- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
Muerte #36888 üzenetére
macbook pro-nál is ugyanez volt - nem tudom még mindig ez van-e, ott is i9, és a ház nem bírta el.
az amd-s gép kibír egy többórás rendert? hétvégéset? hűtőpad kellhet?
illetve elnézést az értetlenkedésemért, de akkor a vega 56 -ból nincs is mobil?
mind a cpu desktop mind a vega 56 desktop ebben a helios gépben? -
havri1
félisten
-
Laraxior
titán
válasz
Muerte #16994 üzenetére
Ez a furcsa,mert volt már nVidiás notim, igaz 100 éve, akkoriban még 8600GT volt benne,de ott volt ilyen. A drivert is guru3d-ről szedtem, tehát azt se mondhatom,hogy valami tákolt kramanc... Ennek ellenére nincsen
Ennyi van a menüben:
Képbeállítások megadása előnézettel
3D beállítások kezelése
PhysX konfiguráció beállítása.340.52-ről van szó.
Viszont az Intel driverében találtam ilyen csúszkákat és ott változtatja is a megjelenítő színeit....
Le tudom tiltani valahol az integrált vga-t? Biosban nem találtam ilyet... -
válasz
Muerte #13964 üzenetére
Most találtam pár jelszót, amivel fel engedheti unlockolni a biost. Már csak kérdés, milyen is a bios... Szerintem innen boldogulok, köszönöm mindkettőtöknek
Másik gyors kérdés: Samsung X25 notebook.
Ha tápot dugok a notira, akkor a töltő led-je villog. ez rövidzárlat lenne mondjuk az alaplapon, más helyeken? DC panel lett cserélve benne. Töltő okés. -
válasz
Muerte #13961 üzenetére
Bios reset nem biztos. Volt már olyan esetem, ahol simán egy elem kivételével megoldódott a probléma. Az elem pedig természetes, hogy van egy notiban, de konkrétan atomjaira szedtem az egész technikát és nem találtam meg benne. Most vagy próbálkoztak ezzel mások is és ott elmaradt az elem, vagy máshol van / máshogy van...nem tudom...
Dell XPS: Meg van a csati, ahová az elem megy. Akkor ez ottmaradt az előző tulajnál és nem felejti el a laptop a jelszót... Ez így kellemetlen egy kicsit.
Ilyenkor mit lehet csinálni a lapossal? (Vissza a feladónak?)
Muerte: most vettem észre az üzenetét, köszi az infót
-
-
mqm
senior tag
válasz
Muerte #12482 üzenetére
Köszönöm a felvilágosítást. Nem sok időm van játszani vagy egyáltalán gép elé ülni így ha sikerül erre időt szakitanom azt ugy szeretem megtenni ,hogy bitang graff.-al fhd-ban szakít a game és én csak sodródik az effektek tengerén.
Lapos viszont csak gyilkos összegért képes ezt hozni.,. viszont mindig kéznél van es így akar nem csak játékra is tudom használni. Komoly döntés.. (nagyobb bajom ne legyen az életben)
Chabi: olyan lapost ajánlottak ami neked van..
Privátban jellemezhetnwd egy kicsit.
-
Chabi
aktív tag
válasz
Muerte #12482 üzenetére
azt értem, (és igen olyat nemigen kap 300 alatt, de szerintem még szerencsés lenne ha csak 300ba kerülne egy olyan szintű lapos) csak mondtam hogy azért lehet izmosabb laposokat kapni joval olcsobban amik tudják hozni ha nem is a maxot de egy eléggé erős közepest minden téren.
pl. az enyém gond nélkül viszi a legujabb game-eket amiket kipróbáltam, így nekem nem is kell erősebb,
, de nekem elsősorban tervező program megy rajt amit pedig gond nélkül visz, akár a "végtelenségig" tudnék vele 3D-be tervezni
de nyilván mindenki másra szeretné használni a laptopot amit vesz, és akinek nagyon jó grafikai teljesítmény kell hát bizony annak sokat kell rászánni, szerintem. -
Chabi
aktív tag
válasz
Muerte #12480 üzenetére
ezt most csak azért írom mert van személyes tapasztalatom, így mondhatom hogy 230-ér azért már kellően izmos laptopot lehet kapni lásd az enyémet, tudom nem egy erőgép és nem a legjobb de elég izmos, szerintem a középkategória felső szegmensébe tartozik már amit ennyiért lehet venni (nemcsak az enyém)
-
johnyblaze
aktív tag
nem érik el a 60c-t sem 58-57 fokon vannak és a hőmérsékletet is ok nak mutatja játék közben.
én ezt nem értem.a drivereket sorban felraktam már mindegyiket és egyszerűen az istenért nem akarja elhagyni ezt a lassulást.a windowst is újra raktam hátha segít de semmi.a visszaállítást is próbáltam már tegnap de still memaradt a probléma -
johnyblaze
aktív tag
hát elvileg újra lett és ki lett takarítva.üzletből vettem.3.11-es driver volt rajta úgy kaptam meg.azzal próbáltam ki a far cry 3-t akkor ilyen probléma még nem volt majd utána kiléptem és frissítettem a drivert 3.20-ra és utána
mikor visszaléptem már ilyen volt és azóta az összes játéknál ez van
aztán próbálgattam visszatenni a régi drivereket de megmaradt ez a probléma. -
spywear
tag
Köszönöm uram! már csak két dolog van erre nem az van írva,hogy ROBIN hanem az,hogy SAMLAM az nem lesz belőle kompatibilitási hiba csak egy felvetés!? ja meg,hogy nincs Paypal-om regisztráva ami azért is gond mert így nem igazán tudok utali meg azt semtudom menní lehet rá a posta költség vagy benne van az árában nem gondolnám!?
-
-
-
mutyi
senior tag
-
ravail
senior tag
Annak idején, amikor bejöttek az első miniatűr Sony-k, 1,8"-as HDD-kel és 8-10 órás üzemidővel, még nagyon jók voltak, csak az áruk olyan magas volt, hogy igen megfizethetetlenek voltak. Na akkoriban kezdődött, hogy ha meghibásodott, keresztet vethettél rá. Hisz sehol nem javították, a Sony szerviz meg olyan lassú és drága volt, hogy jobban járt a gazda, ha vett másikat. Mellesleg az általam említett a hétvégén háromszor újratelepített VAIO-nál a draco31 által említett negyedik újratelepítés nem az utolsó volt!!!! Én még az ötödik elindításáról értesültem.
-
ledgeri
nagyúr
-
-
KisBundi
őstag
Tegnap lett takarítva + MX-2 pasztával ellátva
Egy AMD Turion X2 RM-76 van benne ami sajnos csak 2 lépcsőben engedi az órajelcsökkentést
Vagy 100%-on megy vagy 50%-on 1150Mhz-en ami elég gyér vagy 5xx Mhz-en ami alapjárat.
Szóval amint 99%-ra állítom a CPU teljesítményt maximumát, akkor már csak 1150 Mhz-ig kúszik fel. -
Osiris
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo T440s intel core i5-4210u,4GB/120GB SSD,jó akkumulátor! Fix 25 ezer ft
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged