-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
andreijj
tag
Sziasztok!
Úgy tűnik tönkrement az alaplapom a HP 625 XN850ea laptopomban (fekete kijelző, prociventi nem pörög fel, 5-öt villog a caps lock). Nagyon sokat nyúztam, úgyh nem csodálkozom, hiszen több mint 4 éves.
Háromkérdés lenne:
- A Vinyóról az adatokat hogy tudom áthúzni, ha veszek egy új notebook-ot?
- Érdemes-e ebbe a notiba energiát/pénzt fektetni, hogy újra működőképes legyen?
- Esetleg alkatrésznek eladható?Köszönöm a válaszokat Uraim!
-
andreijj
tag
Sziasztok!
Nem találtam sem Lenovo notebook topicot, sem Lenovo B590 topicot, így jobb híján ide írnám a problémám.
Egyik ismerősöm Lenovo B590-ét telepítem, és nem tudom felimátkozni rá a WLAN drivert. Az eszközkezelőben nyomát nem látom semmilyen WLAN eszköznek, és nem is reagál az FN+F5 kombóra semmit sem. Feltettem külön külön az összes hivatalos WLAN drivert innen, de eddig nem jártam sikerrel. Win764 az oprendszer, és többet szenvedtem a wifi beizzításával, mint az egész telepítéssel cakk-pakk. Valamilyen tanács, esetleg átirányítás más topicba?Ezer köszönet
-
andreijj
tag
Sziasztok!
Még garis HP notimat úgy néz ki újra kellene pasztázni. Megcsinálják a hivatalos szervízben ingyen? Egy wifi cserémnél formatálták a vinyóm (nem csak a rendszerpartíciót, hanem a D-t is.....
), remélem most nem jut eszükbe.
Kösz a választ!
Andris
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Whisky topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Napelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- További aktív témák...
- ROG Zephyrus G16 16" QHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4339
- MacBook Pro M1 /8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4338
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged