- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
Gyomman
aktív tag
Köszönöm, mindjárt megnézem. Mégegy: néztem azóta HP-t is, hasonló ár (110e), csak vagy Intel Celeron T3000 dual core vagy AMDX2 QL-65 procival (illetve 3GB vagy 2GB memóriával). 2 kérdés: HP aránylag mennyire éri meg szerinted és hogy a 2 proci közül inkább melyik? Megnézem persze közbe a linken is, amit mutattál!
Ígérem többet nem fogok kérdezni, és eddig is köszi a segítéget! -
Gyomman
aktív tag
Köszönöm a gyors választ! Igen, már olvastam azóta máshol is, hogy a processzor elég gyenge meg nem a legújabb. Bár igazából csak alaphasználatra kéne főleg (csak fontos volt a nagyobb képernyő), meg sebességben talán a 4GB memória is kompenzál kicsit, vagy ezt rosszul gondolom?
-
Tudom, hogy szornyu vagyok... de igy fogadj el
Es tudom, hogy sokat magyarazkodok... de en legalabb megmagyarazom a dolgokat, nem terelek, es en legalabb olyan dolgokat irok, amiben biztos vagyok, es tudom
Puszi a hasadra :xU.I.: Aktivan vannak itt moderatorok, majd ok elhallgattatnak, ha ugy latjak, hogy nagyon zavarok. De tobb privat uzenet is bizonyitja, hogy - az undorito stilusom ellenere - en legalabb mondok ertelmes dolgokat, es adok tanacsokat... ket kotozkodes kozott
Ja, es megegy: ne csodalkozz, ha igy valaszolok, ha Te is ilyeneket mondasz, hogy "nem tudsz linkelni". Amilyen az adjon Isten.......
-
A gyartok gyartanak... ez a dolguk... a forgalmazo meg forgalmaz... dehat honnan is tudhatnal Te ilyen dolgokat ?!
De ha tudsz olyan nagy gyartot, akitol kozvetlenul lehet vasarolni, szoljal mar legyszives. Ugyis vennem kell fel meter UTP kabelt, hatha tudok 2 Ft-ot sporolni
Linkeles: most megint csak tanulni fogsz valamit: nem csak az Internet Explorer letezik, vannak meg bongeszo programok (ennek a fogalmat mar nem irom le, bar van egy olyan erzesem, hogy ezt sem fogod tudni), amelyek nem jol kezelik a JavaSriptet...
Ez van, lejaratom magam... engem a kutya sem szeret... szornyu -
Nem tehetek rola, hogy mindenki atveri a kis fejedet. Ragjam meg a kis husodat
Jo kis cegetek lehet, hogy nem azt szallitjak le, amit rendeltek
Ha 2200mAh-es akkumulatorral szerelt gepet rendelsz, akkor azt kell megkapnod
Bocsi, ha rosszul linkelek, de nem fogok Rad tul sok idot aldozni, amikor hiaba akarom bizonyitani, hogy vannak cegek, akik azzal adjak...
Amit en neztem ceg, az tuti azzal adja! Meg is tudom rendeli toluk Neked, es GARANTALOM, hogy azzal kapod.
Utana lattam, hogy masok meg a 4400-essel adjak, es akkor el is ismertem, hogy van olyan is.
Ennek ellenere 10 hsz ota nekem kell bizonyitanom, hogy van 2200-es is. Hat sajnalom, hogy ilyen amator beszallitotok van, hogy nem tudja megmondani, mit visz Nektek... -
-
-
Ember... Te keszen vagy
Kibontottam a notit, 2200-as van benne) Hogy mondjam el Neked maskeppen?
Szerintem ha masolnak a spec-t, akkor az Asus oldalrol masolnak
De csak hogy oruljel, itt van meg par magyar ceg, hivd fel valamelyiket, ha nekem nem hiszel:
http://www.klickcomp.hu/WebAruhaz/Technikai_Leiras.aspx?idegenazon=K51ACSX037D
http://x-unit.hu/notebook-asus-k50ij-sx003lTenyleg nem tudok ra mit mondani... de vigyazz, ha ma este mesz kenyeret venni, lehet, hogy arra is csak ra van irva, hogy lisztbol keszult, de kozbe meg cement van benne
-
Ne kotozkodjel mar, koszi
http://www.bovito.hu/index.php?page=2&sub=2&group=70&product=11575
http://review.zdnet.com/product/laptops/asus-k72jr-a1-core-i5-430m-226-ghz-173-tft/33971210
http://shopper.cnet.com/notebooks/asus-k72jr-a1-core/4014-3121_9-33971210.htmlSoroljam meg? ne is valaszolj ra, tudom: mindenhol elirtak, Te tudod jol.
-
-
runner 125
nagyúr
-
Ez valoban igy van, de ez egy eleg egyedi gep volt, olaszbol importalt, asztali procis laptop. Nem tudom mar a tipusat... De amugy alt. Asusnal tenyleg ki lehet kapni.
A szervizt meg nem vedem... de a mai vilagban mindenki annyit tesz csak, amennyit muszaj... ezt el kell fogadnunk
Ha egy szervizesnek joga van, hogy toroljon mindent, nem fog orakat vacakolni, hogy beallitsa az op.rendszert, hanem ujrahuzza gyorsan.
-
Kbali
nagyúr
MI küldtünk vissza eeepc-t vinyó nélkül, mert nem akart tölteni (hibás tápcsatlakozó az alaplapon), a vinyón meg voltak kényes adatok, egyszerűbb volt az egészet kivenni, mert a hibának semmi köze nem volt olyanhoz, ami a vinyón volt. Amikor visszakaptuk a gépet, volt benne egy teljesen új vinyó. Ez is Asus.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ismétlem: a probléma az, hogy EGYETLEN MONDATBAN felhívhatták volna errre SZÓBAN a figyelmet. Lehet mondani, hogy ott volt az aláírt papíron 4-es betűmérettel ez a kitétel, de szerintem sokaknak nincs arra felesleges ideje, hogy minden egyes betűt elolvasson. Igen, tanulság, kellett volna. De érdekes módon első alkalommal, amikor visszaküldték, nem volt formattálva a vinyó, mert nem volt rá szükség... Biztos a szervizesek személyes bosszúja volt, hogy már másodjára látják a gépet.
Annyi lett volna az egész, hogy a levélben, amit elküldtek, külön kiemelve (!), az elején leírják, vagy telefonon, amikor beszéltek, elmondják, hogy "Mentsen adatot, mert adatot veszthet!". Ez annyira elképzelhetetlen? -
Terrorista
senior tag
Szeva!
Akkor mond mit kell tennem (ha kell egyaltalan) egy uj notebook eseten? Most kaptam kezhez egy vadi uj notebookot amiben Li-Ion-os akkumulator van es jelenleg 50%-on van a toltottsegi szint?
Ha lemerul dugjam toltore es toltsem fel 100%-ig vagy most dugjam ra a toltore es toltsem fel.
Formazzak, ne formazzak mit tegyek. Nem akarom az elejen lekicsinyiteni az uj notim akkujanak elettartamat, igenybeveteli idejet.
Koszi!
Udv,
Terrorista
-
ktg3
őstag
nincs rá gari, ha már 2.2 ig jutok az is jó
nyilván nem 24/7 ben hajtanám ott hanem létrehoznék vmi profilt ami alapján ha kell akkor úgy hajtomremélem azért megengeded h a notimmal azt csináljak amit én szeretnék
nem kinyírni szeretném, csak elkerülni a procicserétmellesleg meg ezek a procik ugyanazok csak más van ráírva, más a beállított gyári érték
-
-
Tom19
tag
Helló!
Csökkentett módban elindult a windows XP, minden működött. Utána újrainditottam, normál üzemmódban már betölötte a tálca ikonokat is, de kifagyott teljesen utána. Windows XP telepítése eszközök telepítésénél szintúgy megfagyott.
Most vagy a proci hibás, vagy nem kezeli a laptop.
-
Maradjunk az akku témánál! Én nem mozgok akkuk körül, de régen a nimh korszakban tudtam, hogy formázni kötelező (meg is tettem) nem szabadott rátölteni hanem le kellett meríteni tökig majd full feltölteni és ezt ismételni! Eljött a litium korszak és ezek kezdtek elfelejtődni. Notim soha nem volt eddig, de alapból 12 órát töltöttem mert bármilyen is az akku ezt kötelezőnek tartom, sőt azt is tudtam h nem elsőre éri el az akku a full kapacitását. Telefonoknál nekem évek óta van egy olyan jelenségem amit magyarázzatok meg ti mint szakértők! 1-2 év (kb) után az akkum szinte semmivel sem bír kevesebbet, DE ha merülés alatt hívnak akku bamm kikapcsol. Azt tudni kell h rengeteget sms-ezek és nyomkodom a telót szépen, de alig telefonálok. Idővel előjön ez a jelenség és ezután következik, hogy látványosan elkezd az akku készenléti ideje is csökkenni majd megyek és leadom ahol le lehet. Kérdem én tőletek miért van ez, amikor más akár 4 évig elmegy egy olyan akkuval amit én max 2 év alatt lenullázok.
Mindenki mást mond, nem tudom mi az igaz. Sok sok kósza hír van más akkukról amik már ilyen olyan formában léteznek már csak fiókban pihennek vagy éppen nem üzembiztosak pl melegedés miatt. Pár éve olvastam a metroba az üzemanyagcellás akkukról notikhoz, de ahogy jött a hír úgy is eltűnt. Sztem belátható h elavultak a nimh-litium akkuk, valaki azt mondta, hogy még a teknika 1000-el fejlődik addig az akkuk alig. -
job-
tag
Talán 8 cellásnál nagyobb akku, nem is nagyon van, elég bika akku.
Egy jól működő akkut, nem is kell "formázgatni" hogy ezt a szót használjam, én is csak fáradó akkuknál javaslom. (ill. az első hosszú csepptöltést)
Egy jó minőségű cella ki kéne bírjon 5 évet, kb. 10-15% teljesítmény romlással. Persze, ezt is ki kell fogni.
-
job-
tag
Éppen ezért írtam, hogy páran cáfolják.
És amiért nem álja meg a helyét? Mert mindegyik típus rendelkezik még töltési memoriával !!
Az új generációs cellák, mik még egy darabig nem lesznek "nagy" kereskedelmi forgalomban, már elötöltve jönnek majd, így azokat már formázni sem kell, hisz minimális az állási időből bekövetkező teljesítmény esés. (ami a felsorolt 4 típusra egyáltalán nem igaz)Természetesen mindenki úgy használja az akkuját ahogy jól esik neki.
Pont ezért írtam ezt le, mert sokan úgy itélik (halják innen - onnan), hogy ezt nem kell.
(ha nem lennék ebben biztos, nem írtam volna le)Tesztel, lehet igazoni ezt a pár mondatot, ha nem esik nehezetekre, javaslom probáljátok ki.
-
Boxi88
őstag
még egy kérdés:
ezt írják a hivatalos oldalon róla:
• Acer PureZone technológia
Intel® Wireless WiFi Link 5100/5300 (kétcsatornás,négyfunkciós 802.11a/b/g/Draft-N) Wi-Fi CERTIFIED® vezeték nélküli hálózati kapcsolat, MIMO technológia, Acer SignalUp™ és Nplify™ vezeték nélküli technológia támogatásaugye azt írják hogy a/b/g/Draft-N... mi az a Draft-N az az hogy tudja mind a négyet? a/b/g/n ? létezik?
-
Balli
őstag
Koszi szepen a segítsegedet! Ha meglehet oldani akkor mindenkeppen egy PCI-os adaptert szeretnek ami bevan epítve a gepbe, egy olyasmit amilyet lent a kollega mar linkelt: [link]
Hogyan tudom azt megnezni hogy harom/vagy ket antennas az alaplapom, azaz hogy kepes wifi n-es PCI csatlakozasara??
A ket antennas n-es PCI-nak mi biztos jo lenne a gepbe, vannak sebessegbeli hatranya a 3 antennashoz?
(Ezt az antennat nem is ertem teljesen, hisz nincs a belso PCI kartyan ilyen, csak ami oldalt kilóg viszont nem olyat szeretnék) -
easy...rider
őstag
köszi szépen!
amúgy nekem nem tűnik úgy hogy rátöltögetne, mert gyakran az aksi nem is melegszik, csak ha mondjuk többször hurcoltam és már kb 10 percet ment összesen töltő nélkül. olyankor érzem hogy melegszik az újratöltéskor
Pulsar
persze minden aksi egyre rosszabb lesz minél többször meríted
de én pont hogy nem nagyon merítem. max 15 perceket nincs töltőn, amúgy meg be van dugva -
HatakeKakasi
tag
-
Longeye
tag
kali: Sokat segítettél...Köszönöm
plaszy: David azt írta, hogy a BIOS-ba akar bejutni...vagy félreértettem volna
Van még egy light-osabb megoldás:
1. Indíts egy Parancssort (Start menü/Minden program/Kellékek között van)
2. Írd be: DEBUG [Enter]
3. AWARD BIOS-nál, ha kiadod a következő két out utasítást, akkor a gép újraindításakor törlődni fog a cmos tartalma:
o 70 2e [Enter]
o 71 ff [Enter]
vagy AMI BIOS-nál:
o 70 17 [Enter]
o 71 17 [Enter]
vagy Phoenix BIOS-nál:
o 70 FF [Enter]
o 71 17 [Enter]
A HP noti nem tudom melyikkel lehet kompatibilis, könnyen meg lehet egyikkel sem. Kipróbálhatod mindhármat, de külön-külön, 3 újraindításnál és ne egyszerre írd be ezt a hat utasítást!
4. Az utasítások kiadása után q -val tudsz kilépni a DEBUG-ból és újraindítás.Én ennyit tudok a szoftveres jelszótörlésről.
Hardveresen meg el lehet távolítani a cmost tápláló elemt vagy aksit és egy kis idő múlva törlődik a CMOS. Ez az aksi a HP-nél a billentyűzet alatt van, de töltsd le netről a szervizkönyvét a gépednek és abból kiderül pontosan hol van.
-
Longeye
tag
kali: Köszönöm, erre gondoltam. Tehát van esély rá, hogy a gépemmel nem kompatibilis a modul.
Még egy kérdés: Ráeresztettem az Everest-et a notira és a memóraikezelésről azt írta, hogy tudja kezelni a DDR2-400 és DDR2-533-as memóriákat is. Ezek szerint fizikailag a DDR2 memóriák is ugyanabba a foglalatba mennek bele (so-dimm)? Tehát próbálkozhatok DDR2-vel is? -
szatocs
őstag
Áh, most vártam 10-et kb, múltkor meg amikor megintcsak ezt próbáltam felrakni, akkor itthon hagytam magának 2 órát, de nem ment tovább. Most kiírtam min sebességen, hátha az volt a baja, de nem, így sem megy tovább.
Mondta a telepítő, hogy nézzem meg a javítás opciót, elindítottam, és:
Munkamenet részletek:
---------------------------------
Rendszerlemez = \Device\Harddisk0
Windows-könyvtár = D:\Windows
Futtatott automatikus ellenőrzés = 0
Alapvető okok száma = 1Ennyit írt ki. Még nyomattam egy mem tesztet, a windows dvd-n volt megintcsak, az nem adott hibát. Már particionálva is próbáltam az előbb, de úgy sem ment fel.
Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest