- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
hoffman_ #45877 üzenetére
Figyelmesen olvasva, a másik gép és monitor kipróbált kombók kapcsán kifejezetten a HDMI-DVI kábellel történő (sikeres) kísérleteket írtad, de amúgy ez tényleg részletkérdés és nem visz Téged előre valóban.
Másik HDMI-DVI kábellel van lehetőséged megnézni? (Ha budapesti vagy, úgy a most következő hét szerda-csütörtök-péntek magasságában adhatok is kölcsön ilyen kábelt, vagy akár HDMI-HDMI kábelhez HDMI-DVI adaptert is.)
Ezt azért vetném fel, mert ugyan nem pont HDMI-DVI felállásban, de találkoztam már ilyennel, hogy az adott gép-kábel/átalakító-monitor hármas nem akart működni, a kábel cseréje oldotta meg.
-
válasz
hoffman_ #45873 üzenetére
Nem kötekedésből írom, de olyan, hogy statikus zaj, olyan nincs a digitális technikában (az analógban sem volt, mert a zaj pont azért zaj, mert nem statikus, állandóan változik) Max. analóg zaj volt, amit sokan hangyás képnek hívtak még a régi katódsugárcsöves TV-ken és monitorokon. Most már 1-0-k vannak bit/bájt/stb beosztásban ellenőrző hibakódokkal, ami ha nincs, akkor nincs jel, nincs zaj sem. Zaj az analóg monitorokon volt ezer éve utoljára.
DVI sincs már vagy 15 éve a notikon. A 845 G8-ason biztos nincs. Projektorokon volt DVI bemenet, százmillió éves elavult technika.
Ezért elég nehezen értelmezhető a problémád.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #45873 üzenetére
apró korrekciók, közben próbálkozom:
1) eset HDMI-HDMI kábel plusz HDMI-DP átalakító, rosszul írtam korábban
2) eset natív DVI-HDMI kábelsikerült a Fuji B24-8T-hez drivert letölteni és control panelből frissíteni, a monitort felismeri, de képet nem rak rá.
kipróbáltam a HP gépet másik (Dell) monitorral DVI-HDMI kábelen, hibátlan.
kipróbáltam a Fuji monitort másik (Dell) géppel, DVI-HDMI kábellel, hibátlan.olyan, mintha ez a Fuji monitor és HP gép nem tudna együtt boldogulni, nem láttam még ilyet.
-
szabonagyur
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged