- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Jam, de ezt viszi az alap hűtéssel is paszavín max 60 fok 2Dben.
Aktívval meg gondolom hozza a 40 fok körüli értéket... De majd belerakom, most örülök, fel tudtam rakni rendesen és elvileg belemegy...
Nem kell ahhoz szerencsétlennek lenni, elég csak figyelmetlennek...
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Mika1227
őstag
"A driver teljesítménye általánosan javult abban az esetben, ha a felhasználó kétmagos processzort használ, és a CPU limitálja a feldolgozást. A vállalat mérései szerint 12%-os előny is származhat az új rutinokból."
Ebből mi igaz mert nekem 2 magos procim van, érdemes felrakni az új nVidia drivert? Ez játékokra is vonatkozik?
[ Szerkesztve ]
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
rybank
senior tag
Közben nekem teljesen megoldódott, nem szaggat, köszi mégegyszer
-
baricsz
csendes tag
válasz Mika1227 #456 üzenetére
A méréseik alapján ezt állítják.. Ez játékokra is vonatkozik. De ha belegondolsz 10% 40FPS mellett az 44FPS, szóval nem olyan nagyon sok.
A legújabb drivert meg (szvsz) mindig érdemes felrakni..There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don`t!
-
Kube
senior tag
Üdv mindenki
Érdeklődnék a "fizikázás" kifejezés jelentéséről mert nem igazán vagyok vele tisztában vki eltudná magyarázni?
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
baricsz
csendes tag
"Fizikázni" ezen jót nevettem
Na, de komolyra fordítva a szót, te a PhysX re gondolsz, ami egy fizikai társprocesszor.
Itt van egy [link], ami alatt meg tudhatsz róla egyet s mást. De ha gugliban rákeresel az "nvidia physx" re, akkor találhatsz még egyéb cikkeket is.There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don`t!
-
furesz4
csendes tag
Üdvözlet!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mennyire beteg ötlet egy egyáltalán nem melegedős laptop integrált VGA-ját húzni? Konkrétan egy Packard Bell Easynote TH36ról lenne szó, Intel GMA 4500M up to 1308 MB DVMT kártyával.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=furesz4
-
-
::Trunks::
senior tag
Sziasztok!
Új VGA vásárlása elött állok!
Meg egy nagyobb processzor elött is! E5xxx széria szóval 3.8-4.0ghz-zes órajellel kéne számolni!Amik szerintem szóba jöhetnek:
5770
GTX260
HD4870
HD4890!
Én erősen a 4890felé hajlok!
Szerintetek?5750em volt,kevésnek bizonyult!
szerk.
20k a limit![ Szerkesztve ]
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
Mika1227
őstag
válasz ::Trunks:: #475 üzenetére
Ezek közül kétségtelen a HD4890-en a legerősebb.[link]
Ha a magasabb fogyasztás nem számít és a legnagyobb teljesítmény kell akkor jó választás.
Milyen felbontásban tolod?[ Szerkesztve ]
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
gabo9201
senior tag
Azért ezektől ne várj csodát.
Ahova az 5750 nem volt elég ezek sem lesznek.De amúgy én is a 4890-et ajánlom, ez a legerősebb.
Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gabo9201
-
Alister71
nagyúr
Ezek közül egyiket se érdemes megvenni. A 4890 aránylag gyors, csak találj hozzá megfelelő drivert. Az AMD az új drivereit nem épp arra fejleszti.
Alister from Hell
-
RootRulez
félisten
válasz ::Trunks:: #481 üzenetére
Nincs más ebben az árkategóriában. Keress 25-ért 5830-ast.
-
mgm81
aktív tag
Sziasztok szert tettem egy 8800gtx-re, nagyon klassz vga .
Szépen mennek a játékok, kb 5-10 percig.
Aztán túl melegszik és le fagy. Everest szerint alapon 65 fok, game közben 95-100 fok.
Vissza veszi a tulajha nem "barmolok" bele, adott próba garit. De ha lentebb tudnám vinni a hőfokot, akkor szerintem jó lenne. Van valami tippetek? A tápnak bírnia kellene 580w-os hkc.Nem egy nagy márka, de el kéne vinnie.[ Szerkesztve ]
Üdv.: mgm81
-
-
RootRulez
félisten
Lehet a táp a ludas, de lehet csak a tápcsati kontakthibás, de lehet, hogy túlmelegszik... Ugyanakkor az is lehet, hogy hibás és szép lassan kifingik...
Én ma már tényleg nem erőltetném ezeket a G80-al szerelt kártyákat, a GTS-ek is halnak meg egymás után és szerintem ezek a GTX-ek is, csak azért nem hallunk róla, mert ezekből eleve kevesebb van. 12-ért már vannak frankó 4830-asok, vagy 4850-est is lehet csípni. De ha nVidia, akkor kajtass használt GTS250-et (persze elsősorban ezek közül is garanciásat keress, több esélyed van találni, mint a 8000-es szériából)...
mod: Bár, ha most 12-ért kéne vennem VGA-t, én tuti HD5670-est vennék. Abból sok még a garis és majdnem hozza ezt a teljesítményt hangtalanul, hűsen és korszerűbben
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
Én most kedden adtam el (házhozszállítással együtt) 11e Ft-ért egy 2 éves, hibátlan Sapphire 4830-at, szerintem nagyon jól járt vele az új gazdája. Hűvös, csöndes, és még a Crysis2 is szépen eldöcögött vele 1680 "GAMER" beállításokkal. Jobban, mint Te járnál azzal a geForce-szal. Ha szétnézel hardveraprón, és nem feltétlenül ragaszkodsz az nVidiához, bőven találsz annyiért akár még 4850-et is.
kieg: RootRulez kolléga megelőzött....
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
RootRulez
félisten
Kicsit számít, de nem nagy téma...
Húzd le az optikai meghajtót is, az is számít 10W-ot.
De amúgy a táp teljesítménye oké, még ha HKC is. Logolj hőmérsékletet... Ha 5-10 perc után akad meg, lehet tényleg túlmelegszik, de akkor barmolni nem kéne vele, hogy vissza tudd adni .K═════════════════════════════════════════
-
Gabo0905
aktív tag
Helló mindenkinek!
nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy vettem egy alaplapot névszerint ,,GA-G31M-S2L´´[link] és az lenne a kérdésem vele kapcsolatban, hogy én integrált vga-t használok és biosban 9mb-ig lehet maximum állítani. És azt olvastam, hogy állítólag 384mb-os is lehet csak nem tudom hogyan
ha valaki tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönném!!!! -
Puma K
nagyúr
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Puma K
nagyúr
válasz Gabo0905 #498 üzenetére
Fizikázás alatt arra gondoltam, hogy egy nagyobb teljesítményű kártya mellé lenne betéve (alapból csak Nvidia kártyákkal megy, de meg lehet oldani, hogy AMD-vel is menjen) egy erre alkalmas alaplapba (SLI/CF alkalmas, azt is úgy hogy PCI-E x16 - x4 vagy x8 - x8 kiosztásban).
Azért köszönöm a válaszod, de azért abba belekötnék, hogy ne próbáljam játékra, mert a GTA IV is játszható 9600 GT-n miután az eredeti játékát patcheli az ember mert azért javítottak a GTA IV-gyen és érezhetően jobban fut most már mint mikor megjelent.
A kártya amúgy 1366x768-as felbontásig megeszik elég sok játékot. Szóval az is kicsit erős, hogy netezésre lenne úgy igazán jó (Crysis 2 is játszogatható vele).
Üdv
PumaSzerk:
(#499) gabo9201 :
Köszönöm a válaszodat!
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest