.
Korábban írta valaki hogy nincs értelme interakcióval elintézni egy harcot, találtam egy videót ahol tesztelték és 5ből 4x ugyanannyi xp-t kapsz ha kibeszéled magad a harcból, mintha megölöd őket.
https://www.youtube.com/watch?v=oPTzx-M-_mo -
VikMorroHun
őstag
válasz
Kolbi_30 #705 üzenetére
Igen, a ketrecben lógó karakter volt, és kiszabadítottam. Aztán úgy döntött, hogy kövessük őt, mert tud egy gyógymódot, de addig nem tud csatlakozni a csapathoz, amíg tele vagyunk - a leggyengébb harcostól meg kell szabadulni a táborban. Elmentünk a táborba, ott hagytam Gale-t (majdnem olyan jó varázsló az én karakterem is), visszajöttünk, La'ezelnek nyoma veszett. (Többször teszteltem, aztán szerencsére találtam egy olyan variációt, amivel fel tudtam venni a csapatba, mert nem tűnt el.)
@PhilBrick: Itt van egy zseniális paródia arról, amikor a hős úgy beszél, hogy nem beszél (csak a feliratokat lehagyták).
-
parandroid
félisten
válasz
Kolbi_30 #705 üzenetére
Nem, az nekem is bebugzott, kiszabadítottam,
. Nem eredeti verzió volt. Megvettem steamen, visszatöltöttem egy korábbi állást,eltűnt a ketrec, a csúnya arcú meg sehol .elszúrtam a persuasion dobást, szóval le kellett ölnöm a foglyul ejtőit, de meg is maradt utána, és be tudtam szervezni p
-
válasz
Kolbi_30 #651 üzenetére
Igyál speed potiont, és sokkal egyszerűbb lesz. Mi több, azt szoktam csinálni, hogy közvetlen a harc előtt egymás mellé állítom egy kis körbe a 4 karakterem, amilyen közel csak lehetséges, bekapcsolom a körökre osztott mozgást, majd középre ledobok egy speed potiont, így egy potionnel mindenki megkapja a gyorsulást. Ez után már csak triggerelni kell a harcot (pl párbeszédet, ha azzal kezdődik).
Így csak 1 speed potion fogy, és még a harcban sem megy el senkinek egy köre az ivással. -
FlashBird
tag
válasz
Kolbi_30 #503 üzenetére
Nem rossz az Underdark de nagyon engem sem fogott meg és furcsán is van adoptálva, elég sok FR könyvet elolvastam és az egyik kedvenc területem de valahogy nem hozza vissza a hangulatát, BG2-ben sokkal jobban tetszett, ott azért megvolt a dark-s hangulata, itt meg ez a csili-vili világító dizájn elüt teljesen tőle. Amit hiányolok az tényleg egy jó kis Sword Coast kalandozás classic d&d styleben, amiből eddig teljesen NULLA volt. Na meg nem érzek semmit abból hogy valami nagy területen lennék van egy ilyen bezártság érzése a többi játékhoz képest, hátha ACTIII-ban kicsit megnyílik a játék.
-
kicsako
őstag
válasz
Kolbi_30 #504 üzenetére
Gatyásjenkiket megölted a hídnál? Utána ha tovább mész azon az úton, akkor ott lesz egy teljes táboruk. Van ott még útközben egy elég jó harc, egy NPC akinél rengeteg jó monk tárgyat lehet venni stb. Nálam a monkomon kb. minden item olyan, ami boostolja valamilyen szinten(+dex, unarmed atk, mobilitás), Clericem úgyszintén elég szép heavy armorban legendary fegyverrel, menő pajzs stb, Rugón is ott figyek a super rare fegyver meg itemek, Wizardomon is gigagear, cantripek majdnem annyit sebeznek mint egy lv2es spell.
-
FlashBird
tag
válasz
Kolbi_30 #499 üzenetére
Nem tudom, én kb. folyton cserélgetem a tárgyakat mindig esik valami, sok a very rare és összelehet szedni egy legendary-t már az elején Mountain Pass-nál.. Az tény hogy sok a szöszmötölős quest, amin nagyon elakadtam azt megnéztem neten, mert nem akartam 1 órát quickload-ni mire rájövök mit kell csinálni. A körökre osztottság miatt nagyon sakkszerű lett a harc ami a nagyobb fightoknál zavaró és sokszor beleht szívni, pl. nem jól helyezkedsz és odajön egy nyomorék enemy és lerug a szakadékba amitől meghal a karakter egyből, na az a legidegesítőbb
Cserébe őket is lelehet rugni, csak épp nem tudom előre hogy van-e nála valami értelmes item. Több fightot pl. megtudtam volna csinálni gyorsan ha folyamaton lerugdosok mindenkit... Amit nagyon hiányolok pl. a bg2 / ID2-ból azok a komolyabb wizard csaták, amikor tényleg egymás varázslatait kell hatástalanítani non stop és repkedek ide-oda a spellek, tényleg a Dispel Magic spellt miért nem találom senkinél? Van ilyen egyáltalán D&D5-ben?
Erről a lerugdosásról... Azért az mennyire vicc hogy meglehet oldani úgy egy alapvetően nehezebb boss-fight-t hogy a oda shadow-step-elek a boss-hoz és lerugom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest