- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
szlovibuki #13992 üzenetére
Már miért lógnának ki? Sőt a képernyő két szélén (ha úgy van megcsinálva az oldal), akkor üres sávot fogsz látni, hiszen a jelenleg elterjedt képernyőfelbontás az 1280x800, ill. 1366x768 (mindkettő alacsonyabb és keskenyebb a kinézettnél).
Személyes véleményem, hogy ez a felbontás a legjobb egy 14 collos géphez (sőt akár 16:9-ben az 1600x900 - csak ilyet meg viszonylag keveset és drágán lehet látni 14-ben). -
Kbali
nagyúr
válasz
szlovibuki #13990 üzenetére
Használtam ilyen felbontású HP 6910p-t, nekem nagyon bejött. Bár a képarány miatt ez gondolom egy több éves használt gép lesz.
-
szabonagyur
félisten
válasz
szlovibuki #13974 üzenetére
Noti árazásra meg van árazós topik. Ott érdeklődd meg, hogy mennyit érhet, az meg hogy megéri e neked egyrészt saját döntés, másrészt ha segítség kell ad meg majd mire kell.
-
szabonagyur
félisten
válasz
szlovibuki #13972 üzenetére
Hello
Van egy Milyen notit vegyek topik, másrészt mire kell neked a gép? Ha megadod mire kell gép és mennyit van lehet ajánlanak neked jobbat is. 1 hónap garival max akkor venném meg ha nagyon jó árban adná az illető.
-
MurdR
veterán
válasz
szlovibuki #13697 üzenetére
Kérdezz előtte utána az eladótól. Én is beleestem ebbe a hibába anno a Dell 6400asomnál.
-
MurdR
veterán
válasz
szlovibuki #13695 üzenetére
Elvileg azzal is lehet kérni, vagy tudsz hozzá szerezni. Gyárilag szerintem kiépítéstől függ, biztos lehet kapni led nélkülit is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
szlovibuki #8185 üzenetére
Attól függ milyen wifi egység van a notiban. 802.11a-b-g-n-ac...
Az N-es 600Mbit-et tud max.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest