- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
válasz
Ereshkigal #1868 üzenetére
Engem most kicsit zavar hogy megállt 12nél a fejlődés.
Megértem a balansz miatt, meg így is nagyon erős vagyok és így kb pont ki-ki meccsek a nagyobb harcok.most öltem Gortash-t, aki azért leverte a végére 2 karim, és ott végig verni mindenkit alvás nélkül nagyon kemény volt. majd utána a sárkány, aki egy attack-al lesebez 100at, az is kemény volt. Csak hogy én rengeteg mellék questet megcsináltam, rengeteget lootoltam, tehát megdolgoztam érte.
Plusz oda figyelek a csapat összeállításra, elég sokat olvasgattam hogy és mint kéne csinálnom a dolgokat.
Nyilván lehetne minmaxolni még bőven de az nekem már kicsit ilyen eltöröd a játékot feeling.
De itt úgy látom ez kell a végére. Szerintem direkt erre optimalizálták a harcot. -
n42
tag
válasz
Ereshkigal #274 üzenetére
ÉN most a képességpontok és egyebek újraosztására gondolok? MErre tudom megtenni?
-
kicsako
őstag
válasz
Ereshkigal #241 üzenetére
Casterek már lv5-ön a Fireball megtanulásával hatalmas erőt kapnak, nem kell ehhez lv12+
-
PhilBrick
őstag
válasz
Ereshkigal #103 üzenetére
Jó, hát ez már használt és kicsit nyomorodott.
Később biztos lesz valahol egy új vagy jobb is.
A lehetőség például hogy felvehetek 12 elsőszintű osztályt, az hogyan növeli az életminőségemet !?
A respec opció növeli a játékértéket és szükséges manapság. De legyen már valami költsége és súlya a döntéseimnek... -
atainprison
senior tag
válasz
Ereshkigal #103 üzenetére
Ezek mind QoL változtatások. Senki sincs rákényszerítve a használatukra. Az ilyen fajta változtatások mindig pluszt adnak a játékokhoz, nem elvesznek belőle. Talán egyedül a fajokhoz rendelt stat változtatások érinthetnek rosszul pár "hc playert", de valójában az is egy plusz szabadság a játékban, nincsenek az egyes classok annyira hozzákötve egyes fajokhoz, ha min-maxolni akar valaki.
-
PhilBrick
őstag
válasz
Ereshkigal #101 üzenetére
Igen, de túl könnyű respecnek én sem örülök. Se a fajválasztás leegyszerűsítésének. Se a multiclass korlátok eltörlésének. De ez van, haladni kell a korral. És biztosan lesznek modok, amik visszahozzák ezeket.
Van még egy ötletünk, hogyan lehetsz wizardként a party arca: [könnyen és gyorsan megszerezhető int. boost]
Miért nem találom a spoiler taget? -
válasz
Ereshkigal #95 üzenetére
Miért nem Sorcerer aminél ugyancsak a karizma számít az intelligencia helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest