- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
válasz
Micsurin #91209 üzenetére
A Radeonnál az a jó, hogy az adrenalinban játékonként beállíthatsz bármit, én minden esetben hozzáhangolom az adott játékhoz a számomra legjobbat. A globális beállítások maradhatnak ahogy vannak attól, az nekem 70% - on van. Van játék ahol pl. 100% - ra raktam, az Indiana pl. ilyen, én alapból híve vagyok az éles képnek, persze a szemem miatt eleve jobb ha élesebb a kép mint esetleg kellene, vagy másnak túl éles lenne. Egyéni preferencia szerencsére kinek mi jön be.
gabor0928: Nyilván a natív a legjobb, de az újabb címek esetében (pláne 4k - n) ezt nagyon nem egyszerű már kivitelezni. -
Hard3n3d
csendes tag
válasz
Micsurin #84950 üzenetére
Próbáltam régebbi drivert, Windows ujratelepitést, az összes alaplap bioszt, hangkártya nélkül, portalanitva. kábelek kicserélve. A vége mindig ugyan az.
Azért kérdezem mert ott úgyis anyit mondanak hogy bevizsgálják aztán ülnek rajta 1 hónapot szóval vennem kel egy kártyát addig. Aztán visszadobják hogy ez nem garanciális gond akkor kidobtam 200 ezret -
-
Csupingo
veterán
válasz
Micsurin #84884 üzenetére
Láttam már alatta wc papír gurigát is, vagy playmobil figurát. De szerintem zárt házban az se gond, ha pl.a bal hátsó sarka fel van kötve fekete cérnával. Túl van ez lihegve, kár 2-10000Ft-ért tartókat venni, ingyen is meg lehet oldani. Persze meseszép gépnél lehet, hogy csak venni tudsz tökéletesen oda illő dolgot, ha magad nem tudod megfelelően elkészíteni.
-
ricsi99
addikt
válasz
Micsurin #84855 üzenetére
"Sima " 1000ft-s átalakítók csak 2 csati és a vezető szálak bekötésérül szól....
szóval a "gyári" kimenet használod csak más alakú csatlakozóval...
Ezek a csatik egyirányúak... ha fordítva rakod össze vagy olyan monitorba dugod amin nincsennek bekötve a + szálak a bemeneten (ócószítva) ott maximum nincs kép ,de fizikailag nem károsodik a kártya
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest