- Yettel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dell XPS
veterán
válasz
RedHarlow #1037 üzenetére
Szia,
Igen, az első kettő válasz, amolyan általános rutinszerű ellenőrzésre utalt, bár a hibás driver-ek tudják terhelni a processzort. Természetesen az ACER support oldalára gondoltam, amikor javasoltam az illesztő cserét.
Az OS újra telepítést azért említettem, mert több alkalommal is kaptam ilyen visszajelzést rengeteg instrukció, hibakeresés után: "figyi, én meguntam, tegnap letúrtam, újraraktam, azóta semmi gondom!"
Nyilván ennek is megvan az oka, nem "taglalnám"..
-
Dell XPS
veterán
válasz
RedHarlow #1035 üzenetére
Szia,
Az alábbiakat kellene megnézned:
1.) Feladatkezelőben párhuzamos a processzor terheltséget, memória használatot. (külön ablakba)
2.) Egy teszt programmal monitorozni a hőmérsékleti tartományokat.
3.) Asus support oldaláról letölteni a videokártya illesztőjét és azzal megnézni.
Egy rossz illesztő okozhat ilyen jellegű problémát, és sajnos nem mindig a legújabb a legjobb.....előfordult már olyan eset is, hogy egy másik OS telepítése oldotta meg ezt a jelenséget, igaz ritkán.
Nem kell kiemelned legközelebb ha írsz, így is látszik, érthető...
-
Muerte
addikt
válasz
RedHarlow #254 üzenetére
Ha fújja kifelé a meleget akkor semmi gond.Engedheted 80°C-ig nyugodtan próbaképpen,hogy erősödik-e a kifelé áramló levegő ha már hallani nem lehet olyan csendes.A 63°C még harmatos nagyon ahoz hogy maxon menjen a hűtés.
Szerk.: Valami nem stimmel a képen,hol a vga thermal diódája?
-
ravail
senior tag
válasz
RedHarlow #216 üzenetére
Jó reggelt Mindenkinek!
Szia!
Az "Everest"-ben a "Számítógép" --> "Érzékelő" fül alatt találod a ventilátor(ok) fordulatszám adatait. Ha angol nyelvre van állítva, akkor a "Computer" -->"Sensor" fül alatt. Természetesen csak akkor látsz fordulatszám adatot, ha van, ha szolgáltat a laptopod erre vonatkozó adatot a lekérdező programnak, és az, vagyis a szoftver le is tudja kérdezni azt. Javaslom, használd a már régen nem fejlesztet,t és sok új dolgot már nem ismerő "Everest" helyett "AIDA64"-et. Azonban tudnod kell -ahogy Muert75 is írta-, hogy a kiolvasott adatok pontossága nem garantálható. -
válasz
RedHarlow #205 üzenetére
Igen, teljesen normális. És fontos, hogy a jövőben is csekkold, mert ha már nem fúj akkor elpiszkolódott a hűtőborda a hőcsövön, ha meg hideg levegőt fúj, akkor kiszáradt a pasztázás a chip-eken és nem adja át a hőt a hűtőrendszernek!
Egyébként meg gratulálok a gépedhez, nagyon masinát vettél! Szeretni fogod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged