- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtro
aktív tag
Üdv Nép!
Én is benyeltem egy bitcoin minert (gondolom),a GPU usage 60-65% on pörög idle-ben, ha lemegyek a netről akkor egyből vissza nullára.
Malwerbytes-t próbáltam nettel/net nélkül de nem talál semmit.
Azért ne belőlem gazdagodjanak meg,mit próbáljak még meg?
-
xtro
aktív tag
válasz
Highground #64831 üzenetére
A kártyát átrakod egy másik gépbe és ott megnézed hogy megy-e.
-
xtro
aktív tag
válasz
mefistofeles #64291 üzenetére
A jó öreg eseménynaplóra rápislanthatsz.
Én elsőre a CPU-ra gyanakodnék,hőmérsékleti érteket is érdemes lehet megnézni
-
xtro
aktív tag
válasz
dbdadi1221 #64292 üzenetére
Mit ír ki? Mit látsz?
-
xtro
aktív tag
válasz
tippm86 #64282 üzenetére
Már meglévő kártya helyére vetted vagy minden új?
A lényeg hogy volt-e előtte más VGA driver a gépen,mert ha igen akkor DDU úzd le majd driver fel újra,ezt akkor is megcsinálhatod ha minden új. Valszeg valami driver hiba,reméljük ez segít.
Mindenképpen jelezd hogy mi lett sorsa
Köszi!
-
xtro
aktív tag
válasz
Marci112233 #63547 üzenetére
Őszintén nem is gondoltam volna hogy ez lenne baj.Érdekes hogy a 660-t nem tiltotta. Na mind1. Köszönöm a visszajelzést.
-
xtro
aktív tag
válasz
Marci112233 #63544 üzenetére
Nem lehet hogy a szünetmentes nem bírja a terhelést és azért kapcsolja(tiltja) le ?
-
xtro
aktív tag
válasz
Marci112233 #63530 üzenetére
Ha netán nem maradna akkor kérlek írd meg a fejleményeket. De reméljük marad.
-
xtro
aktív tag
válasz
Marci112233 #63527 üzenetére
¯\_(ツ)_/¯
Örülünk hogy megy.
-
xtro
aktív tag
-
xtro
aktív tag
válasz
Marci112233 #63520 üzenetére
Ennek semmi köze a VGA hoz.
A Windowstol meg nem kell félnie, az updateok 99.9% nem okoz ilyet.
Kuka kártya hisz Te is írtad hogy a 660 al ment ezzel meg nem.Tobbet én sajnos nem tudok mondani.
Garanciával vissza vagy vm szmtekboltba bevinni,nem harapnak és sok hajtepkedestol megkímélnek.
-
xtro
aktív tag
válasz
Marci112233 #63513 üzenetére
Rendszer
-
xtro
aktív tag
-
xtro
aktív tag
válasz
Marci112233 #63510 üzenetére
Visszakene vinni garanciával.Ezek szerint a vga-val van a gebasz
Oszilaci:
Az eseménynaplóban nézd meg mit ír. (Te is megnézheted Marci hátha)
-
xtro
aktív tag
válasz
Marci112233 #63506 üzenetére
Ki kéne próbálni egy másik gépben,biztos van vm haver ahová elviheted vagy vm kis számtekbolt.
-
xtro
aktív tag
válasz
grandegamer #63503 üzenetére
garancia nincs?
valami közeli szervizbe is érdemes lehet bevinni az egész gépet cakk-pakk,hátha 2-3k-val megúszod -
xtro
aktív tag
válasz
grandegamer #63499 üzenetére
Működik csak driver nélkűl = KUKA
-
xtro
aktív tag
válasz
grandegamer #63497 üzenetére
kuka a kártya (gondolom)
-
xtro
aktív tag
válasz
Marci112233 #63482 üzenetére
Valószínűleg szoftver hiba a legegyszerűbb, egy külön partícióra egy friss win-t felrakni és megnézni ott megy-e.(vagy újra az egész gépet).
De azért előtte ha nem macerás akkor egy másik gépbe ki lehetne próbálni (99.9% h menni fog).
Reddit-en nem látok semmit. Pontosan melyik "legújabb" driver van fent?
Amúgy nem lehet h letiltatod véletlenül?
-
xtro
aktív tag
válasz
Enigma1945 #63477 üzenetére
Milyen op-on vagy?
-
xtro
aktív tag
válasz
rooland #63476 üzenetére
Megéri.
1.jobb teljesítmény (persze ha megteheted akkor 1060)
2. nagyobb vram (ma már a 2GB kevés)
3.jobb fogyasztásA mostani kártyád 20-25 körül tudod eladni valószínűleg vagyis egy 30k lesz az újítás,a kérdés hogy neked megéri e. A kártyád értéke is csökkenni fog és az 1050ti ára is.
-
xtro
aktív tag
-
xtro
aktív tag
válasz
#23123200 #63399 üzenetére
Akkor már inkább a GTX 1050 jobb teljesítmény ugyanolyan áron.
-
xtro
aktív tag
válasz
#23123200 #63346 üzenetére
Kevés lesz a grafikus teljesítmény. (is)
-
xtro
aktív tag
válasz
MaxxDamage #63340 üzenetére
-
xtro
aktív tag
válasz
MaxxDamage #63325 üzenetére
Ilyenkor érdemes elgondolkodni hogy a lap a ludas-e.
-
xtro
aktív tag
válasz
Vadernagyúr #62845 üzenetére
Inkább várj/spórolj egy kicsit és vegyél egy gtx 1050ti-t
-
xtro
aktív tag
válasz
Vadernagyúr #62830 üzenetére
Én is voltam az a balga aki azt merte állítani hogy a 2GB kevés lesz, de vedd a 2GB-ot majd vergődsz még itt jövőre hogy mire kéne újítani mert nincs vram.
-
xtro
aktív tag
-
xtro
aktív tag
válasz
Dtomka #62436 üzenetére
Vissza olvasva a Kollégának igaza van,nem fog most hirtelen megjavulni,már 3 éve el kellet volna vinni garanciába (nem tudom mik voltak a körülmények,de addig kellet volna őket tunkolni amíg meg nem puhulnak).
Amit most tehetsz:
-Addig tunkolod őket amíg meg nem puhulnak és gariztatják.
-Elviszed egy független szervizbe mint harmadik fél és ők meg mondják,hogy hibás-e,kapsz egy papírt hogy rossz a VGA(ha rossz és nem szoftveres hiba ezért javaslót az egész gépet cakk-pakk bevinni),így már könnyebb lesz támadni a boltot.
Ha netán még nem csináltad volna még meg ezt.
Mint kívülálló,én ezt tenném
-
xtro
aktív tag
-
xtro
aktív tag
nvdllmkm fajta error egy szép tánc
Nézd meg az alaplap hőfokait hogy valami nem melegszik-e , érdemes kezzel is megtapizni .
Memtest is futhat és nem hinném de egy csere VGA át is érdemes lenne beüzemelni. -
xtro
aktív tag
válasz
myckie2 #62159 üzenetére
TV-re is rádughatod ha olyan (én azt használom teszt monitornak).
Én monitorra tippelek de reméljük kábel, ha a kábelt teszteled akkor azt is vedd figyelembe hogy lehet a csatlakozás a VGA-n a ludas szóval más kimeneti portot is teszteld ha a hiba továbbra is fennáll.
BUÉK
-
xtro
aktív tag
válasz
myckie2 #62153 üzenetére
Szóval ma történt és ugyan az hogy egy idő után egy statikus színű kép bejött(gondolom a gép ment tovább de te nem tudtál neki parancsot adni , a kikapcsoláson kívül )?
Én TDR -re gyanakszom azt meg az égvilágon minden okozhatja. De az eseménynaplóban semmi
.
Egy DDU-s driver reinstall. Ha nem megy akkor a hőfokokat (nem csak a VGA-nal) nézd meg h minden rendben van-e.
Ohhh egy másik monitoron is lekéne tesztelni illetve a kábelt cserélni (tesztelni) csak hogy kizárd az okokat.
-
xtro
aktív tag
válasz
Komi28 #62131 üzenetére
Csak a félreértések elkerülése végett a drivereket DDU-val szedted le?
Hihetetlen hányan hiszik emiatt hibásnak a kártyájukat (köztük én is
).
Régi kártya vissza---> DDU---> új kártya be ---> legújabb driver fel ----> restart -->
Ha nem megy akkor írd le a fiad gépének a pontos specifikációját ( a lap a legfontosabb).
Mondjuk ha újra rakod a windowst...
-
xtro
aktív tag
Üdv nép!
Nagy bajban vagyok.Meghalt ??? a frissen vett VGA-m.
Történt a héten h vettem egy ZOTAC GTX 1050ti -t. Berakom minden pöpec. Majd egyszer csak böngészés közben fekete lesz a kép majd semmi mondom ok. Gép újra pár perc után a hiba újra itt, nyami. Ráadásul a fekete kép után egy sima egyszínű színes kép jön be (WTF?). Ezt egy párszor eljátszottam az utolsó kép színe mindig változott. Mondom , visszarakom régi kártyát azzal semmi gond ( arról vagyok most is).
Esemény napló:Hiba 2016. 11. 08. 18:31:51 DistributedCOM 10016 Nincs
A(z) alkalmazásspecifikus engedélybeállítások nem biztosítanak a(z) Helyi számára Aktiválás engedélyt a COM-kiszolgálóalkalmazáshoz. CLSID:
{8D8F4F83-3594-4F07-8369-FC3C3CAE4919}
, APPID:
{F72671A9-012C-4725-9D2F-2A4D32D65169}
, felhasználó: NT AUTHORITY\SYSTEM, SID: S-1-5-18, cím: LocalHost (helyi állomás, LRPC használatával), futtatási alkalmazástároló: Nem érhető el, SID: Nem érhető el. Ez a biztonsági engedély a Komponensszolgáltatások felügyeleti eszközzel módosítható.Egy kis böngészés után, (és hajtépkedés) az engedélyeket átálítottam majd restart. Ugyan az, idegállapotom ugrott.
Végül a DDU nevű programnak hála a drivereket leszedtem majd újra (ez is szenvedés volt). Ez jó is volt úgy 3 napig mikor ma egyszer csak megint bedobta nézem wtf??. Engedélyeket nézem minden a helyén, modnom akkor DDU az sem segit egy pár perc után vagy bejelentkezés után egyből feketekép majd a színes cucc(még mindig csak 1 szín).
A kérdés hogy mi a retek ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sorozatok
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest