Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz
mcwolf79 #90534 üzenetére
Fun fact:
feldobtam a másik ssd-re egy linuxot,ott nem csinálja.
A windows sem csinálja ,ha kikapcsolok minden fícsört (HDR,120hz),de az úgy annyira nem baba.
Valszeg a VRR lesz a ludas, mert linuxon is megy a HDR,120 hz, viszont nincs VRR.
Windows 11-en hol lehet kikapcsolni a VRR-t? Ahol a neten írják ott nekem nincs olyan opció, hogy variable refresh rate on/off. -
KAMELOT
titán
válasz
mcwolf79 #90330 üzenetére
Nekm van fent több tucat progi. Komplett WIn telepítés, driverek + progik 2-3 óra utána meg jönnek a frissítések. Van egy tiszta új friss WIN.
Ilyen kártyacserekor maradnak ott regisztri fájlok , amik bezavarahatnak.
Na most ilyen Format C: is 1-2-3 évente ha csinál valaki. Ritkán csinálod, de megéri.
NV---NV akkor ilyen nem kell.
Iroil: Csinálj egy Format C: és utána nézd meg ugyan ezeket a játékokat. -
Iroil
tag
válasz
mcwolf79 #90330 üzenetére
Sziasztok.
Ahogyan írtam, belekerült a gépbe az új vga. RTX 2080S --> RX 6750 XT
Viszont, nem azt az eredményt hozta, amit én vártam.A videó és a hanganyag magukért beszélnek, bár az én fülem nem ért hozzá.
Hozzátenném még, hogy nem telepítettem újra a windowst, csak letöröltem csökkentett módban az nvidia drivert, beraktam az új gpu-t és utána telepítettem az amd drivert.
A bal felső sarokban a frissítési gyakoriság mutató van bekapcsolva.
Első körben ezen a videón [link] nem a hang, hanem a kép a lényeg.
Betöltés és játék közben is folyamatosan változik a képfrissítés, amivel még baj sem lenne mert nem támogatja a san andreas a 144hz-t, viszont a képernyő fényereje mintha folyamatosan ugrálna.
Borzasztó zavaró.A második videón [link] már rosszabbul hangzik mint az előbbi...
Betöltéskor ezt a hangot adta ki, amikor kipróbáltam a CS2-vel, ott is fentebb ment ez a vékony zúgás hang betöltéskor, majd játék közben visszament gyári hangszintjére és semmi további hang.
Egyébként ez a hang csak betöltésekor jön elő, arra az 1-2-3 másodpercre, amit már az előző VGA-m is csinált.Szerintetek, milyen gondok akadhatnak?
-
Csupingo
veterán
válasz
mcwolf79 #63853 üzenetére
Ezt írják a tv oldalán:
Számítógép bemenetek
max. 1920x1080, 60 Hz
Videobemenetek
24, 25, 30, 50, 60 Hz
max. 1920x1080pOlyanról már hallottam hogy 10m-es hdmi kábel működött (nekem itthon 7 méteres van), a 13 már lehet lutri, vagy valami jobb minőségű kábel kéne hozzá. Esetleg ebben a topikban többet tudnak a témáról.
-
agressiv
addikt
válasz
mcwolf79 #27932 üzenetére
Azt írja, hogy az áramkör alkatrészeire kell tenni a szigetelő lapkát, nehogy a modulokra ráragasztott hűtőborda rövidre zárja az alkatrészeket. Tehát a ram és vrm melletti alkatrészekre kell a szigeleőlapka, ha fölélőg a borda és előfordulhat, hogy hozzáér valamihez, amihez nem kellene. Természetesenn arra amit hűteni szeretnél, nem kell szigetelőlapka, hanem arra kell felragasztani a bordákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- RAM topik
- ASUS notebook topic
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Gurulunk, WAZE?!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- LED / LCD TV topik
- További aktív témák...
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest