- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ereshkigal
őstag
Wizard fan vagyok régóta, viszont beszélgetni nem éppen jó class, így megy a fejvakarás. Mivel mindenképp kell egy melee, ami bírja az ütést, így lehet pala leszek (annak a karizmája is magas), Gale meg a wizard. Vagy fordítva: Minthara a pala, én meg a wizard. A másik két kari pedig rogue és cleric.
[ Szerkesztve ]
-
Gothmog
senior tag
Az EA-t egy kíméletlenül céltudatos, bizonyos helyzetekben kifejezetten könyörtelen/kegyetlen Githyanki Fighterrel vittem végig (Lae'zel férfi párjával, ha úgy tetszik).
Rajta kívül még egy - hazug, sarlatán, nyerészkedő jellemvonásokkal megáldott? - Mephistopheles Tiefling Sorcerert (sárkány vérvonalasat) próbáltam ki.Ezekkel mind élvezetes volt a játék, és abszolút ki lehetett - intelligens módon! - játszani a jellemüket (jellemhibáikat). Iszonyú ritka az a cRPG, ahol - legalábbis számomra - élvezetesen lehet "gonosz" karaktereket is játszani. Itt viszont egy élmény volt genyóskodni, abszolút partner volt benne a játék
A rendes játékot viszont vagy valami jófiú paladinnal viszem végig (BG1 óta bevett dolog nálam, hogy az esetek 90%-ában paladinnal megyek elsőre), vagy College of Sword alosztályú bárddal (miután van régebbről egy nagyon kellemes emlékeket idéző BG1-2 végigjátszásom Blade alosztályú bárddal is, és meglátva a teljes játékban "debütáló" alkasztot, az most felszínre hozta a nosztalgiát).
A blade-bárd (most e felé hajlok inkább) is jófiú lesz, legfeljebb néha (többnyire?) nem egyenes/nem éppen a legtörvényesebb úton fog haladni a nemes cél felé
A faját még nem álmodtam meg, talán fél-elf vagy fél-drow, majd meglátom.Egy későbbi végigjátszásra viszont biztosan belebújok Dark Urge bőrébe, és nem igazán fogok gátat szabni a sötét vágyainak. (Na jó, talán a nekrofíliáig nem fogok azért eljutni vele. De az biztos, hogy Bhaal is össze fogja sz*rni magát, és leellenőrzi, hogy nem bújok-e meg a szekrényben vagy az ágy alatt, mielőtt álomra hajtaná a fejét )
[ Szerkesztve ]
Endure. In enduring, grow strong.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest