-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem is nevelési tanács volt
csak észrevétel.
A többieknek igazuk van, én is írtam, hogy el kell engedni ezt a gépet és ha már mindenképpen notebook kell, akkor venni egy viszonylag normális használt üzletit.
A szög is kibújik a zsákból, anyuci is használni akarja a gépet. Neki meg főleg kevés lesz.
Egyébként szomorú ezt látni és olvasni, de tudom, hogy így van. Nem mindenkinél, de a mainstream-ben igen. Aztán meg csodálkozunk, hogy mitől vannak a problémák a gyerekkel (de már ovis korban laptopot veszünk neki). A telefonnál és a tabletnél mindenesetre jobb, illetve kevésbé rossz. A feleségem problémás gyerekeket és tiniket kezel neurofeedback módszerrel, naponta látja az eredményt, amit a korai telefonozás, tabletezés, notebookozás, stb. okoz. Oviban végzős kislányunk van, talán ezért is vagyok érzékenyebb erre a témára. Nem tudom szó nélkül hagyni, amikor látom, hogy mit tesznek a szülők annak érdekében - nyilván tudatlanul, nem akarattal - hogy elrontsák a gyerekük fejlődését.
-
Nekem volt ilyesmi gépem....
Kinszenvedés volt rávarázsolni win-t ,hogy menjen használható szinten...
Kb a gyári win7... ami elindult úgy ,hogy nem szivtam el egy cigit míg betöltött.
Tegyél fel rá valami pici linux drisztrót... + pár netes (face) játékot és kész.
Vagy chrome-bok -ra telepísd.
Egy fillért se költs rá... az egészben ami értékes a kijelző + a töltő... bármit csinálhatsz/bővítheted win alatt úgy is lassú csiga lesz. -
-
-
Nem tudom hol olvasol mindenfélét, meg ki írosgat hülyeségeket.
Van DDR3 meg DDR3L ram. Illetve van olyan ram, ami megy mindkét V-on. Pl:
SK hynix 4GB DDR3 sodimm 1600MHz (PC3-12800S) PC3L HMT45156AFR8A-PB
De van Samungba is ilyen. Na ilyenkor lehet két különböző V-on működő ramot egymás mellé tenni, másképp nem. Meg kell nézni még a gépedet is hogy melyiket kezeli.
Ez ennyire egyszerű. -
tserrof77
őstag
Ha tudsz olcsón venni sima (1.5V-os) 2*4GB-os párt, az mehet bele, az 1600-as is, max 1333-on hajtja majd. Nem muszáj kimondott kit, csak legyenek egyformák. Átlag felhasználás mellett nem igazán fogod ezen a gépen észrevenni a DC előnyeit.
Ja, meg ha lúd, legyen kövér, ha kap egy SSD-t, pláne szárnyakat fog kapni. Csak ahhoz ezt a ...-t panelig vissza kell bontani. Ramcseréhez legalább van cover...
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo Ideapad s145
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest