- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rena76
csendes tag
válasz
TheProb #65164 üzenetére
Arra válaszolnék, hogy mennyire jó a VGA bios frissítése. Tehát vagyon egy MSI R9 280OC....Nemrég vettem. Minden teszt alatt 2 percen belül, kb 100fokos volt a kártya, így leállítottam. Újrapasztáztam, de minden változatlan maradt. Ugye van rajta 1 kapcsoló, h UEFI-s biost, vagy legacy-t használok. Az UEFI-s részét lefrissítettem és most már nem melegszik. Max 65-75fokig megy fel, terhelés alatt. Nos erre jó....De a sokadik bios lett a jó, mivel ehhez a kártyához van egy pár...
-
rena76
csendes tag
Sziasztok!
1 hibajelenségem lenne, de 2pc-n is jelentkezik, amik 1tv-re vannak kötve. Tehát a videokártyák: MSI R9 280x és egy Gigabyte R7 370. HDMI-n vannak a tv-re kötve. Amikor online videót nézek, sötétebb a kép, de amikor a képen megjelenik egy világosabb rész (mondjuk a fehér felirat), akkor kivilágosodik. Mikor eltűnik a felirat, megint besötétedik. Rettentő zavaró, mert sokszor nem látom mi történik sötétebb jeleneteknél. Mind2-n a legújabb ati driver van fent. Lenne valami tipp, hogy miért csinálja ezt? Az R9-esnél rájöttem, h a hdmi kábel rossz volt (mindig sötétebb volt a kép és nem elég éles) így az cserélve lett. Valamilyen beállítás lehet a ludas, de nem tudom mi. Van olyan beállítás, h: gpu méretezés. Nem tudom ez mit takar, de be van kapcsolva mind2-nél és a virtuális szuperfelbontás is.
Köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest