- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
benvolio
őstag
Köszi! Igen voda, és operával tényleg jól bejön az oldal!
kali : az az APN hol is van pontosan, mert én a telefont használom modemként, és nem találtam ilyet? /Valami rémlik, hogy be kellett írni ilyet valahova régen mikor először használtam, de mikor most rátelepítettem a gépre modemként a telót nem kellett írni semmit/
-
yanna
addikt
Ha Voda akkor, meg is van a megoldás
-
milyen net? kérdezem ezt, mert havernak vodefone vmc usb modem e220 használata mellett, minden böngészőben a szóban forgó jelenség adódik. viszont arra a gépre másik netet (többet is próbált; t-mobile web'n'walk usb stick, pannon huawei e220, upc) csatlakoztatva - a böngészők azonos beállítása mellett -, nem jelentkezik a probléma!
-
Genji
őstag
Szerintem 5°C lehet az átlag, de típusonként eltérhet. Specifikációban biztos le van írva.
Még 2 dolog amire érdemes figyelni:
"A noteszgép nagymértékben különböző hőmérsékletű és/vagy páratartalmú környezeti viszonyok közötti mozgatásakor pára csapódhat le a noteszgépen vagy annak belsejében. A károsodás elkerülésének érdekében hagyjon rá elég időt, hogy a nedvesség elpárologjon, mielőtt noteszgépét bekapcsolná.
Alacsonyabb hőmérsékletű helyről melegebb környezetbe, illetve magasabb hőmérsékletű körülmények közül hűvösebb környezetbe való szállításkor hagyjon időt noteszgépének, hogy felvegye az új környezet hőmérsékletét, mielőtt bekapcsolná azt."
Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Napelem
- Projektor topic
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Yettel topik
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest