- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
Sziasztok!
Nekem az alábbi gondom van. Újabban egyre sűrűbben jelentkezett a TDR hiba W7 alatt. Ezt kicsit körbe járva, cseréltem tápot, állítgattam a kártyát de semmi. Míg ma megtaláltam, hogy lehet kilőni registryvel a dolgot. Így már nem jön elő. Viszont ami feltűnt, hogy gyengébb lett a kártya. Futtattam 3Dm11-et is, ahol majd 1000 ponttal kevesebb lett, mint az utolsó mérésem, de ami még feltűnt, hogy pl kombustor alatt sem tudja tartani azt az fps-t amit az elején. Ahogy melegszik a vga egyre lejjebb csúszik a teljesítmény.
Ez gari lesz? -
agressiv
addikt
Azok az öreg kupakos szörnyűségek már nagyon öregek és magas hőmérsékleten üzemeltek. Párat már átfújtam, az eredmény 3 nap lett.
Jó, ha van külön kártya ami a fizikával foglalkozik, de az ne GTS legyen és főleg ne javított.
Egy G92-es 8800-al, vagy 9800-al inkább érdemesebb foglalkozni, de ezekből is a nem ref. hűtős megoldásokkal. Erősebb kártya felesleges fizikára.
-
spista222
addikt
Mint írták csak ideiglenes a javítás, legjobb esetben akár több évig is kihúzhatja még rendes hűtővel de meg fog halni.
Ha vállalnak a javításra garanciát akkor megérheti, ha nincs több pénzed egy értelmes VGA-ra.BomiBoogie Ha a 7300GT se a jobbik DDR3-asból való volt akkor még gyorsabb is lesz
és ha neki elég volt a 7300GT akkor ez is elég lesz.
-
agressiv
addikt
Gyanítom, hogy analaóg (D-SUB) kábelt használsz és ha fenn van a driver, akkor nagyobb felbontáson. Ilyenkor begerjedhet a monitor, de lehet sima földhurok is a rossz kábel miatt. Először azt próbáld ki, hogy max felbontáson 75Hz-en és 60Hz-en is csinálja-e.
korcsii: Nem nagyon
-
-
-
ZetorGumi
addikt
Ha jól emlékszem a 8000-es szértiától van beépitve a fizikai gyorsitás az nv-kbe.
8500-tól felfele mehetsz, de azért mondjuk ne egy GTX480-at rakj be fizikára.
emellé kb egy GT430, vagy hasonló. Tizenpárezres VGA a jó.De annyit nem ér, hogy vesződj vele, alig támogatja valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple MacBook
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Formula-1
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest