- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rena76
csendes tag
válasz
TheProb #65164 üzenetére
Arra válaszolnék, hogy mennyire jó a VGA bios frissítése. Tehát vagyon egy MSI R9 280OC....Nemrég vettem. Minden teszt alatt 2 percen belül, kb 100fokos volt a kártya, így leállítottam. Újrapasztáztam, de minden változatlan maradt. Ugye van rajta 1 kapcsoló, h UEFI-s biost, vagy legacy-t használok. Az UEFI-s részét lefrissítettem és most már nem melegszik. Max 65-75fokig megy fel, terhelés alatt. Nos erre jó....De a sokadik bios lett a jó, mivel ehhez a kártyához van egy pár...
-
Csupingo
veterán
-
-
komi77
senior tag
válasz
TheProb #65128 üzenetére
Az kiváló választás. Nekem is van egy 1600-om. El kell mondanom, hogy nagyon szeretjük. Az első napok Agesa bios frissítésekkel teltek. Amióta véglegesnek mondható a biós, már nem problémázik semmin csak pörög mint a gép
Én nem nyomatom neki a tuningot - csak kipróbálás volt, jól ment - és mindenre bőséggel elég ez a platform. Csendes, gyors, pörög.
-
TheProb
veterán
válasz
TheProb #35892 üzenetére
Ha a az AMD Driver Autodetect-el szedem le a drivert arra azt írja a winfows 8.1, hogy "ez az alkalmazás nem fut az ön gépén". Kikészülök már ettől a sz@rtól komolyan mondom. Berágok azt visszarakom a win7-et, egyetlen előnye enne a trágya op rendszernek, hogy gyorsan bootol fel, ezen kívül semmi, meg talán 1-2 játék jobban megy rajta, bár a 0fps nem ezt mutatja...
-
helkis
veterán
válasz
TheProb #32641 üzenetére
tedd vissza a régebbi drivert kezdésnek, ha nem jó, akkor a 22"-os moncsit is, hogy megy-e még vele.. akár pár win frissítés, vagy driver is lassíthat egy épp megfelelő fps-en annyit, hogy ne legyen jó, persze a fullHD-ban 18%-al több a képpont, mint 1680x1050-ben, tehát ott egyből ennyivel többet kell számolnia a gpu-nak, amit már simán lehet hogy nem bír...
-
kely1988
aktív tag
válasz
TheProb #2809 üzenetére
Ha nem számít a villanyszámla akkor GTX460/550 egyértelműen, de az ATI hasonló teljesítményű kártyáihoz viszonyítva rengeteget zabálnak... nekem ezért nem lesz nvidiám addig amíg ennyivel többet zabálnak az atikhoz képest...
PCI-X-ből van a régi 1.1, meg az újabb 2.0, több újításról nem tudok jelen pillanatban, az meg hogy kihajtja e, jó kérdés, nem egy bika prociról van szó, mindenképpen tuningolni kell ahhoz hogy kihozd egy ilyen kariból a maxot! -
kely1988
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest