Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
HugóBoss
tag
Sziasztok!
A játék épp 117.27 gigás update-et csinál. Ez most mi?
-
Ovisbig
tag
Most értem Baldursba a "jó" Mintharás verzióban, eddig egy hibát tapasztaltam, ugye a "rossz" verzióban nem lehetett egyszerre csapattag Halsin és Minthara, most lehet viszont a táborhelyük ugyan ott van a táboron belül, így egymáson vannak, ez elég zavaró, gondolom majd javítják.
Viszont oda tettek új dialógust ahol feloldottam az árnyék átkot, ugye eddig itt nem lehetett jelen Minthara. Már itt is összejöttem Mintharával, szex még nem volt, de már mondta hogy egyik éjjel meglátogat majd. Arra vagyok még kíváncsi, hogy itt is erőlteti-e a "agyátvételt" vagy meg lehet-e győzni az elpusztításáról, mondjuk ez eléggé a személyisége ellen szólna
de majd meglátjuk. -
A fix-szel viszont elkavarták az útkeresési algoritmust, történnek fura dolgok...
Szóval lehet nem érdemes feltenni -
Ellia
addikt
Karlach bugolt egyet, miután azt mondtam neki, hogy majd később randizunk BG-ben. Jelenleg ott a felkiáltó jel a feje felett, de nincs lehetőségem elmenni vele. Próbáltam már a kávézóhoz vinni, hátra trigelődik valami de nem. Visszatölteni nem fogom, azóta 15-20 órával előrébb vagyok már, gyakorlatilag 1-2 küldetéssel a végjáték előtt.
Ötletek? Ha nem lesz randi következő végig játszásban majd visszakapja (Dark Urge
). -
Felbosszantott a játék. Nightsong megtalálása után nem csak az Act 1 nem lesz elérhető, de a Moonrise Towerhez kötődő küldetések sem

Észrevettem, de csak kb másfél óra után... lehetne valami konkrétabb figyelmeztetés.Viszont így lementem a Last Light Inn pincéjébe is

-
Ovisbig
tag
Most vettem csak észre:
Az last light fogadó tetején miért van egy csónak? Van valami jelentősége?, egy küldetésben talán... -
Ovisbig
tag
Most nézem csak, hogy még anno 2008-ban indult ez a topic.
-
Ellia
addikt
Ez az Orin harc elég érdekes volt.
Próba 1 - Monk - Thief - Druid - Wizard felállással mentem, hozzá se tudtam szagolni.
Újra tervezés.
Próba 2 - Monk - Warlock - Barbár - Wizard, sikerült leverni (meg is lett az achi), viszont
(La'Zel az oltáron végezte), mivel nem tudtam megdobi a 25-öt ami kellett volna - nem volt segítség egyik karakternél se - éleszteni meg nem lehet ugye Orin tőre miatt. Próba 3 - Monk - Warlock - Thief - Wizard. Nevetségesen egyszerűen ment. Teljesen akaratlanul a második körben sikerült a mélybe lökni Orint a Warlock eldritch blast cantripjével. Többet szórakoztam a szimpla ellenfelekkel.
Ez jó volt, egy kis szerencse, egy kis gondolkodás és néha a lehetetlen átvált pofon egyszerűbe

-
Ellia
addikt
Nagyon élem, hogy pofátlanul el lehet lopni gyakorlatilag mindent a játékban...
Csak kéne egy jobb leltár kezelő. -
-
-
Kösz, ha az ajtót majd megnézem, úgy rémlik hogy elbuktam a meggyőzést, és inkább otthagytam, elmentem másfelé
Az inventorynál erre gondoltam:

-
janos666
nagyúr
válasz
Atti777
üzenetére
Vedd le a maszkot, amint tudod. Bár nekem is csak az után jutott eszembe, hogy már kényszerből kiütöttem a csapattagot, aki felvette az átjutáshoz, így azt hiszem kiütütt állapotban vettem le róla és élesztettem újra ez után, de lehet, hogy azonnal leveheted (vagy legalább is az átlépés és aközt, hogy ellened fordul, ha az első dobását megússza).
Nem rémlik ez a kis képes dolog. Nem csak azt jelenti, hogy új, és meg tudod nézni, hogy olvass róla valami érdekeset, vagy akár indítson egy sidequest-et?
Van amúgy olyan, ami effektíve quest-item, de nem jelzi annak, viszont nagy valószínűséggel találsz másikat a quest pont közelében, amit még valószínűleg nem tudtál elkavarni, mert először jársz ott (vagy van belőle több tucat mindenfelé). -
Hülye kérdésem lesz: az inventoryban egy rakás tárgynál van előtte egy szürke kis képecske, olyan mintha egy aranyérme lenne. Az azt akarja jelenteni, hogy eladható a tárgy, nem kell semmilyen küldetéshez?
A másik, hogy hogyan lehet a legtöbb mélységi gnómot megmenteni Nere-től?
Úgy csináltam, hogy Nere kiszabadítása előtt elintéztem a duergarokat, így talán négyen maradtak ott életben. Van ennél jobb módszer? A harmadik, hogy a Auntie Ethelnél van jó megoldás?
Ha felveszem a maszkokat, akkor átjutok az ajtón, de folyamatosan mentődobások kellenek az elbájolás ellen. Az ellen jó lenne a Protection from evil and good, de azt egy varázsló csak egy emberre tudja feltenni... -
janos666
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
Mondjuk ez a videó részlet Halsin-ról (társalgás, miután a karakter "románcolta", de másfelé is "kalandozott") részben megváltoztatta a véleményem. Eddig is sejtettem, hogy ez a világnézet lehet a dolog mögött, csak azt nem értem, hogy miért nem ilyen stílusban és érveléssel történik a "felajánlkozás", mert akkor egy rossz szavam sem lett volna.
-
Ovisbig
tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Megcsókoltam tüzesen, kicsit megégette a számat.
Tűzálló elixírt próbáltam inni, de arra nem kaptam reakciót. Szóval akkor csak egy csók lehetséges? -
Ovisbig
tag
Karlachot le lehet valahogy hűteni?
Csak mert jóval korábban megjelenik az a dialógus lehetőség, hogy: "Karlach, szeretnélek valahogy lehűteni." (szó szerint nem tudom idézni), szóval jóval korábban megjelenik ez, minthogy Demon szigetelné a motorját. Emiatt gondoltam, hogy esetleg van valami poison, vagy varázslat amivel lehűthetném.? -
parandroid
félisten
Szar lehet nektek görög/római mitológiát olvasni.
Történelmet meg pláne.
p
-
donki
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Itt azért kicsit többről van szó szerintem. Egy mennyei karakterről, tulajdonképpen angyalról beszélünk, a jellemábrázolása minden téren bicskanyitogató.A woke nyomulás csak a hab a "tortán", de nem kevésbé visszataszító, mint az összes többi elhajlása.
-
fiATHaLON
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Hát ezzel annyira nem értek egyet...
Mármint hogy az életben úgyis találkozol vele, nem kell ezen
meglepődni. Szerintem igenis generált hülyeségekről van szó.
Voltak ilyen szexuális beállítottságú emberek a 90-es években is,
mégis csak elvétve találkoztunk ilyesmivel játékokban (filmekben).
Most az a játék a nagyon rendbenlévő, amelyik hasonló módon tolja, mint
a világban generált cirkusz.
Miért nincs akkor ilyen alapon WC-re szaladgálás, orrfújás, izomgörcs
a játékokban. A "való életben is van" logika alapján kifejezetten helyük lenne...
De mondok jobbat. Ha nem a polgárpukkasztás, vagy még rosszabb
a cél, miért nem lehet kikapcsolni ezt a dolgot, ahogy millió más dolgot
ki/be lehet...
Nem a kötekedés volt a szándékom ezzel, abszolút megértem a hozzáállásod.
Csak azt nem értem, hogy ha már lökik a világban a mindenkit el kell fogadni,
mindenkinek meg kell felelni mantrát, akkor hogyhogy nem csinálják ezt
valóban mindenkire odafigyelve?
Persze a kérdés költői, azt hiszem tudom a választ.
@Ovisbig
Azért egyre-másra kerülnek elő a játékból az elhajlások...
Kicsit kezd számomra olyasmi lenni,
mint a Brian életében a "mit adtak nekünk a rómaiak" résznél... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
parandroid
üzenetére
Elsőre azt olvastam, hogy "itt egyszerűbb nemet mondani a nem kívánatos közösülésére".
-
parandroid
félisten
válasz
Ovisbig
üzenetére
Ilyen események az életben is előfordulnak, nyilván nem itt kell megtanulni kezelni, de ebből a szempontból ezt abszolút nem érzem durvának/kirívónak. És ahogy írtuk: itt egyszerűbb nemet mondani a nem kívánatos közeledésre. Az meg, hogy más karakterek magánélete egymás közt milyen, vagy ezt mennyire tolják az ember arcába, megint nem kirívó, ez szintén olyan dolog, amivel az életben is találkozol úgyis, de semmi közöd hozzá, ezt is meg kell tanulni helyén kezelni. Nekem sokkal kevésbé megterhelő lelkileg egy nyíltan homoszexuális pár nyilvános enyelgése, mint egy egyértelműen bántalmazó heteroszexuális (hagyományos, tradicionális, konzeróvatív, ahogy tetszik) kapcsolat, ha véletlenül belelátok valamelyikbe, és sajnos az utóbbival sokkal többször találkoztam már.
Attól, hogy ilyesmik megjelennek, a játék még nem lesz woke.
p
-
fiATHaLON
őstag
válasz
Gothmog
üzenetére
Igen, Octaviáék nyitottsága volt kicsit fura, de ott ez volt
az egyetlen momentum. Amúgy ez az extra hozzáállás még érthető is volt
ettől a megkínzott, kifacsart párostól.
Köszönöm neked is, janos666-nak is. Többen is elmondtátok, azt hiszem
megértettem, hogy nem kell belemélyedni ilyesmibe, ha nem akar az ember,
és remélem a játékból sem vesz el sokat, mondjuk questek terén...Szóval még egyszer köszönöm mindenkinek, hivatalosan is megértettem,
hogy a játék nem ragadja el hamvas lelkemet!
-
Gothmog
senior tag
válasz
fiATHaLON
üzenetére
A Kingmakerben hol jelent meg? Én kétszer vittem végig, olyan 400 órám biztos lehet benne összesen, de nem emlékszem semmi "feltűnőre". Csak egyetlen dolog rémlik: Octvia és Regongar felveti egyszer egy "hármas mulatság" lehetőségét (és eközben Regongar megjegyzi, hogy a férfiak sincsenek ellenére), de ez kb. egyetlen továbbkattintható szövegrész egy ~150 órás játékban. (Ehhez képest a BG3-ban mondjuk mindenki - a társaid, egy ördög, egy mind flayer stb. - kavarhat veled nemtől függetlenül, ami nekem is csípte helyenként a szemem, de mint azt többen írták már, simán továbbkattintható, nem kényszerül az ember olyasmibe, amit nem akar. Oké, Wyll balerina-tánca mondjuk beleégett az agyamba, de ma már ezen is csak röhögök
Van annyira zseniális a játék, hogy a túltolt woke-izmust is simán elnézem neki.) -
janos666
nagyúr
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Az egész ~150 órából max 10 perc az, ami közvetlenül zavaró (beleszámolva azt az időt, amit a konkrét 1-2 percnyi jeleneten túl még rágódik rajta az ember, pl. vissza jön ide nyarvogni miatta, stb).
Van másik ~10 percnyi "románcos" képernyőtartalom, ami nekem már idegesítő volt, de nem a bi/homosága miatt idióta, hanem attól függetlenül, de ha nem "completionist" módban játszottam volna, mindent át tudtam volna skip-elni (vagy eleve fel sem ugrott volna egyik sem, ha nem próbáltam volna kimaxolni a társalgási szálakat info/quest gyűjtés okán, vagy eleve a közelembe sem kerülnek a karakterek, akár meghalnak előtte).
Ennyi már a 10-15 évvel ezelőtti Bioware játékokban is volt (a #1640 ollie screenshot-ban meg is találod összevetve a kettőt). Bár ott "életszerűbb" volt, itt is csak kicsit erőltetettebb (kb. 1 szál túlerőltetett és egy hihető bi/homo dolog van benne, és mondhatsz nemet egyszer, és lezárul barátságpont vesztés nélkül - a Bioware játékokban ilyenkor csökkenni szokott az elfogadottsági szint, itt ezt el tudtam kerülni). -
fiATHaLON
őstag
Köszönöm neked is, ollie-nak is a választ.
Feltételezem, hogy aGale-lel való kikerülhetetlen együttlétre céloztál...
(Így a hsz-ed nyomán utánanéztem mi lehetett az.
)
Ezt külön köszönöm, ilyen apró, kikerülhetetlen dolgok
engem is tudnak zavarni. Ha készületlenül ér, akár azonnali
uninstall-t is megér.
Sajnálatos, hogy az ilyen jellegű dolgokat nem lehet kikapcsolni, ahogy
egyes játékokban a vért vagy a káromkodást. Majd talán ha lemegy
ez a fene nagy elfogadási hiszti, ez is bekerülhet a settingsbe.Ahh, ok, most látom, hogy ez elkerülhető...
Más karakterek egymáshoz való viszonyulása annyira nem zavar,
ha nem viszik túlzásba...
Tény, hogy ma már az eladások vagy a jobb megítélés (vagy mindkettő) miatt
bele-belekerül a játékokba.
A Pathfinder első részében is megjelent, de elviselhető volt... -
-
-
Ovisbig
tag
válasz
Franklin
üzenetére
Van, egy Longsword, a link mögött spoileres kép van az összes adamantium öntőforma helyéről:
[link]
Köszi hasznos ez a térkép. Longswordom az egyik végigjátszásomban már volt és az nem a kétkezes kard, emellé pajzsot is viselhetsz, persze pajzs nélkül is használhatod de úgy gyengébb mint a kétkezes... azért kérdeztem mert most harcossal megyek és jól jött volna egy kétkezes neki. -
janos666
nagyúr
A trónolós dologgal egyetértek. Abban nem vagyok biztos, hogy a Dragon Age tényleg jobb volt, vagy csak azért érzem úgy, mert az volt az első "igazi" RGP játék, amivel játszottam, így még újdonság volt. De kicsit nekem is olyan, mint ha annak ellenére, hogy: jó, látszólag minden benne van, ami kell, de az "igazi varázslat" mint ha mégis hiányozna. De ez is lehet csak azért, mert öregszem, és mert több olyan érzésű játék után már deszenzitizálódtam.
-
fiATHaLON
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ok, köszönöm, ez megnyugtató!
-
parandroid
félisten
Ez elvi kérdés. Rendnek lenni kell. MIndenkinek meg kell legyen a saját szerepe. WoW-ban is végigszólózzák a jövő hetet is egy frost mage-dzsel, pláne hunterrel, de nincs meg az a feeling, hogy mindenszerepre megvan az embered. Nekem ez kicsit hiányzik.
fiATHaLON: Semmire nem kényszerít a játék, saját döntéseid vannak. Ha valamelyik liberálisabb szemléletű NPC bepróbálkozik (alapból úgyis csak flörtölésig jut a dolog), akkor nemet mondasz, és kész.
p
-
fiATHaLON
őstag
Köszönöm, akkor emésztgetem még, addig meg gyűlnek a patchek.
Ez a 12. szintig fejlődés mennyire teszi sivárrá a vége felé a játékot,
ha az ember szeret mindennel elszöszölni, sokmindent megoldani?
Úgy értem, nem lesz az, hogy a játék utolsó részében már 12. szinten
ballag végig az ember, motiválatlanul, hiszen már nincs hova fejlődni?Egy utolsó... Nincs bajom a melegekkel, egyebekkel, munkámból adódóan
sok művésszel dolgozom együtt, függetlenül ezirányú érdeklődésüktől
szeretem őket. Egy játékban viszont nehezen viselem. Mennyire szabados,
erőltető a játék ilyen értelemben? -
válasz
fiATHaLON
üzenetére
4 fővel is könnyű a játék, még tactician fokozaton is, szóval 6 fővel nem lenne semmi kihívás. Viszont a hiányzó szerepeket multiclassal tudod biztosítani, már ha tényleg hiányzik valami. Gyakorlatilag 4 harcossal is végig tudod játszani (vagy 4 mágussal), olyan nagy szabadságot kapsz a játékban, hogy még a nehéz harcokra is tudsz valami nem triviális megoldást találni. Ami szerintem egyedül fontosabb, hogy az egyik karakternek legyen pár szintje rouge-ban, hogy könnyebben kinyisd a zárakat (bár a legtöbb zárt ládát és ajtót szét lehet ütni).
-
válasz
Melorin
üzenetére
Semennyire. Act 2-ben kezd igazán érdekes lenni a sztori. Lineárisnak sem mondanám, sőt. Tény, hogy Act 2 fő csatája nem kerülhető el, de sokféleképpen el lehet jutni odáig. A sztori tele van csavarokkal, semmiképpen sem nevezhető laposnak. Szerintem sokkal jobb, mint BG1-2 együttvéve (itt persze a storyra értem).
-
fiATHaLON
őstag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Emésztgetem ezt a játékot, főképp emiatt nem kezdtem még bele.
Nyilván nem szívesen modolnék bele, de valahogy nem akaródzik ez a 4 fős
party... Lenyomtam a Divinity-ket, de azért egy Baldur's Gate így mégiscsak
olyan nekem, mint az új rohamosztagosok...
Amit említettél, hogy szórakozni kell bizonyos pontokon, az valami olyasmi,
hogy mondjuk ki kell szedni az ilyen események előtt a plusz két csapattagot,
aztán utána megint berakni őket?
A másik kérdés, hogy mennyire zúzza agyon a játékmechanikát, hogy
4 főre megalkotott világban 6-an bóklásznak, nem kissé megkönnyítve ezzel
pl. a harcokat...
-
Most találtam ezt a "masterpiece"-t a metacritic-en

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
parandroid
üzenetére
Én is így vagyok vele. Van mod a több fős csapatra, csak itt-ott problémás, hogy pár jelenet fixen 4 karakterre van scriptelve és akkor ott kicsit vacakolni kell, hogy mindenki tovább jusson. Talán majd implementálják, érdekes new game+ lehetne belőle.
-
Ovisbig
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Ha jól rémlik, annyit ígértek csak, hogy fizetős DLC nem lesz...
Nemtom hogy vagytok vele, de én szívesen fizetnék egy normál DLC-ért.
Volna egy kérdésem; adamantium fegyverek között van kétkezes kardhoz öntőforma? -
Ellia
addikt
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
Szerintem történet bővítő DLC nem lesz, ellenben kapni fog egy Definitive Edition ez is minden földi jóval megkenve.
-
janos666
nagyúr
válasz
UberMutant
üzenetére
Most látom, patch #5 (nov 30):
Epilogue: An entirely new section at the end of the game
Épp csak hogy befejeztem, és rá 1 napra megváltoztatták a végét? Jó, hogy mikor uninstaláltam, meghagytam a mentéseket annak ellenére, hogy nem lesz DLC.
-
Marcus88
tag
Sziasztok.
Van infó hogy konzolokra lesz belőle lemezes változat? -
janos666
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Minthara volt az egyetlen, akiről arra emlékszem, hogy sajnáltam megölni/öletni/hagyni, pedig nem is tudtam, hogy potenciális csapattag is. Csak a halála után néztem rá a karakter leírására, olvastam el, amit lehetett a dolgaiból (játékon belüll) és valamitől olyan érzésem volt, hogy "kár, hogy kapásból harc volt az első találkozás".
Kamera: próbáltátok invertálni a Q/E-t? Már fogalmam sincs, hogy végül az alapbeállításnál lukadtam-e ki újra, de azután kezdtem elfogadni a kamerakezelést, hogy ennek az invertálásával próbálkoztam (többször oda-vissza, míg az egyik jónak tűnt).
A másik segítség pedig innen a fórumról jött, hogy tegyem MOUSE 4/5-re a kamera "center" és "top/3'thP" opciókat (ezek arra is jók, ha "beragad" valahol a kamera). -
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
Ja, mondjuk jobban tetszene nekem egy fix nézet, amit lehetne zoomolni, de ez a össze vissza tekergetés nem jön be. A Pathfinder első részében nagyon jó volt a kamerakezelés pont a miatt, mert fix volt a nézet, és ott is csak zoomolni lehetett. A második részében viszont elcseszték, mert ott is bevezették a forgatást, és e miatt a dungeonöket is úgy építették már fel, hogy kénytelen legyél forgatni a kamerát.
-
Capricornus
aktív tag
Swen Vincke a tegnapi Game Awards-on.
-
parandroid
félisten
válasz
Melorin
üzenetére
Kamerakezelésre nekem az xbox kontroller lett a megoldás, billentyűzetről én sem bírtam megszokni/beállítani. KOntrollerrel viszont tök intuitív. A nagyobb gond, hogy így meg nincs gyorsgomb csík, illetve az inventoryban/spell bookban keresgélés is nehézkesebb. Jó lenne valami hybrid megoldás a kettő ötvözésével...
Pont emiatt gondolkodom most rajta, hogy megvegyem-e xboxra a tegnapi megjelenés után. Egyelőre nem vagyok benne biztos, hogy érdemes. Egyrészt a PC-m jóval erősebb, mint bármilyen xbox, tehát valószínű, hogy eleve jobban néz ki rajta, márészt úgyis kontrollerrel játszom, harmadrészt a sok apró részlet miatt valszeg ezt jobb asztalnál ülve, a monitorhoz közelebb játszani (szar a szemem, öreg vagyok, na), mint a kanapén tespedve...
p
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Ovisbig
üzenetére
Őt úgy lehet
melléd állítani hogya druid growe lemészárlása nélkül az Act1-ben a goblin táborban nem megölöd, hanem leütöd egy szó nélkül, non lethal-ra állított passzívval és otthagyod. Ha a fight közben hosszú pihit csinálsz, akkor 2. alkalommal is le kell ütnöd. Ezt követően sokáig nem látod, majd az Act2 folyamán lesz lehetőséged megmenteni. -
Ovisbig
tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Na ez jól hangzik. A youtubon láttam videókat, hogy együtt volt a társaság, de ott azt nem mondták el, hogy lehet ezt elérni... utána nézek.
-
válasz
Melorin
üzenetére
A kamerakezeléshez nekem is idő kellett, de meg fogod szokni.
A UI-on vannak ikonok, melyek jelzik, hogy ha bármiből tudsz még valamit csinálni az adott körben:

A zöld kör, hogy mennyi action-öd van, a piros háromszög meg a bonus action, ezek a karakter szintjétől, class-jától és feat-jeitől függenek.
Amúgy érdemes átnézni a DND5E szabályait, mert nagyon különbözik az ADND2E-től.
-
-
Melorin
addikt
Pár hónapnyi hezitálás után megvásároltam a játékot.
Én a régi BG játékokat rongyosra játszottam amióta megjelentek, szerintem legalább 20-30szor végigtolva mindkettő részt. Ehhez képest a 3 elég nagy változásnak tűnik ami egy kicsit aggaszt. Főleg a kamerakezelés és az átláthatatlannak tűnő UI (mindenhol van valami gomb, kütyü)
Az sem egyértelmű még, hogy honnan tudom, ha az adott körben már nem tudok több dolgot tenni. Az új dolgok képesek kiborítani teljesen
, remélem, hogy azért hamar áthangolódok. -
-
Ovisbig
tag
Mintharából lehet jó kislányt csinálni? Vagyis jobbat.

Igazából az érdekel, hogy meg lehet-e oldani "jó" végigjátszással azt hogy Minthara is a csapatomba legyen, ne kelljen megölni. A "rossz" végigjátszást most csinálom, ott csapattag, de a kecske és a káposzta is megmaradjon, a Triefligek, a druidák. Karlach és Will is. A fejemben végig játszva meg lehet, de gyanítom valamit rosszul gondolok. 
-
RobberBaron
tag
Honour mód végigjátszás (vagy inkább speedrun) 38 perc alatt:
[link]Tudom hogy van 3 perces speedrun is, de itt (majdnem) rendesen végigmegy act 3-ig, minden bosson. Hogy őszinte legyek, néha halvány fogalmam sincs, hogy mit miért csinál és mi történik.
-
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
Nyitottam egy hibajegyet, ma válaszoltak rá:
"Our teams have contacted game developer and it seems that there is an ongoing issue with current patch. The issue is currently investigated. Unfortunately, for the time being if you wish to apply newest patch with offline installer, you will have to download whole game again.Alternatively as a temporary workaround, you can use GOG GALAXY app for this update (www.gog.com/galaxy) just install the app, launch it, if it doesn't add your game automatically, click on cogwheel icon in top left icon > Add games & friends > Scan folders for GOG Games. And select your Baldur's Gate 3 installation location, then update your game. After successful update - you can uninstall GOG GALAXY app."
-
Hidd el, hogy nincsen a korlátaid felett, hanem csak nem ismered eléggé a D&D-t. Tudok ajánlani pár forrást, hogy utánaolvass a játék működésének, ha tudsz angolul (talán van magyar forrás is).
Találtam is egy jó, magyar oldalt, még a szabálykönyv is letölthető magyarul: [link]
-
boost
veterán
nekem nagyon nehézkes játszani. Minden harc töbszörösen nekifutós, nem tudom mit és hogyan lenne érdemes fejleszteni, pedig szeretném tolni, mert maga a stílus tetszik. De egyszerűen úgy érzem, hogy ez a korlátaim felett van.
-
Igen, ezért olyan jó, mert tényleg számítanak itt a döntések. Egy kis döntés Act 1-ben teljesen máshogy alakíthat egy csomó mindent akár Act 3-ban is. Hatalmas munkát fektetett be a játékba Larian úgy, hogy a legtöbb játékos soha nem fogja látni az összes tartalmat a játékban, mert nem fog 1000 órákat játszani vele. Nekem eddig 300 órám van a játékban (a 2. végigjátszás vége felé vagyok), és rendszeresen látok olyan videókat a játékról, melyben olyan dolgok vannak, amikkel nem találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túraautó topik
- Formula-1 humoros
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Google Pixel topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition 51mm
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Apple iPhone 17 Pro 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de majd meglátjuk.
).