- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
d@minator #76790 üzenetére
Köszi, kipróbáltam, tényleg megy mindkettő 100%-ra állítva. Viszont volt egy nap, amikor többször leálltak (90 fok körül lett a kártya és leállt a gép), aztán csak a gépindításkor indultak el. Most az Afterburnerrel figyelem, volt egy eset, hogy ne mentek, kézzel megpendíttettem őket és elindultak.
Ezen segíthet az újrapasztázás 7 év után? Arra gondoltam, egy Arctic mx-4 2019 (fémmentes) pasztával tapasztalat nélkül is megcsinálhatom a pasztázást és tisztítást, hiszen a videó alapján csak négy csavar tartja a ventit. -
válasz
d@minator #76773 üzenetére
Találtam MSI RX 270x szétszedés videot! Egész egyszerű a hűtő leszedése.
Jó lehet ebbe egy Arctic Cooling Turbo Module VGA hűtő? Vagy vmi másik? Hogyan tudok bele univerzális hűtőt keresni? -
Csupingo
veterán
válasz
d@minator #66233 üzenetére
Régebben amd driver és msi ab okozott ilyen gondokat. Esetleg a legújabb változatot kéne mindkettőből feltenni, vagy az msi ab-t leszedni. A drivert is le lehet alaposan törölni, akár ddu-val, és csak abból visszatenni egy megbízható változatot.
Már rémlik, hogy a crimson csinált ilyeneket régebben. Akár egy öreg, 15.7.1-es catalyst-tal is megnézhetnéd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ZOTAC Gaming GeForce RTX 5070 Ti SOLID OC
- !! Újszerű Garanciális !! MSI RTX 4060 8GB /Dobozos!/Beszámítás! Posta lehetséges!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 RED DEVIL Eladó!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GIGABYTE GTX 670 Windforce OC videókártya - Dobozos!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest