- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Melorin #1643 üzenetére
Semennyire. Act 2-ben kezd igazán érdekes lenni a sztori. Lineárisnak sem mondanám, sőt. Tény, hogy Act 2 fő csatája nem kerülhető el, de sokféleképpen el lehet jutni odáig. A sztori tele van csavarokkal, semmiképpen sem nevezhető laposnak. Szerintem sokkal jobb, mint BG1-2 együttvéve (itt persze a storyra értem).
-
parandroid
félisten
válasz
Melorin #1614 üzenetére
Kamerakezelésre nekem az xbox kontroller lett a megoldás, billentyűzetről én sem bírtam megszokni/beállítani. KOntrollerrel viszont tök intuitív. A nagyobb gond, hogy így meg nincs gyorsgomb csík, illetve az inventoryban/spell bookban keresgélés is nehézkesebb. Jó lenne valami hybrid megoldás a kettő ötvözésével...
Pont emiatt gondolkodom most rajta, hogy megvegyem-e xboxra a tegnapi megjelenés után. Egyelőre nem vagyok benne biztos, hogy érdemes. Egyrészt a PC-m jóval erősebb, mint bármilyen xbox, tehát valószínű, hogy eleve jobban néz ki rajta, márészt úgyis kontrollerrel játszom, harmadrészt a sok apró részlet miatt valszeg ezt jobb asztalnál ülve, a monitorhoz közelebb játszani (szar a szemem, öreg vagyok, na), mint a kanapén tespedve...
p
-
válasz
Melorin #1614 üzenetére
A kamerakezeléshez nekem is idő kellett, de meg fogod szokni.
A UI-on vannak ikonok, melyek jelzik, hogy ha bármiből tudsz még valamit csinálni az adott körben:
A zöld kör, hogy mennyi action-öd van, a piros háromszög meg a bonus action, ezek a karakter szintjétől, class-jától és feat-jeitől függenek.
Amúgy érdemes átnézni a DND5E szabályait, mert nagyon különbözik az ADND2E-től.
-
nubreed
veterán
Azt meg tegyük hozzá, hogy ugyan nem tudom, hogy kapott-e review copyt a Gamepod, de egy ilyen játék tesztje nyilván nem tudható le 8 óra alatt, mint a totál lineáris cső fps szaroknál. Alsó hangon is egy tisztességes review-ba ennél a játéknál illik minimum 100 órát beletolni, az meg sok idő még ha mondjuk valaki napi 8 órában is tudja tolni...
-
Ellia
addikt
Egy sokkal karakterközpontúbb játékélményben lesz részed, mint az 1-2 rész esetében. Tartalom dögivel van, a harcban nagyon sok lehetőséged van, ha ügyesen használod ki őket. Ja és vannak olyan stroy mellékküldetések amik elég meghökkentőek (és ezek is jól megírtak)
Én meg merném előlegezni neki az év játéka címet (esetleg még a Starfield befigyelhet, de az majd szeptemberben fog kiderülni csak).
-
A nagy része a barangolás, meg a story, meg persze a harc. Itt több idő a harc, mert körökre van osztva, de nem kell félni tőle, nagyon jól megoldották, hogy ne legyen unalmas, és így is gyorsan pörög ahhoz képest, hogy körökre osztott.
Sztori szempontból amúgy álleejtős, sőt, még olyan, a sztorihoz nem kapcsolódó kisebb események is vannak, melyeken ugyancsak nagyot néz az ember. Pl még act 1-ben kiderül, hogy hogyan készül a fél ogre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged