Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
-
Mobilarena
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ereshkigal
őstag
Wizard fan vagyok régóta, viszont beszélgetni nem éppen jó class, így megy a fejvakarás. Mivel mindenképp kell egy melee, ami bírja az ütést, így lehet pala leszek (annak a karizmája is magas), Gale meg a wizard. Vagy fordítva: Minthara a pala, én meg a wizard. A másik két kari pedig rogue és cleric.
-
Gothmog
senior tag
Az EA-t egy kíméletlenül céltudatos, bizonyos helyzetekben kifejezetten könyörtelen/kegyetlen Githyanki Fighterrel vittem végig (Lae'zel férfi párjával, ha úgy tetszik).
Rajta kívül még egy - hazug, sarlatán, nyerészkedő jellemvonásokkal megáldott? - Mephistopheles Tiefling Sorcerert (sárkány vérvonalasat) próbáltam ki.Ezekkel mind élvezetes volt a játék, és abszolút ki lehetett - intelligens módon! - játszani a jellemüket (jellemhibáikat). Iszonyú ritka az a cRPG, ahol - legalábbis számomra - élvezetesen lehet "gonosz" karaktereket is játszani. Itt viszont egy élmény volt genyóskodni, abszolút partner volt benne a játék
A rendes játékot viszont vagy valami jófiú paladinnal viszem végig (BG1 óta bevett dolog nálam, hogy az esetek 90%-ában paladinnal megyek elsőre), vagy College of Sword alosztályú bárddal (miután van régebbről egy nagyon kellemes emlékeket idéző BG1-2 végigjátszásom Blade alosztályú bárddal is, és meglátva a teljes játékban "debütáló" alkasztot, az most felszínre hozta a nosztalgiát).
A blade-bárd (most e felé hajlok inkább) is jófiú lesz, legfeljebb néha (többnyire?) nem egyenes/nem éppen a legtörvényesebb úton fog haladni a nemes cél felé
A faját még nem álmodtam meg, talán fél-elf vagy fél-drow, majd meglátom.Egy későbbi végigjátszásra viszont biztosan belebújok Dark Urge bőrébe, és nem igazán fogok gátat szabni a sötét vágyainak. (Na jó, talán a nekrofíliáig nem fogok azért eljutni vele. De az biztos, hogy Bhaal is össze fogja sz*rni magát, és leellenőrzi, hogy nem bújok-e meg a szekrényben vagy az ágy alatt, mielőtt álomra hajtaná a fejét
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest