- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem is nevelési tanács volt
csak észrevétel.
A többieknek igazuk van, én is írtam, hogy el kell engedni ezt a gépet és ha már mindenképpen notebook kell, akkor venni egy viszonylag normális használt üzletit.
A szög is kibújik a zsákból, anyuci is használni akarja a gépet. Neki meg főleg kevés lesz.
Egyébként szomorú ezt látni és olvasni, de tudom, hogy így van. Nem mindenkinél, de a mainstream-ben igen. Aztán meg csodálkozunk, hogy mitől vannak a problémák a gyerekkel (de már ovis korban laptopot veszünk neki). A telefonnál és a tabletnél mindenesetre jobb, illetve kevésbé rossz. A feleségem problémás gyerekeket és tiniket kezel neurofeedback módszerrel, naponta látja az eredményt, amit a korai telefonozás, tabletezés, notebookozás, stb. okoz. Oviban végzős kislányunk van, talán ezért is vagyok érzékenyebb erre a témára. Nem tudom szó nélkül hagyni, amikor látom, hogy mit tesznek a szülők annak érdekében - nyilván tudatlanul, nem akarattal - hogy elrontsák a gyerekük fejlődését.
-
ricsi99
addikt
Nekem volt ilyesmi gépem....
Kinszenvedés volt rávarázsolni win-t ,hogy menjen használható szinten...
Kb a gyári win7... ami elindult úgy ,hogy nem szivtam el egy cigit míg betöltött.
Tegyél fel rá valami pici linux drisztrót... + pár netes (face) játékot és kész.
Vagy chrome-bok -ra telepísd.
Egy fillért se költs rá... az egészben ami értékes a kijelző + a töltő... bármit csinálhatsz/bővítheted win alatt úgy is lassú csiga lesz. -
-
Nem tudom hol olvasol mindenfélét, meg ki írosgat hülyeségeket.
Van DDR3 meg DDR3L ram. Illetve van olyan ram, ami megy mindkét V-on. Pl:
SK hynix 4GB DDR3 sodimm 1600MHz (PC3-12800S) PC3L HMT45156AFR8A-PB
De van Samungba is ilyen. Na ilyenkor lehet két különböző V-on működő ramot egymás mellé tenni, másképp nem. Meg kell nézni még a gépedet is hogy melyiket kezeli.
Ez ennyire egyszerű. -
tserrof77
őstag
Ha tudsz olcsón venni sima (1.5V-os) 2*4GB-os párt, az mehet bele, az 1600-as is, max 1333-on hajtja majd. Nem muszáj kimondott kit, csak legyenek egyformák. Átlag felhasználás mellett nem igazán fogod ezen a gépen észrevenni a DC előnyeit.
Ja, meg ha lúd, legyen kövér, ha kap egy SSD-t, pláne szárnyakat fog kapni. Csak ahhoz ezt a ...-t panelig vissza kell bontani. Ramcseréhez legalább van cover...
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- PlayStation 4
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- További aktív témák...
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged