- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Aktív témák
-
Tim82
félisten
Tényleg nem akarok vitát generálni, és köszönöm a segítő szándékot, de ha nem tudom kikapcsolni akkor azt kérdeztem volna, hogy tudom kikapcsolni. Legalább is az én logikám szerint.
Én klasszikus troubleshooting-os logikával gondolkodtam, illetve értelmeztem, amit írtál - ha automatikusan elindul, akkor nincsen kikapcsolva, tehát a júzer biztosan tudja-e, hogyan kell kikapcsolni?
De ezen nem fogunk egyébként összeveszni.
-
Tim82
félisten
Nem ez volt a kérdésem, hanem az, h mi a fenéért indul el magától.
Azért, mert ha nem kapcsolod ki akár egyenként a rádiót, a gyári beállítás szerint el kell indulnia...
Nem csak a Samsung notidnál, hanem úgy általában a legtöbb notinál alapesetben ez a gyári beállítás - amíg a júzer nem lövi ki, addig megy.
Nem tudom, Samsungéknál megjegyzi-e az OS, hogy ha lelövöd a BT-t manuálisan, úgy is marad - de az volna a normális, ha megjegyezné és nem írná felül minden beboot-oláskor önkényesen.
Köszi a segítséget, ki tudom kapcsolni egyszerre a kettőt és külön-külön is.
Egyébként korábban egy szóval sem írtad ezt, úgyhogy az általad adott eredeti információból voltam kénytelen kiindulni. ("Miért kapcsol be minden rádió (WiFi, BT) a Win7 indítása után automatikusan?")
-
Muerte
addikt
A wifi-nek is meg a BT-nak is van saját szoftvere, a vezérlőpultban megtalálod.Azon belül be lehet állítani hogy induljanak-e automatikusan a windows-al vagy sem.Ha mégsincs ilyen,bár lenni kéne,akkor az automatikusan induló programok-nál kijelölöd amire nincs szükséged és az is ugyan azt a célt fogja szolgálni.
-
Tim82
félisten
Gondolom, van egy hardveres kapcsoló, amelyik minden rádiót (wifi, BT, esetleg 3G, ha van a notidban) egyszerre ki-be kapcsolhat, ezen kívül van egy szoftveres billentyűkombináció, amelyikkel lehet váltogatni egyenként, hogy melyik rádió legyen ki-be kapcsolva.
Nekem régebbi Thinkpad-em van, ott az Fn + F5 funkciógombokkal lehet ezt megcsinálni, valószínűleg a Te notidon is az Fn + valamelyik funkciógomb lesz az. Vélhetően a funkciógombra fel lesz festve/szitázva valamilyen kis piktogram, amelyik a rádiók ki-be kapcsolására utal.
De az is tuti, hogy a notid kézikönyvében, dokumentációjában megtalálod ezt.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Okos Otthon / Smart Home
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sorozatok
- Honda topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest