- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
-
nyikszi
őstag
válasz
#54715584 #25868 üzenetére
Köszi, most tudtam csak beszerezni egy átalakítót (DVI-HDMI) és nagyon klasszul működik az asztal kiterjesztés.
Kérdésem a következő lenne ATI tulajokhoz. Meg lehet oldani, hogyha bekapcsolom a TV-t. akkor ne érzékelje a HD felbontást és ne váltson azonnal át kiterjesztett asztalra, hanem egy előre elmentett beállítást én indítsak el és csak akkor legyen kiterjesztett az asztal?
-
G4ga
őstag
válasz
#54715584 #25834 üzenetére
Köszi a válaszokat akkor nézelödök uj után.
monstre:: 8600GT teljesit most szolgálatott erre a célra. ugyhogy az nem játszik. azt akarom váltani.
Nézegettem aprot akkor lehet beleugrok egy gt240be vagy egy 530 ol felfele. Nezegettem a cuda magok alakulását, 8800 szeria 112 vel rendelkezik az ujak meg 98-al. Gondolom annyira nem nagy a különbség.
A 8 és 9 szeriaval az a baj h halnak megfele. nem akarok mégegyszer belefuni egy ilyenbe.szerk: amugy se akarok nagyon erös kartyát, 5830 mellé kellene. ugyhogy tul sokat se akarok rá köleni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Formula-1
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest