Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
-
_ak_
addikt
válasz kaller1 #7582 üzenetére
Azért is kérdeztem ezt, mert nem találtam azt az oldalt, ahol ezt olvastam, de gy kénytelen voltam tovább keresni. Végül is megtaláltam és az X-sim 2 volt az. [link] Ezek szerint sajnos jól emlékeztem, h külön hadver van a dual simes készülékekben. be is ugrott utána, h még itt a ph!-n vagyis a mobil arénán olvastam erről egy cikket.
Ez esetben más ötletem van.
Bár symbianos kérdés, de hátha. Elméletileg azt meg lehet csinálni, h wifin keresztül keresztül osztom meg a mobilnetet, mondjuk egy symbianos telóval, úgy h rá tudjak csatlakozni az omniával? WM-re van ilyen progi azt láttam, de nem tudom, h mi a helyzet a symbiannal vagy egyáltalán ez működne-e így.Let's begin, de gozaimasu!
-
_ak_
addikt
Üdv!
Ugye jól tudom, h ahhoz, h egyszerre 2 sim kártya legyen aktív, ahhoz erre alkalmas hardver is kell? Csak mert mintha találtam volna vmi olyan megoldást ami, értelmezésem szerint, azt ígérte, h ez megoldható anélkül is.
Let's begin, de gozaimasu!
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Ismerősöm vett egy samu omniat németbe és vmi wise track vagy wise pilot (igazából nem emlékszem) nevű gps progit adnak hozzá alapból x havi euroért. Ez nem is lenne sok az amúgy rendesen működő progiért, de folyton a netről szedi le az infókat, ami nem is olcsó és ráadásul ki sem kapcsolható, így engem kérdezett, h melyik progit ajánlanám neki, de én meg inkább hozzátok fordulok.
Illetve nem tud valaki egy olyan oldalt mondani, ahol smartphonokkal foglalkoznak, vmi nokiaprogramok szerűre gondolok.
Más. Az okés, h a 6120c-m hangosabb kihangosítva, mint az omnia. Kocsiba alig hallani vmit a beszédből, pedig az mp3-ak majd ugyanúgy szólnak.
Let's begin, de gozaimasu!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Politika
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest