- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeliumA
aktív tag
válasz
Buster17 #20843 üzenetére
Most nézem nekem milyen is van, de CM hanem Media-Tech. Tökéletesen üzemel és szinte fillérekbe került. Picit hangosabb mint a lapeszom ventije, de WoT alatt sem melegszik tőle nagyon a noti. Ennek is hatalmas ventilátora van így a gép alját is jól hűti.
-
nTopee
csendes tag
-
Buci21
addikt
-
Dell XPS
veterán
válasz
Buster17 #15285 üzenetére
"támogatnia kell, mert már mondták nekem, meg láttam ilyen procival gyárilag szerelt gépet is a neten"
Meg az alaplapnak is, mert a négymagos processzorral szerelt gépeknek más a tápáramköre (VRM !), így azt is meg kell nézned, ill. ellenőrizned előtte. Alaplapszám kiolvasása után rákeresve látni lehet a tápáramkört.
-
-
Impressa
őstag
válasz
Buster17 #10372 üzenetére
elsőre nekem is fura volt, jobbra kell húzzak mindent, amit a bal oldalon akarok látni, mivel a másik monitor balra van.
Talán kábel, vagy kontakt hiba lehet. Gondolom ilyenkor a dedikált GPU-t használja a géped külső monitorra. Ha mozgatod a kábelt a VGA csatinál van-e változás? -
Buster17
addikt
válasz
Buster17 #10371 üzenetére
User error. Rossz oldalon volt a monitor. Már át is tudtam húzni a dolgokat
Viszont ezzel van 1 problémám.
Ha a monitoron csíkozódik a kép. Kb ahoz hasonlít mintha kamerafelvételen látunk ergy működő tévét és mennek benne a csíkok.Ez is hasonló csak még vibrál is.Ötlet?
-
válasz
Buster17 #9740 üzenetére
Túlmelegedni amúgy sem tud, mert a hővédelem előbb kapcsolja le a gépet, minthogy tönkremenjen.
Az a gép egyébként a legmelegedősebb négy magos, vagy akár Extreme szériás processzorokat is kezeli.
Szóval ha azokkal elboldogul, akkor a T9ezresekkel is. -
Impressa
őstag
válasz
Buster17 #9661 üzenetére
120W teljesítményű adaptered van, szóval azzal nem lesz gondod.
Egyébként váltakozóáramú a töltőd, csak a kimenteni oldalon egyenáramú feszültség van.Volt már kikapcsolva a gép és akkor se húztam ki belőle a töltőt, de nem töltötte fel.
A töltésvisszajelző ledet érdemes lenne figyelned, hogy megváltozik-e színe vagy elalszik-e. ( nem tudom nálad melyik lehetőség van) Mert nem feltétlen mérvadó, hogy 60%-ot mutat, mivel téves információt tárol az akku állapotáról a win. illetve a bios. Magyarul lehet a 60% valójában 100%, ezért szükséges a kalibráció.
-
Impressa
őstag
válasz
Buster17 #9658 üzenetére
Próbálom összerakni, amit az előbb írtál.
Próbáld meg kikapcsolt állapotban feltölteni az akkumulátort. A kalibrációnál ez a metódus működni szokott.
Mindig 60%-nál áll meg a töltés?
Idáig ezzel a töltővel is feltöltötte, vagy nem? Gondolom 65W-os adatered van.(#9659) Csotkany Hali! Ha Thunderzolee nem jár erre, akkor ugorj át ebbe a topikba, részletes, kimerítő választ fogsz kapni tőle.
De biztos, hogy rá fog kérdezni milyen chipset van a laposodban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Stellar Blade
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged