- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
Ha nem dual bootosra akarod elvileg megoldható qvga-val is. Az xda-n htc kaiserre csináltak több androidos buildot(meg biztosan van touch is) , azt fel kell másolni a mem kártyára és szimplán elindítani egy exe-t mintha egy "átlag" program lenne. (a progi aztán kilép a winmo-ból és elindítja a droidot)
-
Mindjárt tüzetesebben végigolvasom, de ahogy elnéztem, igazából SD kártyán kell lennie az Androidnak. Csak keresni kell neki megfelelő Androidot XDA-n. . . egyenlőre csak VGA felbontásban működik a dolog, de ígérik a WVGA formátum támogatását is
.
elég fain lenne, ha tudnám egyszerre használni a két oprendszert
-
Landsmann
addikt
A Palringoval sem megy. 2 tanúsítvány van lejárva, de nem hinném, hogy ez a baj. AZ egyik még 2006-ban lejárt, a másik meg most január 8-án. De már decemberben sem ment. Szerintem azzal lehet összefüggésben, hogy a Microsoft variált az MSn-el. PC-ről is csak a 9-est engedi be, a korábbiakat nem. DE a neten sem találok lehetőséget, hogy a Pocket MSN-t frissíteni lehetne.
-
Landsmann
addikt
A kapcsolatokkal nem lehet baj, mert egyébként a net megy rajta. (Explorer, Skype, Mediaplayer, stb) A hard resetet mellőzzük, ahhoz túl sok minden van feltelepítve és konfigurálva. Úgy novemberben vettem észre, hogy enm megy az MSN. Csak az nem megy, minden más igen. Új programs em lett feltelepítve, tehéát semmi nem indokolja, hogy egyik napról a másikra miért ne menjen. Ráadásul nem is azon vergődik, hogy nem enged be a rendszer, hanem azon, hogy az MSN szerverét nem tudja elérni. Azt a programot megpróbálom.
-
rep3at
őstag
Sajnos a probléma nem állt meg a párosításnál, az iGO 8 sem ismeri fel.
Próbálgattam állítgatni a COM portokat, sokat vacakoltam az External GPS nevű programmal, de mindig azt írja ki hogy nincs GPS-jel. Ha automata keresésre állítom az iGOt, akkor meg amint odaér a keresés a beállított porthoz, újraindul az alkalmazás és kezdhetek mindent előről.
Nincs valami ötletetek a probléma orvoslására? Nem létszükséglet számomra a navigáció, de ha már van egy GPS-vevőm akkor legalább már ki szeretném próbálni.
Mégegyszer az adatok: Készülék: E-TEN M600+, Op. rendszer: WM6.1, Navigációs program: iGO 8.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest