-
Mobilarena
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
sumdudum
tag
válasz
fiATHaLON #1642 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy abszolút nem(én is gondolkoztam ezen a mod-on);
Ha ő a táborba van és ugyanúgy megkapja az exp-t amikor partyba rakod akkor mi a gond?! Max, ha úgy érzed és ismered a játékot, rakd magasabb nehézségi módba.
A lényeg, hogy élvezd a játékot, ez rólad szól, amit felvázoltam teljesen elfogadható számomra(pont amiatt gondoltam én is erre a modra, mert van egy megszokott vagy kialakított partim, miért kell lecserélnem valakit azért, hogy megoldjam egy nem szívlelt vagy nem a partyba illő karakter küldetését (Ha megkapja az Exp-t, lehetne azt is csinálni, hogy minden felvett karakternek van beleszólása legalább az ő küldetésükbe, akár partiba vannak akár nem)
Én lvl20 mod-ot és dupla exp-t játszok, de közepes nehézségen(bár normál esetben mindig easy-t indítok mert igazából csak a story érdekel, de kezdő vagyok BG-ben (vagyis régi új, 21éve) könnyítek is meg nem is, meg kevés a szabadidőm.. (más szerint csalás, de nem ugyanannyi időnk/munkánk/elkötelezettségünk/kedvünk van).
De, egyébként pár napja írták, hogy készül hivatalos mod támogatás! (egy DLCről is felreppent pletyka YT-n) -
Gothmog
senior tag
válasz
fiATHaLON #1658 üzenetére
A Kingmakerben hol jelent meg? Én kétszer vittem végig, olyan 400 órám biztos lehet benne összesen, de nem emlékszem semmi "feltűnőre". Csak egyetlen dolog rémlik: Octvia és Regongar felveti egyszer egy "hármas mulatság" lehetőségét (és eközben Regongar megjegyzi, hogy a férfiak sincsenek ellenére), de ez kb. egyetlen továbbkattintható szövegrész egy ~150 órás játékban. (Ehhez képest a BG3-ban mondjuk mindenki - a társaid, egy ördög, egy mind flayer stb. - kavarhat veled nemtől függetlenül, ami nekem is csípte helyenként a szemem, de mint azt többen írták már, simán továbbkattintható, nem kényszerül az ember olyasmibe, amit nem akar. Oké, Wyll balerina-tánca mondjuk beleégett az agyamba, de ma már ezen is csak röhögök
Van annyira zseniális a játék, hogy a túltolt woke-izmust is simán elnézem neki.)
-
janos666
nagyúr
válasz
fiATHaLON #1658 üzenetére
Az egész ~150 órából max 10 perc az, ami közvetlenül zavaró (beleszámolva azt az időt, amit a konkrét 1-2 percnyi jeleneten túl még rágódik rajta az ember, pl. vissza jön ide nyarvogni miatta, stb).
Van másik ~10 percnyi "románcos" képernyőtartalom, ami nekem már idegesítő volt, de nem a bi/homosága miatt idióta, hanem attól függetlenül, de ha nem "completionist" módban játszottam volna, mindent át tudtam volna skip-elni (vagy eleve fel sem ugrott volna egyik sem, ha nem próbáltam volna kimaxolni a társalgási szálakat info/quest gyűjtés okán, vagy eleve a közelembe sem kerülnek a karakterek, akár meghalnak előtte).
Ennyi már a 10-15 évvel ezelőtti Bioware játékokban is volt (a #1640 ollie screenshot-ban meg is találod összevetve a kettőt). Bár ott "életszerűbb" volt, itt is csak kicsit erőltetettebb (kb. 1 szál túlerőltetett és egy hihető bi/homo dolog van benne, és mondhatsz nemet egyszer, és lezárul barátságpont vesztés nélkül - a Bioware játékokban ilyenkor csökkenni szokott az elfogadottsági szint, itt ezt el tudtam kerülni). -
-
-
válasz
fiATHaLON #1642 üzenetére
4 fővel is könnyű a játék, még tactician fokozaton is, szóval 6 fővel nem lenne semmi kihívás. Viszont a hiányzó szerepeket multiclassal tudod biztosítani, már ha tényleg hiányzik valami. Gyakorlatilag 4 harcossal is végig tudod játszani (vagy 4 mágussal), olyan nagy szabadságot kapsz a játékban, hogy még a nehéz harcokra is tudsz valami nem triviális megoldást találni. Ami szerintem egyedül fontosabb, hogy az egyik karakternek legyen pár szintje rouge-ban, hogy könnyebben kinyisd a zárakat (bár a legtöbb zárt ládát és ajtót szét lehet ütni).
-
törölt tag
válasz
fiATHaLON #60 üzenetére
Mondjuk ez nem esélytelen, mivel már meme szinten létezett a régi BG játékokban is. Remélem megkerülhető lesz mint minden más opcionális dolog, ahogyan azt egy jó RPG-től várni lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged