- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
ravail
senior tag
válasz
Predator2 #47541 üzenetére
Jó reggelt Mindenkinek!
Szia!
Hát! Azt nem tudom, hogy jó e az elképzelésed. Sok problémád adódhat még abból, hogy nem egy tiszta, rejtett partícióktól mentes HDD-re telepíted a win7-et. De ezt nem ragozom tovább, de ha vissza olvasol, akkor láthatod, hogy még az alap, FreeDos percició "felszínes" eltávolítása (?) is eredményezheti a teljes újraparticionálást, mivel csak úgy lesz kifogástalanul működő a win7. De Te tudod, illetve értem, miért akarod ezt ideiglenesen.
Azt nem tudom, a Diskpart progival megoldható e, de a kérdésed olvasása után egy gyors újraindítással megnéztem a Hirens'BootCD v15,2 tartalmát.
Ha "MiniXP"-vel bootolsz be róla, akkor a "HBCD" ikonra kattintva a "Programs" alatt a "Partition / Boot / MBR" sekcióban találsz egy "Partition Wizard Home Edition 7.6.1"-et. Ezt elindítva van benne lehetőség az adott partíció rejtetté, vagy a rejtett particiió látharóvá tételére.
Sok sikert! -
Müszi
senior tag
válasz
Predator2 #46232 üzenetére
Hello!
PGA 478 a CPU tokozása, és igen Pent. DualC. vagy C2D. procit is bele tudsz tenni. A chipseted tipusát ha megnéznéd mondjuk Aida progival, akkor tágabb választékból tudnánk ajánlani. A 800Mhz FSB- vel rendelkező 35W TDP-jű típusokkal biztosan nem lesz gondja. Pl: T8100-8300. Ezeket tűrhető áron megkapod.
Ha jól látom most egy T4300 lehet benne [link]. Persze lehet, hogy a tiédbe már más került. Meg kéne nézni. -
Tim82
félisten
válasz
Predator2 #39219 üzenetére
Elvileg működhet, de nem tudom, az Asus-odnál konkrétan mennyire. Akkor is, US English-nél nem lesz hosszú Í-nek való billentyű(hely).
De ha így benne vagy a szétszedésben, akkor lehet, hogy elég, ha leszeded a H gombot és megnézed, hogy nem csak valamilyen szösz szorult-e alá (amit sűrített levegővel könnyű kifújni).
-
Tim82
félisten
válasz
Predator2 #39212 üzenetére
Arra ügyelj, hogy az a billentyűzet UK vagy international english legyen, azon megvan a hosszú í-nek megfelelő gomb. Egyébként ha magyar nincs, a német kiosztás áll a legközelebb (ahhoz kell a legkevesebb matrica).
Egyébként egy éjszakára hagynám futni a Memtest-et, de ez csak az én alaposságom.
-
Tim82
félisten
válasz
Predator2 #39202 üzenetére
Letöltöd, kiírod CD-re (DVD-t ne pazarolj rá), majd beteszed az optikai meghajtóba és elindítod a gépet. Bebootol róla (gyakorlatilag egy DOS-jellegű szöveges felületet kapsz), utána el tudsz indítani tesztet. Időigényes, de legalább 3-4 teljes pass-t hagyj végigfutni rajta. Aztán bármikor meg lehet szakítani persze.
Van USB-ről (pendrive) boot-olható verzió is, bár én a lemeznél szoktam maradni.
-
tresh
veterán
válasz
Predator2 #39152 üzenetére
3d mark 06 egy jó progi erre ott tudsz állítani hogy csak a CPU-t tesztelje
Kapsz majd egy pontot rá print screen és majd az új procival is tesztelheted bár án azt mondom csinálj vele egy teljeset nagy csoda úgy se lesz a notinál de legalább látod mennyit változtat a cpu
-
Tim82
félisten
válasz
Predator2 #39089 üzenetére
Biztos, hogy bele lehet tenni 2*1 GB DDR-t (csak amikor a chipset tulajdonságait megadta a gyártó SiS, még nem volt 1 GB-os DDR so-dimm modul a piacon). A legnagyobb beletehető CPU pedig a Pentium M 780 lesz (2,26 GHz-es órajellel, kérdés, mennyire melegedne tőle a notid).
Más kérdés, hogy szerintem ebből egyedül a RAM érné meg, de az is sokba kerül (14-16k).
-
csusza`
senior tag
válasz
Predator2 #39094 üzenetére
Hát, megmondom őszintén, hogy szerintem TÚL SOKAT nem dobna rajta, de egy kicsit talán igen. Memória mérvadóbb lenne.
Egyébként nekem van két darab M740-esem. Ha a 770 jó bele, akkor a 740 is, igen. Pont pár napja kérdezett valaki egy ilyen prociról.A kolléga gyorsabb volt...
-
tresh
veterán
válasz
Predator2 #39096 üzenetére
Na itt látszik hogy szerelték ezt a notit evvel a cpu-val : Intel®Pentium M Processor 770, 533MHz, 2MB L2 Cache ez a proci nagyobb FSB-vel és több L2 cache-el rendelkezik így némi sebesség javulás várható de nem eget verő
ha már váltani szeretnél én ezt a típust keresném
-
NEMO1968
őstag
válasz
Predator2 #25900 üzenetére
Ez igaz.
A fizetős zsanércserét nem úszod meg 10k alatt,géptípustól függően.
Viszont mindenképp ki kell cseréltetned,mert ha így hagyod,elreped az LCD hátlapja is,ami újabb 10k-kal terheli meg a pénztárcád.
Esetleg kereshetsz valami bontott,de jó állapotú zsanért,amit beépítés előtt megkensz kicsit.
Így tovább jó maradhat.
Persze meg kell gondolnod,megéri-e ennyit áldozni a gépedre,mert azt nem írtad milyen típus,így csak vázolom a lehetőségeket -
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest