- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
Aktív témák
-
Cancer
senior tag
válasz
Cancer #45594 üzenetére
Ha valaki visszább olvas esetleg, akkor a történetnek az lett a vége, hogy felhívtam a HP Supportot, hogy segítsenek a 32 bit-es Windows 7-hez wifi drivert szolgáltatni...de azon kívül, amit magam is megtaláltam a honlapjukon, nem tudtak semmivel sem szolgálni...
Ezt azért elég szomorúnak tartom...
Végül beszerzésre kerül egy 64 bites OP rendszer...
-
-
válasz
Cancer #45636 üzenetére
Erre a laposra x64-es OS-t kell telepíteni, akkor minden gyári drivere menni fog szépen.
Azon a modellen, amit megadtál(HP Pavilion g6-2013sh) vagy broadcom vagy ralink wifi van, nem atheros. A boot-oláskor ESC majd system info és ott kiírja a WiFi "chipsetjét", annak megfelelő driverek kellenek. -
Poo
senior tag
válasz
Cancer #45591 üzenetére
a hp nak nincs valami szoftware amivel lehet ki be kapcsolgatni a wifit és a bluetoothot?eszközkezelőben nem maradt felkiáltó jeles vagy kérdőjelesen felment normálisan a driver fájlja?ugye a 32 bites változatot tetted fel?
Valami hp-s szar programok vannak fent az oldalukon a driverek közt lehet hogy ott lesz valami amivel tudsz szarakodni de elsőre az updatet próbáld meg szerintem ha nem volt.
Szerk: Windows update megvolt fent van minden frissítés mindenhez(feltétlen legyen fent minden)? -
Poo
senior tag
-
Poo
senior tag
válasz
Cancer #45585 üzenetére
Startból nem a 64 bites driver kell a 32-es oprendszerhez.Biosban nem lehet ki/be kapcsolni a wifit?Meg ha jól látom akkor nincs is csak 64 bites oprendszerhez mért nem teszel fel olyat?Ha 4 giga ram van benne a 32 bites nem fog látni annyit.Aida64-el nézd meg a wifi pontos típusát és keress rá a googleban vagy írd be ide de a hardverazonosítója is jó lesz az eszközkezelőből.
-
Cancer
senior tag
válasz
Cancer #45583 üzenetére
Egy újabb problémába ütköztem.
Sajnos a géphez (HP PAvilion G6-2013SH) nem adtak semmiféle drivert. FreeDOS-szal érkezett. A HP oldaláról próbáltam leszedni drivereket, a grafika (AMD) szépen fel is települt, hang is egyből volt, de Wifi-t sehogy sem tudok aktívvá varázsolni!!!Telepítettem a legfrisseb Broadcom drivert a HP oldaláról, igaz, az 64bit-es Win7-hez volt írva. De semmi. Ha benyomom a wifi billentyűt, akkor a kezdetek óta is csak a Bluetooth jelenik meg...
Tud valaki esetleg megoldást?
-
-
spyduck
nagyúr
válasz
Cancer #19526 üzenetére
Én először is a Win7 használatát javaslom. Másodszor pedig itt van egy megoldás: [link] Olvasd végig figyelmesen. Ha nem tudod kikapcsolni a sata módot akkor viszont az ASUS topikban kérj segítséget egy a gépedhez való ahci driver letöltéséhez mivel amit én linkeltem az biztosan nem jó a tiédhez!
Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dacia topic
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest