- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Aktív témák
-
Cancer
senior tag
válasz
Cancer #45594 üzenetére
Ha valaki visszább olvas esetleg, akkor a történetnek az lett a vége, hogy felhívtam a HP Supportot, hogy segítsenek a 32 bit-es Windows 7-hez wifi drivert szolgáltatni...de azon kívül, amit magam is megtaláltam a honlapjukon, nem tudtak semmivel sem szolgálni...
Ezt azért elég szomorúnak tartom...
Végül beszerzésre kerül egy 64 bites OP rendszer...
-
Cancer
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45637 üzenetére
Én az Aida 64-ből nyertem ki, hogy ez a Wifi vezérlő van benne.
-
Cancer
senior tag
-
Cancer
senior tag
Poo, KBali Köszönöm!
Lehet, hogy ott a baj, hogy a Win7 telepítése után mivel nem volt wifi, egy másik laptopon keresgéltem drivert. A HP oldaláról szedegettem le amit találtam, bár láttam, hogy csak 64 bit-es win 7-et lehet kiválasztani, balga módon azokat tettem fel. Akkor még a jelerősségmérő sem jelent meg a bluetooth viszont már a kezdetektől működött a "wifi gombbal"...
Aztán az általad is ajánlott típus szerinti driver telepítése után már ott volt a lehetőség, csak a bekapcsolással vannak problémák.Holnap tudom csak megnézni! Addig is köszönöm!
-
Cancer
senior tag
Nagyon köszönöm!
Végül sikerült feltennem ezt a softvert és egy újraindítás után már megjelent lent a sarokban a wifi jelerősség ábra, viszont ki van x-elve és nem tudom bekapcsolni.
A gépen (az f12-vel) van egy wifi jel gomb, és azon egy led, ami sárga/fehér (ki/bekapcsolt) de, ha azt nyomom, akkor csak a bluetooth kapcsol be.Miért csinálnak ilyen elcseszett rendszereket?
-
Cancer
senior tag
válasz
Cancer #45583 üzenetére
Egy újabb problémába ütköztem.
Sajnos a géphez (HP PAvilion G6-2013SH) nem adtak semmiféle drivert. FreeDOS-szal érkezett. A HP oldaláról próbáltam leszedni drivereket, a grafika (AMD) szépen fel is települt, hang is egyből volt, de Wifi-t sehogy sem tudok aktívvá varázsolni!!!Telepítettem a legfrisseb Broadcom drivert a HP oldaláról, igaz, az 64bit-es Win7-hez volt írva. De semmi. Ha benyomom a wifi billentyűt, akkor a kezdetek óta is csak a Bluetooth jelenik meg...
Tud valaki esetleg megoldást?
-
Cancer
senior tag
Sziasztok!
Tegnap szereztem egy HP 6G-2013SH gépet. FreeDOS-van rajta.
Tudna valaki segíteni, hogy hogyan tudném feltelepíteni rá a WIóin7-et? Sajnos a CD meghajtót nem ismeri fel, a vinyóból is csak 1 GB-ot...PLEASE HELP!
-
Cancer
senior tag
válasz
iceman1988 #19552 üzenetére
Nekem Fujitsu Pa1635-ösön szállt el a wifi ugyanígy. Egyik nap még ment rendesen, a köv bekapcsolásnál már nem. Aztán a videókari is megadta magát (másodszor)...
-
Cancer
senior tag
Újabb probléma...
Asus K50AD-SX073D laptopra ma tettem fel a Win 7-et. A munkahelyen még látott két wifi hálózatot, itthon viszont már nem..Előzőleg egy Fujitsum volt és az a sajnát routerem mellett még itthon is látott vagy 5-6 free és zárt wifi-t.
Nem tudjátok, hogy mi lehet a baj? Elvileg be van kapcsolva a laptop wifi-je.
-
Cancer
senior tag
...Odáig jut el, hogy FAT fájl rendszer / windows NT fájlrendszer ... ezután megáll és jön a KÉK halál!
-
Cancer
senior tag
Sziasztok!
Most vettem egy Asus K50AD-SX73D laptopot. Mivel nem volt hozzá OP rendszer, ezért az XP Professionalomat gondoltam feltelepíteni rá! Viszont ahogy a CD-ről tölti be a meghajtóprogramokat, egy bizonyos idő után mindig kékhalál lesz a vége.
Elképzelhető, hogy az XP már nem ismeri fel a Puma-t és a HD4570-et, és ezért hal be? Vs van valami más lehetőség is?
Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Renault, Dacia topik
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- További aktív témák...
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest