- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dell XPS
veterán
Valóban nem egyszerű feladat a panel, esetleg próbálj ilyen "left to right" megoldást keresni hozzá.
-
Dell XPS
veterán
Lehetetlenség, ahogy a többiek is már megírták. Közben meghallgattam több termék ismertetőt is a noti megjelenésével, és sehol nem említik, sőt kivan emelve, hogy 2011-ben egy merész húzás ezzel a processzorral (IGP), szóval nem nagyon értem a HD3000-es leírását én sem a specifikációkban.
Egyébként több laptopnál láttam hasonlóan megtévesztő leírást sajnos.
-
Buci21
addikt
-
Dell XPS
veterán
Sajnálom, szerintem kérdezz rá, hogy mi az elképzelésük szalagkábel tekintetében. Te notidban 40 pin-es csatlakozású panel van (gyárilag is ezzel jött), a hirdetett kijelző viszont 30 pin-es . Amennyiben egyezne is a csatlakozás (pl.DELL), abban ez esetben is más a kábel fullHD-és kivitelnél, szóval ez így tényleg érdekes hirdetés.
-
Merciless
csendes tag
Koszi a linket, de ha jol latom ez hasznalt gep (szep allapot), akkor meg mar nem olyan jo deal, az enyem is szep allapotban lesz ha megcsinaltatom (a tores elott kb ugynezett ki mintha uj lenne), es nem kell oprendszerrel meg adatmasolassal vacakolnim, arrol nem is beszelve hogy az uj alkatreszekkel valoszinuleg a regi gepem lenne tartosabb (szerintem)
-
Dell XPS
veterán
Szia,
Kárt biztosan nem okozol, de mivel kevesebb jóval az amperszám (2A->4.7A), így nem biztos, hogy elindul a laptop. Esetleg tiltakozhat is, jelezheti számodra, hogy nem megfelelő adapter van csatlakoztatva, viszont az akkumulátort fogja tölteni. Próbáld meg, nem lesz baja a notebook-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest