- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
totron #50321 üzenetére
Látod, kinek a hszére reagáltam, nem? Akkor nem értem miért nekem írod a válaszod. A labda magas volt, lecsaptuk. Ezen inkább röhögni kell, nem megsértődni
Én is annyi betűt elírok mostanában, mint állat. Csak veszem a fáradtságot és elolvasom mielőtt elküldöm, vagy szerk és pontosít.
-
teptep
senior tag
válasz
totron #49981 üzenetére
Igen, ezért kell kiadni a clean all parancsot is a clean után. Ha egyből csak a clean all parancsot írom be, akkor hozzáférési hibát jelez. A leírt sorrendben elvégzi a kért törlést:
select disk 0
clean
Ezzel törölted a rendszerleírót, de az adatok még speciális programokkal helyreállíthatók.
clean all
Ez pedig az SSD-n minden adatot felülír nullával. (Előtte feltétlenül kell a sima clean parancs is!) Eltart egy pár percig.
-
teptep
senior tag
válasz
totron #49974 üzenetére
Gépház, Helyreállítás, Speciális rendszerindítás, Parancssor
Igen, jó a sorrend, csak nem tartottam fontosnak részletezni a Parancssor kiválasztásának a lépéseit:Gépház, Helyreállítás, Speciális rendszerindítás, Újraindítás most, Hibaelhárítás, Speciális lehetőségek, Parancssor
Hibáztam, így kellett volna írnom:Gépház, Helyreállítás, Speciális rendszerindítás ... Parancssor
[szégyellős szmájli] -
teptep
senior tag
válasz
totron #49970 üzenetére
Szia! Én erre a kérdésre válaszoltam:
El szeretném adni a laptopomat de előtte az adataimat biztonságosan és véglegesen szeretném törölni az SSD-ről.
Tehát nem a kimentés volt a feladat, hanem az adatok és az oprendszer végleges törlése. A leírt válasz pontosan ezt csinálja. Valamit nem értelemezünk azonosan? -
-
-
-
oba
addikt
válasz
totron #47162 üzenetére
Persze, jogos, csak ugye nem csak "egyszerű" adatok vannak hanem telepített alkalmazások, azoknak tárolt beállításai, fájljai, adatbázisai...stb. Nagy macera lenne az egészet kimenteni, és nem biztos, hogy friss install után visszamásolva nem lennének problémák. Ezért lenne sokkal egyszerűbb működésre bírni a rajta lévő rendszert.
-
-
NEMO1968
őstag
-
NEMO1968
őstag
válasz
totron #34847 üzenetére
Hello!
Hosszú távon nem ajánlanám.
Megpróbálhatod, de több gond is adódhat.
1. Akksi nélkül el sem indul.
2.Csak kikapcsolva tölti az akksit, de még akkor is 3x tovább tart, és akkor sem 100%-ra.
3.Ha benne van az akksi, elindul, de a gépet ellátni és az akkut tölteni nem tudja egyszerre, és lemerül az akkud..
4.A töltőd jobban melegszik a szokásosnál, akár el is ficcenhet benne valami, akkor pedig vagy kinyuvasztja a gépet, vagy nem.
Ha bármelyik probléma jelentkezik, nem biztos hogy a géppel van baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest