- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci06
senior tag
válasz
szabonagyur #16776 üzenetére
Sajnos nem tudom recovery-ből elővarázsolni a Win8-at.
És a samsung honlapján van fent driver hozzá, csak a drivert nem tudom hogyan tudnám rávarázsolni a gépre, ez az egyetlen egy bajom...Köszi a segítséget!
-
nonsen5e
veterán
válasz
szabonagyur #16776 üzenetére
Kérdés az, hogy milyen módon van egymás mellett a két rendszer.
Amennyiben egy fizikai SSD-n, de két virtuális partíción, akkor a BIOS-ban a BOOTmenüben ki lehet választani melyik induljon.
-
anonymus89
addikt
válasz
szabonagyur #16757 üzenetére
Sebaj, azért köszi!
-
anonymus89
addikt
válasz
szabonagyur #16754 üzenetére
Igazad van, a gyors és gépírást úgy tanultuk, hogy csukló a levegőben....
Dell Xps: az is egy megoldás csak akkor mindig kapcsolgatni kell....
-
fireproof
őstag
válasz
szabonagyur #16558 üzenetére
Ennél sokkal kevesebb menüpont van. Egyedül egy Legacy USB support-ot találtam ami ide tartozhatna de szerintem ez se az...
-
pubos
tag
válasz
szabonagyur #16540 üzenetére
ismét köszi.
-
Rivaul
addikt
válasz
szabonagyur #16516 üzenetére
Jól teszed.
Egészségedre!
-
somnia
senior tag
válasz
szabonagyur #16513 üzenetére
Kipróbáltam és a helyzet egycsapásra mit sem változott.
pattogsz itt..
Picit vegyél vissza a lendületből, én eddig normális hangnemben kérdeztem, de ha akarod anyázhatok is.
Ha olyan okos lennék, mint amilyennek te hiszed magad, biztos lehetsz benne, hogy nem jönnék ide segítséget kérni.Miért nem rendelsz akkora netet amit ki is tudsz normálisan használni? A Wifid megfelelő kártyával tudna kihasználni kb az negyedét maximum az 1 Gigabitnek...
Ugye mikor megáll a tudomány, mindjárt megpróbálod a kérdezőt hülyének beállítani.
Mocsok dolog ám az ilyen, ugye te is tudod. -
Ryder1
senior tag
válasz
szabonagyur #16504 üzenetére
Igen, nagyon érdekes, hogy nagyvárosban drágább a legtöbb szolgáltatás, de ez nem válasz.
Egy körülbelüli árra voltam kíváncsi, hogy mennyi lehet a reális ár, amit ezért elkérhetnek egyes üzletekben. -
somnia
senior tag
válasz
szabonagyur #16501 üzenetére
Ok, ezt tudom, de nekem nem ez a gondom.
Ha esetleg a kérdésemre válaszolnál, sokkal előbbre lennék. -
Francia91
veterán
válasz
szabonagyur #16504 üzenetére
Ennyi!
-
somnia
senior tag
válasz
szabonagyur #16496 üzenetére
Igen, van egy TP-Link TL-WDR4300 – m.
-
Rotor82
aktív tag
válasz
szabonagyur #14788 üzenetére
Hőmérőm sajnos nincsen a wifi kártyához, így kénytelen voltam kitapintani!
Mellesleg vele egyidőben "kitapintottam" a ramot is és a heat pipe -t is és azok sokkal "hűvösebbek" voltak, mint a wifi modul.
Jelenleg amúgy az everestben a cpu/1.mag/2.mag 50/60/60 C mutat. gpu 50C, winyó 45 C. -
Maarki
aktív tag
válasz
szabonagyur #14765 üzenetére
igen azok meg vannak amit lehetett hozzá mind fel raktam
[innen]
-
hito
nagyúr
válasz
szabonagyur #14742 üzenetére
Link. Köszi!
-
hito
nagyúr
válasz
szabonagyur #14742 üzenetére
Ezekkel próbáltam, meg KM-mel is. Töltöm fel a videót
-
hito
nagyúr
válasz
szabonagyur #14739 üzenetére
Töltsek fel dropboxba egyet? A lejátszó nekem tök mindegy, csak játsza le valami
-
hito
nagyúr
válasz
szabonagyur #14730 üzenetére
Akkor most mi az igazság? Intel HD tényleg jobb videó dekódolásban? A procit hagyjuk ki most, mert az adott, engem pillanatnyilag az foglalkoztat, hogy melyik kombináció tekeri papíron az 1080p@60fps-t és a 4k-t: az i3-380UM + Intel HD, vagy az i3-2357M + Intel HD3000?
-
hito
nagyúr
válasz
szabonagyur #14728 üzenetére
Más integrált kodeket tartalmaz az Intel HD és a HD3000. Hiába újabb a HD3000, a 4k-val kevésbé bírkózik meg, mint a sima Intel HD. Egyik notim itthon Lenovo T410 Core i5-tel és Intel HD-val, a másik meg a Samsung NP900X1B. Az LG G2-vel felvett 1080p@60fps videókat a HD3000 szeretik jobban és az Intel HD szaggat, 4k-nál ugyanez fordítva van. Már mindent kipróbáltam (összes lejátszó, K-Lite codec pack, stb), de a helyzet változatlan. Ezért kéne valahogy "fel4k-sítani" a HD3000-es Samsungot, de eddig nem ment. Win8-cal is ki fogom próbálni ezért. Win8.1-gyel már tettem egy próbát, de beépített videólejátszó alkalmazás 4k-t indítva egyszerűen kilép.
-
hito
nagyúr
válasz
szabonagyur #14721 üzenetére
Én is így gondolnám, de a neten mindenhol azt írják, hogy ebben a gépben az i3-380UM mellett Intel HD3000 van. Szerintem ez meg lehetetlen, még akkor is ha a gyártó honlapján is ezt írják.
Az teljesen kizárt szerintem, hogy a prociban lévő IGP-t letiltották és tettek az alaplapra külön egy HD3000-es VGA-t. De akkor miért írják mindenhol a HD3000-et?
Buci21:
-
DonThomasino
veterán
válasz
szabonagyur #14505 üzenetére
Megoldottam köszi.
-
DonThomasino
veterán
válasz
szabonagyur #14503 üzenetére
Megoldás?
-
Impressa
őstag
válasz
szabonagyur #14463 üzenetére
Persze, értettem, csak a „talán” szóra egy megerősítést írtam, h ő is biztos legyen benne, ne csak mi.
Az Asus oldalán jártam már, de nem sok sikerrel. ...megint felmentem, bezzeg most betölti. -
adikhe
csendes tag
válasz
szabonagyur #14291 üzenetére
Mert 2-4 hétig nem szeretnék gép nélkül maradni. És amúgy sincsenek jó tapasztalataim a szervizesekkel sehol. Sosem csinálták még meg ami elromlott.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
szabonagyur #14228 üzenetére
megyek is, köszi!
-
csipszikutya
senior tag
válasz
szabonagyur #14214 üzenetére
Win 8 van a gépen.
De úgy látom vissza rakom a win 7-et ha ilyen problémás egy vga driver. -
törölt tag
válasz
szabonagyur #14102 üzenetére
Fn+F8 lenne a touch, de semmi reakció. Eszközkezelőben, h kellene látnom?
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #14052 üzenetére
Milyen bill kombóval lehet letiltani v épp feloldani? Egyáltalán nem működik, se a gombok se a touch...
-
szlovibuki
tag
válasz
szabonagyur #13973 üzenetére
Csak kíváncsiságból érdekel, hogy egy ilyen paraméterű gép mennyit ér meg manapság.
-
Heffi
őstag
válasz
szabonagyur #13934 üzenetére
Igen, de szerencsére nem én vagyok a gazda
-
Heffi
őstag
válasz
szabonagyur #13932 üzenetére
Azzal kezdtem, de feladtam. Most már alakula 8-as.
-
Heffi
őstag
válasz
szabonagyur #13930 üzenetére
Épp most szedem le, mert közben nekem is ez jutott eszembe, de ettől függetlenül köszönöm!
Egyébként erre a gépre már 7-t nem is lehet felrakni? Pontosabban az illesztőket honnét lehetne összegyűjteni a vezetékes, és a vezetéknélküli hálózathoz, USB3-hoz, illetve minden olyan eszközhöz, amit nem támogat alapból a seven.
-
s3toraph
senior tag
válasz
szabonagyur #13903 üzenetére
Szia!
Játékra is, ezért szempont a VGA. Filmezésre full hd-ra is jó mind azt tudom. Geforce 315M még elbírja a starcraft 2-t, igaz képernyőben kell játszani 800x600-ban low grafon. A 3 közül nem a legfrisebbet, hanem a legnagyobb teljesítményűt keresem. Intel hd-n a compony of heroes egész jól elfut. Másik két VGA-val nincs tapasztalatom.
-
anonymus89
addikt
válasz
szabonagyur #13858 üzenetére
Persze ez nem vitás de akkor mehet azzal?
-
anonymus89
addikt
válasz
szabonagyur #13850 üzenetére
Rájöttem, nem volt bepipálva a "Tap to Click" opsön.
Más:
Mivel érdemes törölni a kijelzőt? (ezek a nedves törlőkendők esetleg?)
Épp, hogy hozzáértem és már fodrozódott szóval eléggé finoman kellene viszont tele van dzsuvával. -
anonymus89
addikt
válasz
szabonagyur #13841 üzenetére
Egy levonó ideapad valami ultra kicsi netbookról van szó elég ramaty állapotban zsanérok törve, koszos mint a sárban fetrengő gyerkőc és synaptic driverrel műxik.
-
anonymus89
addikt
válasz
szabonagyur #13841 üzenetére
Elnézést érte, no ha hozzám kerül ma akkor meglesem aztán a vak-féle szöveg....
-
anonymus89
addikt
válasz
szabonagyur #13839 üzenetére
Jó hülyén tettem fel a kérdést, na szóval csak a touchpad-ot használja az illető.
Tehát azt mondod, hogy le lenne tiltva a touch pad gombja?
Ergo fizika bal/jobb gomb műxik csak maga a touch részén nem megy a koppintás. -
artiny
őstag
válasz
szabonagyur #13794 üzenetére
71 a grafika es 46°C a processzor egy yt videot nezve 720 p ban crommal ...akkadozva
-
artiny
őstag
válasz
szabonagyur #13792 üzenetére
A max osszeg az 500 € alatt tartani...lehetoleg
Lassunak erzem a gepet (netezesnel...jatszani nem jatszok vele),pedig amikor ezt kineztem akkoribban azt irtak hogy ebben lessz ero...stbNetezesnel chrome. ..mar probaltam IE hasznalni amivel youtube videok kicsivel jobban mennek,nem laggol...de chrome nal elvezhetetlen a dolog.
Mar tettem be +2 giga ramot d nem erzem hogy nagyon dobott rajta. Windows 8 x64 et hasznalok. -
artiny
őstag
válasz
szabonagyur #13790 üzenetére
Helo
ezt a hármat neztem ki: amit itt irtam http://prohardver.hu/tema/azonnali_notebookos_kerdesek_oraja_2/hsz_13786-13786.html
-
Rockland
tag
válasz
szabonagyur #13467 üzenetére
Akkor szerintem hagyom is
-
qfirc
csendes tag
válasz
szabonagyur #13401 üzenetére
Nállam igazán az volt a gond hogy usb pendive a gyári recovery visszaálítása ...[link] csak úgy ment ha legaciban indítom de a windowst 8-at csak uefiben engedte.
Ugyan az a hibajelenség volt mint nála csak fodítva.
Windows8-és8,1 Uefi ! persze megy legaciban is de Uefi javasolt!
Windows Xp, windows7, és a többiek Legaciben kell telepíteni.
-
mosquetoo
tag
válasz
szabonagyur #13401 üzenetére
5 fül van BIOS on belül
-information
-Configuration
-Security
-Boot
Exit
Bemegyek a Boot beállitásokba ot van olyan hogy:
UEFI Boot {ENABLED/DISABLED}ezen kívül itt nem tudok állítani semmit . ha rámegyek a Disabled re akor eleve nem ismeri fel a a win lemezt és el sem indul a telepitő.
-
mosquetoo
tag
válasz
szabonagyur #13397 üzenetére
Default beállitásokra gondolsz vagy hol állítsam konkrétabban ?
Annyira nem vagyok jártas bios ban nem kellet oda járkálnom soha. :/ -
mosquetoo
tag
válasz
szabonagyur #13394 üzenetére
Nem állítottam át semmit....
Újra akartam tenni win7 , kértem kölcsön 1 lemezt , betettem elkezdtem újratelepíteni először formáztam a partíciót amire tenni akartam és ez lett a vége h nem enged sehová !
Hol állítsam vissza ? -
mosquetoo
tag
válasz
szabonagyur #13392 üzenetére
Nem enged semmit törölni , nem enged semmit beállítani
-
qfirc
csendes tag
válasz
szabonagyur #13363 üzenetére
win8-win8.1 re ezt javasolják uefi boot
-
qfirc
csendes tag
válasz
szabonagyur #13361 üzenetére
Szia!
Nem csináltam recovery visszaállítást csak a biosban egy load deafult,azóta minden eltűnt, a recoveryt se engedi és az intel logo is eltűnt.Csináltam egy bios frissítést, és újraraktam a gépet is uefibe, de nem jön elő az intel felirat, és a recoveryt is 800mb-os iso képfájból kel bootolva visszaraknom....legalábbis ezt javasolják.
-
Rivaul
addikt
válasz
szabonagyur #13297 üzenetére
Rakd össze a hűtését pasztázás nélkül csak simán. Ha gap kell alá akkor egy milis rés lesz a hűtő és a gpu között ami szemmel is látható s könnyen mozgatható lesz rajta a hűtő. Vagy vékonyan pasztázd a gpu-t s tedd fel a hűtőt, ha leszeded akkor láthatod a hűtőn hogy szépen elterült-e a paszta. Ha elterült akkor mehet a paszta, ha hézagos akkor gap.
-
Dell XPS
veterán
válasz
szabonagyur #13291 üzenetére
Oda elvileg Gap-pad kellene ahol gyárilag is azzal oldották meg a hőelvezetést (hőátadás), és sajnos a legtöbb esetben még egy komolyabbnak számító GPU alá is ezt alkalmazták régebben. Ahol pedig az északi-hídban van integrálva a videókártya (Chipset-IGP), ott nem is található más mint Gap-pad. Semmiképpen nem ajánlottabb, csak nem elterjedt a helyettesítése, és így természetesen ez kerül lecserélésre.
Megsem közelíti a rézfelület hővezető képességét!Gap-pad: 6-7W/mK
Réz: ~400W/mk -
Rivaul
addikt
válasz
szabonagyur #13291 üzenetére
Abban az esetben ha hagytak gyárilag távolságot a hűtő és a gpu között, tehát alapból is azzal szerelték. Abban az esetben nem tudsz megfelelően pasztázni (nem is olyan régi tapasztalat
)
-
IstvánLászló
őstag
válasz
szabonagyur #13248 üzenetére
Köszönöm a segitségedet.
-
IstvánLászló
őstag
válasz
szabonagyur #13221 üzenetére
Szia!
Deszktopom van azzal nincsen semmi problámám saját magam raktam össze tapasztalatom is megvan hozzá,de note book az teljesen más.
A note bookom bios frissétéséhez nem tudom hogy fogjak esetleg hozzá.
A bios ami letölthetö hozzá nem tudom pontosan jó lenne mert a cpum 1magos és nem kettö,ezért kértem véleményeket és segitséget.
-
suspect
aktív tag
válasz
szabonagyur #12539 üzenetére
Az a fura, hogy beírtam azt a kulcsot ami volt hozzá de azt írja ki, hogy téves
Pedig nem is az, hogy felírtam volna, hanem everest-el néztem meg mikor fent volt a régi rendszeren és lefényképeztem. -
Sheld
senior tag
válasz
szabonagyur #12556 üzenetére
Nem vele beszéltem a teszteket illetően.
-
lenovomen
aktív tag
válasz
szabonagyur #12561 üzenetére
Megnéztem, támogatja a gépem az mSATA-III -as SSD-ket.
De én ezekhez nem annyira értek, mekkora méretűt lenne érdemes vásárolnom és kb. mennyibe kerülnek ezek?http://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-3000-and-Essential/Does-a-Lenovo-Essential-B590-have-a-msata-connection/td-p/1056969
-
lenovomen
aktív tag
válasz
szabonagyur #12558 üzenetére
Az előző hozzászólásomat inkább módosítom, hogy nagyon ritkán szaggat be windows 8 / 8.1-en (talán azért mert a bios alapból 8-as drivereket támogat).. viszont az egér is néha becsíkozódik , habár nem hiszem, hogy ez probléma lenne, vagy nem tudom.
-
lenovomen
aktív tag
válasz
szabonagyur #12558 üzenetére
Játszani nem szoktam a géppel, főleg általános használatra használom. Az integrált videokártya miatt merült fel bennem a csere gondolata, elvileg a mostani procim mellé egy intel hd 2000 van integrálva az i5-ös mellé intel hd4000.
Mostanában azt vettem észre (win8.1-en), hogy ha bezárok ablakokat néha „szaggatva zárulnak be”.
Win7-essel teljesen szaggatta az ablakok bezárását, azt le is töröltem és lassú is volt. -
lenovomen
aktív tag
válasz
szabonagyur #12555 üzenetére
Azt mondod, hogy a CPU-t inkább hagyjam és vegyek egy SSD-t?
Azt hiszem lehet hozzá csatlakoztatni Mini PCIE mSATA is? Ebben nem vagyok biztos. -
válasz
szabonagyur #12541 üzenetére
A gép egy ismerősömé, ő vette, én biztos nem hp-t vettem volna. Egyébként jogos, hogy ennek előtte kell utánanézni, én így is tettem volna, ha én veszem, minden esetre akkor is meglepő, hogy a win7-et már nem támogatják.
-
Chabi
aktív tag
válasz
szabonagyur #12521 üzenetére
Értem és köszönöm.
-
Chabi
aktív tag
válasz
szabonagyur #12519 üzenetére
Hát 90%-ban még! otthon, itt nemhiszem hogy hűde nagy por lenne, szóval akkor ráérek kb évente belenézni, hogy állnak a dolgok?
-
Tenager18
senior tag
válasz
szabonagyur #12437 üzenetére
Megnézem, köszönöm. Eddig még nem találtam.
-
Kiss70
aktív tag
válasz
szabonagyur #12370 üzenetére
Szia!
32bites win7.
Nem várnék sokat csak max Farming simulator 2013. -
Arlekim
aktív tag
válasz
szabonagyur #12389 üzenetére
FSB-t akartam írni
DDR3 ram, ez biztos. -
Impressa
őstag
válasz
szabonagyur #12383 üzenetére
Nekem már lassan az is újdonság, ha a boot sorrenden kívül mást is tudok állítani.
Az tény nem sok állítási lehetőség van a BIOS-ban. A venti kenése után, elég csendes volt a gép egy darabig... utána megint rázendített.
Hétvégén megnézem ezt az alja nélküli dolgot, ha lesz időm rá...
-
Impressa
őstag
válasz
szabonagyur #12380 üzenetére
A ventilátor tengelye nincs kikopva? Mert ezeknél elég sűrűn fordult elő ilyen probléma, amennyire tudom. Az a baj, hogy elég érdekesen oldották meg a ventilátor-szabályozást, amibe nem tudok belenyúlni, és nem hiszem, hogy a bios frissítés tartalmazna ilyen jellegű módosítást is. Szóval marad a trombitalemez, ha megint tud szerezni a kollégám.
-
Impressa
őstag
válasz
szabonagyur #12378 üzenetére
Ez a gép soha nem volt takarítva és újrapasztázva, ahhoz képest egészen jól bírta.
Kis családom nem igazán törődött a sorsával. Szerencsére a többi gépet sikerült időben kicsit helyrepofozni.
-
Impressa
őstag
válasz
szabonagyur #12375 üzenetére
Igen, az nem írtam a legkisebb mennyiségre van szükséged (2,5cm x 10cm). Alaplai vezérlő hiba, hogy konkrét legyek. Alapból törött volt a kijelzője, cseréltem, utána a régi vinyójával elindult a gép. Mivel a HDD-n sok volt a gyenge szektor és 100%-on pörgött a CPU lekapcsoltam a gépet. Később bekapcsoltam fekete képernyő fogadott, és nem csinált semmit a gép, csak világítottak a ledek, a HDD nem töltött. A proci cserét követően elindult a vas, de a HDD-vel továbbra sem kommunikál rendesen (nem talált bootolható eszközt) Hamarosan teszek bele egy új HDD is, azt meglátom azzal mi lesz. Persze a másik gépemben most halt meg a vinyó, alig múlt 1 éves.
Ja, és a ventilátora is berreg, azt is cserélnem kell.
-
Impressa
őstag
válasz
szabonagyur #12372 üzenetére
Hallo!
Nálam is ugyanilyen vas van, kicsit komolyabb hibával. A múltkor lemértem digit tolómérővel, és ha jól emlékszem 1 mm vastagra van szükséged (6W/mK). A tolómérő most is nálam van, és igen 1 mm vastagra van szükséged.
-
aszti93
aktív tag
válasz
szabonagyur #12324 üzenetére
rendben, köszi. egyébként egy gl960as chipset van benne és ez csak 533-as fsb-t támogat. és a legerősebb 2magos cpu 533-as fsb-vel, az 1.6ghz-s. A 2x1.6ghz (t5xxx) nagy előrelépés lenne a a mostani celeron 550-hez képest? és Vista már jó régen volt rajta.
-
stvnppp
senior tag
válasz
szabonagyur #12296 üzenetére
Köszönöm!
-
wakond83
tag
válasz
szabonagyur #12289 üzenetére
Szia.
köszönöm a segítséget.
-
SFAkos
aktív tag
válasz
szabonagyur #12272 üzenetére
Köszi a választ! Na ez elkerülte a figyelmem, hogy asztalihoz van keret,de egyébként lehet kapni anélkül is.
Impressa: Köszi neked is. Azt a topicot, kerestem de nem találtam
-
Dell XPS
veterán
válasz
szabonagyur #12235 üzenetére
szia,
Ezt néha az LCD elektronika okozza, ilyenkor megoldás lehet; lehúzni a csatlakozást az alaplapról, illetve a panelről.
-
Buster17
addikt
válasz
szabonagyur #12100 üzenetére
Úgy is gép mellet lenne fixen. Csak azért kell hogy ne a laptop SSD-jét terheljem adatforgalommal.
Amúgy Seagate Barracuda 7200. 12 500GB ST3500418AS vinyó
-
Buster17
addikt
válasz
szabonagyur #12098 üzenetére
3,5
-
Buster17
addikt
válasz
szabonagyur #12096 üzenetére
Fenébe... Mégse úszom meg a külső ház vásárlást...
Melyik külső ház most a legolcsóbb? Milyet nézzek?
-
Impressa
őstag
válasz
szabonagyur #11883 üzenetére
Szívesen Uram!
És pont akkor jön az a mondat, hogy: "mindent élesen láthassunk"
ezt jól összehozta a videó készítője.
-
adatfalo
senior tag
válasz
szabonagyur #11860 üzenetére
Ma ugyan ezt tapasztaltam egy sony vaio pro 13-nál, az intel hd graphic driverénél. Nem engedte tovább, mivel nincs digitális aláírása (talán erre hivatkozott, már nincs itt a gép). DriverGenious-al viszont feltelepített egy "elvileg" kompatibilis drivert.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
szabonagyur #11799 üzenetére
akkor semmi hókuszpókusz, driverezés és ennyi. köszi!
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
szabonagyur #11699 üzenetére
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
szabonagyur #11699 üzenetére
Több oldalt használók egyszerre és jelentkeznie kellene a teljesítménynek mindig ugyan azt a 3 oldalt használóm a munkámhoz.Korábban egy másik amd 2x 1.6ghz 2gb -t használtam de az kb tényleg 2 x így ment .
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
szabonagyur #11696 üzenetére
athlon64 x2 tk-57
a sempron 1.8ghz ehhez nem találok pontos típust elvileg ilyennel nem is szerelték csak 2.2 ghz vel
most látom a hp oldalán. -
TheProb
veterán
válasz
szabonagyur #11691 üzenetére
van 1 250es lemezem, csak ha belerakom nemtom hogy tudnám a legjobban/leggyorsabben előidézni a dolgokat, mert nem jöttem rá mi alapján száll el. eddig játék alatt vagy másoláskor,de most elég ritkán
-
TheProb
veterán
válasz
szabonagyur #11684 üzenetére
... és Dell XPS: Hát az a helyzet, hogy mikor megvettem a gépet akkor 1 hónapig úgy használtam az említett hdd-t, hogy beraktam 1 külső házba és úgy 1x nem volt vele gond.
-
TheProb
veterán
válasz
szabonagyur #11678 üzenetére
Próbáltam másikkal is ugyan az, talán az újjal kisebb %-ban száll ell vagy eleve nem is látja. Aki azt mondta amit lentebb írtam, neki valami ismerőse elvileg próbálta több fajta caddy-vel is és ugyan ez volt a helyzet.
-
wineZ
csendes tag
válasz
szabonagyur #11678 üzenetére
Próbálom, mindjárt kiderül
Persze hogy nem megy....
van valakinek kedve, ideje rákukkolni Teamviewerrel?! mer én feladtam
-
bategg
csendes tag
válasz
szabonagyur #11628 üzenetére
Az AIDA az OpenGL tualjdonságainál Renderer-ként látja a kártyát ott jelenik meg az AMD Radeon HD 8500M Series-név.
De akkor megnyugodtam, hogy ezt automatikusan kezeli a windows 8.1. Meg közben nézelődtem és találtam egy AMD Catalyst Control Center nevű futó programot, gondolom ez végzi az automatikus beállításokat.Köszönöm a segítséget!
-
phobeus
aktív tag
válasz
szabonagyur #11466 üzenetére
Oke koszi, utana jarok
-
phobeus
aktív tag
válasz
szabonagyur #11466 üzenetére
Oksa koszi megprobalkozom, meg utananezek
-
phobeus
aktív tag
válasz
szabonagyur #11462 üzenetére
Hat arra azert emlekeznek
nem hiszem
-
fsanyi 76
újonc
válasz
szabonagyur #11345 üzenetére
Hello! 20 000 Ft ért és böngészés, letöltés, dvd nézés. cd hallgatás.
Sajnos garanciát nem adnak hozzá az mennyire baj? -
osszaki
tag
válasz
szabonagyur #11186 üzenetére
A hivatalos honlap ott vérzik el, hogy az OS választó fülnél nem lehet mit választani. UK oldalon se, szóval nem régió fail. Win8as cuccok nem mennek fel :/
-
Atomixx
aktív tag
válasz
szabonagyur #11113 üzenetére
Üdv
G500
közben találtam sok infot, később le lesznek tesztelve. [link] + hsz-k. Talán működni is fog úgy ahogy kellene -
K90
csendes tag
válasz
szabonagyur #11081 üzenetére
Hát, 27én házibuli/születésnap ahová megkértek, hogy vigyem el, mert az övék lehalt de Skype-os üdvözlet is lenne, viszont csak a házigazdát ismerem. Egyébként meg albérlet és egyetem Hollandiában, óriási épülettel és kamera csak a kijáratoknál van.
A visszaszerzésben segít a CompuTrace, mert van GPS, ~nonstop mobilnet meg minden ami ahhoz kell. Az adatokra ott a TPM és a kódolt merevlemez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest