Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
Bloody-Mary #8230 üzenetére
Csak óvatosan, mert a végén lemegy a csavar feje, aztán senki sem tudja majd kicsavarni.
Apud, szomszéd bácsi, haverok esetleg még megprobálhatják a szerviz elött.
Nincs mit! Majd mesélj!
nem sok lányt láttam eddig aki 3,5"os kijelzős vagy akár ppc-t használna -
kingabo
őstag
válasz
Bloody-Mary #8228 üzenetére
Talán a legegyszerűbb, ha szétszeded és megnézed miért ragadt be.
Szervizzel szerencsére még nem dolgom gari időn kívül, nemtom mennyi lehet. Egy kijelző cserével foglalkozó boltban 5k-t írtam a rom frissítésre.Asus szervízben lehet emberibb áron van, hívd fel őket, írj nekik, ha mégse a beragadt gomb a hibás.
-
kingabo
őstag
válasz
Bloody-Mary #8226 üzenetére
Nincs valamelyik gomb beragadva? Ez a rom update menü, soft resetre nem ennek kéne bejönnie. A lenti link 6. pontja alapján ezek közül lehet az egyik a beragadt gomb:
"2. Record button + Reset Button --> ROM Image Update (Immediately Update AD620N.nb0)
3. AP1 button + Reset button --> Eboot Mode
4. AP2 button + Reset button --> ROM Image Update (Need User Input File Name)"
Itt találtam egy leírást, nézd meg műxik-e még a rom leszedés részben leírtak 3-as pont. -
kingabo
őstag
válasz
Bloody-Mary #8224 üzenetére
Nálam simán a gyökérben volt és kiírta, hogy megtalálta a memkártyán a filet visszaállítsa-e.
Próbálj meg hozzá romot keresni, hátha az rendbe hozza. Ha nem akkor esetleg szervíz, de lehet többet kérnek érte, mint amennyit az egész cucc ér. -
kingabo
őstag
válasz
Bloody-Mary #8221 üzenetére
Na most jutottam odáig, hogy kiprobáljam. Sajnos ez a bke-s mód nem működik memória kártyáról, csak a flash-ről.
Ezt az asus backup nevű progi csinálja. Most találtam a beállítások között egy másik backup-ot, az műxik a memória kártyáról is. Felraktam ide.
Ha ez sem menne dobnál egy fényképet a hibaüzenetről?
5 percig lehet szerkeszteni a hsz-ed!
-
kingabo
őstag
válasz
Bloody-Mary #8218 üzenetére
A flash-en volt, azt nem tudom, hogy ilyen állapotban is tudsz-e rá írni.
(#8219) kaller1: ez nem rom, csak egy "leíró" file. Romot annó kerestem hozzá, de semmit sem találtam.
-
kaller1
veterán
válasz
Bloody-Mary #8218 üzenetére
A memkari gyökerébe tedd a backup (rom) fájlt.
-
kingabo
őstag
válasz
Bloody-Mary #8213 üzenetére
Szia!
Most mentettem le ezt az én gépemről. Ha nem menne, akkor szólj és csinálok egy újat! (ez volt rajta alapból a gépen)
Nekem viszont indításkor egyből megkérdezte, hogy visszatöltsön-e egy backup-ot(kb 2 éve be sem kapcsoltam), a nemre meg gyakorlatilag egy hr-t csinált.szerk: most látom 2006os a backup, akkor még régebbi.
[ Módosította: KrAt ]
-
kaller1
veterán
válasz
Bloody-Mary #8213 üzenetére
Tegyél fel egy SK Tools progit, és próbáld meg azzal HR-elni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autószerelők, autószerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kés topik
- Renault, Dacia topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest