-
Mobilarena
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
donki
senior tag
válasz
RobberBaron #1351 üzenetére
A teljesen szóló végigjátszásban a legnagyobb kihívás szerintem az ötödik szint elérése, utána már minden megy magától. A five fingers discount meg barrelek aktív használatával az első öt szint sem olyan nehéz.
-
Gothmog
senior tag
válasz
RobberBaron #1348 üzenetére
Igen, DU hátteréről elég sok kitalálható akkor is, ha nem vele játszol (főleg Act2-ben találtam eddig rengeteg utalást a személyére/szerepére), illetve azzal is tisztában vagyok, hogy a gonosz út el fog zárni számos olyan küldetést/lehetőséget, amelyet a jó úton most rendre megkapok/teljesíthetek; ez nagyon látszódik most a jó vágigjátszásomból. De bízom benne, hogy egy ilyen szempontból esetlegesen rövidebb/karcsúbb végigjátszás is emlékezetes/élményszámba menő lesz (a maga sötét, morbid módján).
Mindenesetre már a partit is elterveztem (persze sok választás nem lesz): Lae'zel, Astarion (mindkettejüket iszonyat csíptem az említett githyanki harcosommal való játék során még az EA-ban, míg a mostani végigjátszásomban eddig vagy totál kimaradtak (Astarion) vagy beugró mellékszereplőként (Lae'zel) kerültek csak be a partiba rövidebb időkre), illetve Minthara (és míg nem elérhető, Shadowheart).Egyébként én egy Hannibal Lecter jellegű intellektuálisan gonosz figurában gondolkozom most, de aztán lehet, hogy egy - ha bekattan, vérengző vadálattá változó - berzerker barbár lesz a végén. (Kilencujjú Logen valahol a távolban fáradtan felsóhajt és megcsóválja a fejét...
) Totál muderhobo irányba én sem akarom elvinni, de ha beúsznak a "csábító gondolatok", egyszer sem fog nemet mondani. Illetve abban a végigjátszásban a tadpole-okat is használni fogom keményen. (Ebben a végigjátszásomban egyetlen egyet sem használtam fel, és illithid erőhöz is csupán egyetlen párbeszédnél nyúltam idáig.)
-
Reaper
őstag
válasz
RobberBaron #1257 üzenetére
Szegény, én pont vele nem tolnék ki, nálam
ment Avernusba Wyll-el, de volt opció, hogy én is mehetek, lehet az kellett volna. De a következőnél biztosan a herceg lesz a nyertes, vagy Laezel. Nekik jól fog jönni a plusz kakaó Vlakith leveréséhez. A MF pedig durván OP -
Reaper
őstag
válasz
RobberBaron #1214 üzenetére
Szerencsére nem nagyon találkoztam borzasztó bugokkal, vagy ha igen, lehet nem vettem észre. Nekem is már csak a végjáték maradt kb, most fejből nem tudom mennyinél járok időben.
Majdnem sikerült a sucubbus harc nélkül de elbuktam valami brutál magas checket és akkor indult a harc A missiönökből nem maradt már kb semmi, ami nem completed, még a gyth herceget kell intézni és mehetek a záró harcok felé. -
Reaper
őstag
válasz
RobberBaron #1212 üzenetére
Hmm, az durva, pont ma reggel vertem le Raphaelt, megvan minden cucc, bár a gyűrű marad a táskában, nem sok hasznát veszem. Ötletem sincs, hogy nem lehet nálad. Én egy varázsló sapival jártam így, elvileg Rolantól lehetne megvenni, Act3-ban, de nála nem volt. Mondjuk a succubus fight az vicces volt, egy szál p*csben -
Reaper
őstag
válasz
RobberBaron #1205 üzenetére
Én pont tegnap csináltam meg, 2 spectator van, nem esett le az egyik? Megkaptam a másikat is. A széfet se hagyd ki -
Gothmog
senior tag
válasz
RobberBaron #1082 üzenetére
Én azzal játszom, de még "csak" 8. szintű vagyok, Act2-ben, tehát kérdés, hogy mit értesz magasabb szinteken?
Egyébként én nagyon meg vagyok elégedve vele. Ő a parti arca, de nem csak a karizma alapú skillekben jeleskedik, varázslatokat leginkább utility vonalon használok vele (speak with animals, detect thoughts, see invisibility, feather fall stb.), mert harcban 95%-ban lövöldözök vagy közelharcolok vele. Kétfegyveres harcra specializáltam, két kézi nyílpuskával (drow a faj, ezért alapból képzett benne), illetve két finesse alapú közelharci fegyverrel egyaránt hármat támad alapból körönként (6. szinttől, amikor megkapja az extra támadást), és elég tisztességesen sebez. Mindemellett a speciális balde flourish dolgai (amik lőfegyverekkel is működnek az elnevezés ellenére) bizonyos helyzetben baromi jól jöhetnek, akár tankolni akarok (+4 AC), akár mondjuk valakit lelökni magaslatról támadással egybekötve stb. De az az igazság, hogy mostanában csak simán lövöldözök vele, mert messziről is nagyon jól takarít.
Persze varázslatokkal is tud szemétkedni harcban, de arra igazából már jó ideje rá sem szorulok.Karizma és Ügyesség a fő tulajdonságok nálam (de headband of intellectet az intelligenciáját is felnyomtam 17-re javítandó az oda tartozó skillek próbáinak az esélyét). Dex és Cha egyaránt 18-on áll per pillanat (Dex 16 lenne, de tárgy emelt rajta).
Élvezetes vele a játék. Tulajdonképpen van egy olyan jack of all trade karaktered, akit nem szükséges szimpla support szerepre kárhoztatnod, mert harcban/minden szituációban megáll a maga lábán. Persze nem ő lesz feltétlenül a fő sebzésosztó, de abszolút nem szimpla support karakter. Annál sokkal-sokkal magasabb polc jár neki szerintem.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
RobberBaron #1041 üzenetére
Nálam egyáltalán nem is volt
hajó, mindenki futva ment el. Én csak annyit csináltam másként, hogy a dokk őreit nem öltem le előre. Azt mondják, hogy ezt a
Rolan-t meg kell menteni. [link] Valszeg nekem is, tegnap este pont itt hagytam abba a játékot.
-
Reaper
őstag
válasz
RobberBaron #1044 üzenetére
Hmm, akkor passz Moonlight Towers után egyből mentem act3-ba de nem rémlik, hogy találkoztam volna vele.
Qru: Nagyon baráti a gépigény, viszont akkor nincs más, kukázni kell valahonnan valami 2060-at, vagy újabbat
-
Joco_77
senior tag
válasz
RobberBaron #1030 üzenetére
Szerintem használd a Spoiler tagot ha konkrét küldetésről kérdezel:
Spoiler alatt a válasz:Itt találod meg a híd után "keménykedik"... én visszazavartam a városba, és ott meglett az a része is a küldetésnek de amúgy ettől függetlenül aktív maradt a küldetés , pedig kimentettem a börtönből őket és beszéltem is a kocsmában velük.
[link]
Én lvl9 en végeztem úgy, hogy megcsináltam mindent amit tudtam act1ben és 2ben is ezekszerint te alaposabb voltál nálam isRemélem ettől függetlenül elérem a max(12) szintet valahol act3 közepe felé és még tudom élvezni kicsit a 6os varázslatokat a játékban.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
RobberBaron #1030 üzenetére
Azt pont tegnap csináltam. Végig kísérted őket a
Kissé bunkó az a goblin.dokknál is? Onnan hazaszaladtak a last light inn-be és ott beszéltem velük az egyik asztalnál. -
nubreed
veterán
válasz
RobberBaron #543 üzenetére
Szerintem elvileg megoldható, hogy két cuccot is legyárts a hiba ellenére de ez csak teória, de lehet, hogy ma lecsokkolom a gyakorlatban. Elmondom hogyan. Ugye először is ott az Adamantin forge környékén lehet szerezni még egy olyan mithril ore -t, (aki nem találja keressen rá a YT -on, van róla video) ami alapvetően kell a gyártáshoz. És annak ellenére, hogy a bug miatt nem jön fel a platform, ugrással (jump) le lehet ugrani úgy szerintem az alsó részre, ami beragadt, úgy, hogy ne halj bele. Majdnem a teljes életerőt leszedi az ugrás de nem a teljeset. Innentől kezdve meg már mindent megtudsz csinálni, behelyezed a kőzetet meg a mouldot meghúzod a kart és ott lesz a másik cucc. Innen meg Misty Steppel vagy valami más módon vissza mész a csapathoz, többféle képpen meg lehet oldani.
De mondom, ez csak teória, de ma le szeretném tesztelni. Lehet Kicsakonak lesz igaza, és így már tényleg nem működik.
-
kicsako
őstag
válasz
RobberBaron #543 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor csak úgy működik ha azonnal legyártod mind a 2-t. Ha viszont elmész onnan, majd visszamész újra craftolni, akkor már nem működik.
Kiadták tegnap este a hotfixet, majd gyorsan törölték is mert új hibákat okozott
Aki leszedte, és készült új mentése, az nem tudja folytatni amíg újra ki nem adják a hotfixet. Régi mentéssel ugyanúgy működik.
Link a hotfixhez
Ahogy nézem sok lényeges fix nem jött, de mint nyilatkozták is, ezután érkezik majd egy patch ami 1000+ hibát fog javítani. -
Kolbi_30
őstag
válasz
RobberBaron #539 üzenetére
En veletlen egy heavy pancelt, es egy medium armort gyartottam..
-
kicsako
őstag
válasz
RobberBaron #539 üzenetére
Nalam is ez volt, discordon azt írták ismert bug, egyelőre nincs fix. Valószínűleg a következő hotfixben javítják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PlayStation 5
- Kerékpársportok
- Yettel topik
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged