- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
WolfheartGR #14825 üzenetére
De kell hozzá, csak még nincs. A notebook gyártójánál kell érdeklődni a driverért.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
C1trom #14798 üzenetére
Erre nincs hotkey lehetőség az NVIDIA-nál. Mindig meg kell nyitni a vezérlőpultot, ha állítani akarod a kijelzőket.
Nincs tuning/finomhangolási opció, illetve informálás a ventiről és a hőmérsékletről. Külső programot kell, hogy használj. Amit Löncsi linkelt az a hivatalos progi, de elég sokat zabál, mert 3D-s UI az egész, ami teljesen felesleges egy tuningprogramhoz. Szerencsére beépül a vezérlőpultba, így nem kell a 3D-vel terhelni a gépet. Ezt majd telepítés után érdemes kilőni.
Elvileg még opció Coolbits is, ami jó, mert a hivatalos tuningprogi elég sok felesleget is felpakol.
Registry-ben kell ide menni : HKEY_LOCAL_MACHINE--> SOFTWARE--> NVIDIA CORPORATION--> GLOBAL --> NVTWEAK
Ez legyen 3-as, azaz :
"CoolBits"=dword:00000003Nem tudom, hogy a 300-as driverben van-e. Utoljára a 258-asban éltem vele, és akkor működött. Ilyenkor lesz tuningfelület a vezérlőpulton. Persze a Registry-be csak saját felelősségre írj! Én csak leírtam, amit tudok.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
rayoliviero #7283 üzenetére
Ez sajnos így monitorhibának néz ki.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Williamgrant #7263 üzenetére
Ilyen általában akkor fordul elő, ha a két kijelző képességei nem egyeznek meg. Ami furcsa, hogy régebben működött. Nem lehet, hogy azóta frissítették drivert? Egyébként ne másolj, hanem alkalmazz kiterjesztést. Annak mennie kell, mert külön képet kapnak a hardverek.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest