- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
stvnppp #45115 üzenetére
A Lenovo Vantage tárolási üzemmód. Más márkánál nem láttam ilyet, amúgy a mai noti akksik sokkal ellenálóbbak, mint régen. Hiszen sokan álandóan type C monitor összeköttetésben használják, így átmegy a kép és tölti is a notit. De mégsincs baja. Mondjuk ettől még nem egy elvetendő funkció. Nyilván kíméletesebb bánásmód az akkuval.
-
válasz
stvnppp #45115 üzenetére
Hp probooknál is lehet állítani bios-ban ha jól rémlik, akis kímélöt. Akkor csak 60%-ig tölti.
Én a IdePad 330-at így használom, mióta megvettem, most lesz 3 éves, aksi elhasználódás 1%. Töltőről megy nagyrészt.
Az asszony használja a munkahelyi Probookot, az 2 éves. Ő általában addig használja, míg ki nem kapcsol, utána tölti. Eddig az is 0% elhasználódást ír. Mondom neki mindig, hogy itthon hagyja töltőn...
Telefonnál is furán működik a dolog. Mi 9Lite-nál ügyeltem arra, hogy 20-90% között ingázzon. 2 éves, vesztett már 500mah-t. A régi Redmi 3s-t asszony éjjelre töltőn hagyja, az sincs rosszabb állapotban. Ha fos a cella, akkor így is úgy is tönkremegy. Meg a meleget nem bírják sajna. Autó ablakban gps-ként használva a P780 aksija is sérült, instant merül 35-ről 5-re. Feltételetem a laptop aksi se különbözik e tekintetben. -
válasz
stvnppp #45115 üzenetére
Szia.
Saját vélemény csak..... sok laptopom volt eddig a mostani 2 éves már, az előző vagy 6-7 éves volt mikor az akksi megnyekkent, és sosem állítottam ilyneket. Az első gépem egy Asus F5sr volt, nah annak 1,5 év alatt önkre ment de náluk ez típus hiba volt.
Jelenlegi állapot a mostani notimnak
Kapocsfeszültség: 12889 mV Névleges feszültség: 11340 mV Hálózati tápellátás: Igen CT szám:
Névleges kapacitás: 41 WHr Teljes töltöttség melletti kapacitás: 41 WHr (99%) Fennmaradó kapacitás: 41 WHr
Én a magam részéről továbbra sem bohóckodom ilyenekkel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged