- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PNP
őstag
Üdv!
Van egy olyan gondom, hogy Intel HD 2500 mellől ma kivettem a Radeon kártyát (gar miatt), és azóta nem működik rendesen. Ameddig bent volt a VGA, párszor használtam az integráltat is, gond nélkül, most viszont:
- aero nem megy
- windows experience index-et nem lehet lefuttatni (hibával megáll)
- sleep mód megszűnt (szürke)
- láthatóan lassú a megjelenítés (tab váltás, ablak mozgatás, stb.)
- egér is sűrűn laggol azótaCatalystot leszedtem (értelemszerűen problémázott a hiányzó kártya miatt), Intel HD driverből már minden elérhető változatot megpróbáltam (windows update-en keresztül, intel oldaláról elérhető 2 legfrissebb, és az alaplapgyártó oldalán fent lévő vga drivert), semmi. BIOS-ban elsődleges megjelenítő az onboard vga. Recovery-t is próbáltam.
Nincs több ötletem. Benne vagyok egy csomó munkában, úgyhogy most a reinstall nem opció.
Minden segítséget szívesen veszek. -
PNP
őstag
Üdv!
Gyárilag OC-s kártyával (7850 2GB) van olyan problémám, hogy időnként (mondjuk pár percenként) egy-egy pillanatra vízszintes fekete vonal villan fel, mindig más helyen. Találtam olyan írást, ami szerint ez a túl magas memória órajel miatt van, és vissza kell belőle venni. Ami furcsa, hogy csak HDMI kábellel csinálja, DisplayPort kábellel semmi baja. (A kábelhibát kizártam, integrált VGA HDMI-vel szintén tünetmentes.)
Valaki tapasztalt már ilyet? Ez amúgy garanciális ügy? Mármint ha tényleg a gyári tuningot nem bírja. -
PNP
őstag
Hogyan tudok váltani integrált és dedikált VGA között? Megoldható az, hogy utóbbi teljesen ki legyen kapcsolva, ha nincs rá szükség? BIOS?
(Intel HD 2500 és 7850 2GB) -
PNP
őstag
Korábban kérdeztem felvillanó vízszintes vonalakról, egész képernyős blackoutról, és OpenCL bugról Photoshop alatt. Nos, úgy tűnik nem a VGA és nem is a táp a hibás, leszedtem a 12.11b drivert, és felraktam a 12.10-et.
Kérdés: mennyi idő alatt szokott a béta végleges lenni? -
PNP
őstag
Gyenge táp miatt lehet fekete villódzás (néha csak egy tizedmásordpercre, néha másodpercekig fekete a kép), illetve időnként vízszintes fekete sávok villannak fel a kijelzőn? 400W-os FSP, i5 3570, 7850 2GB.
Másik problémám, hogy ha Photoshopban be van kapcsolva a hardveres gyorsítás (OpenCL), akkor a kép bizonyos részei (ahogy néztem, a kékek főleg) teljesen fekete blokkokként rajzolódnak ki. Előbbit inkább gondolnám a táp, utóbbi hibát meg driver gondnak (12.11b), de lehet hogy rossz kártyát kaptam? -
PNP
őstag
Tegnap beraktam egy 7850-es kártyát a gépbe, előtte integrált VGA-ról ment a monitor HDMI kábelen. Most azt vettem észre, hogy időnként egy-egy vízszintes sor (nem ugyanott) felvillan egy pillanatra. Alig látszik, de nyilvánvalóan valami nem stimmel. A GPU épp 33 fokos.
Új hozzászólás Aktív témák
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen videókártyát?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest