- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
rebugra
aktív tag
válasz
negyedes #19538 üzenetére
Sima CRT monitoron se jó, próbálgattam sokféle drivert de semmi. Indítom a gépet, az indító képernyő bejön egy pillanatra "Üdvözöljük felirat", de az is elég furcsán, homályosan,elmosódva, aztán újra fekete a képernyő. Ikra raktam a Win7-et kép nincs. Windows XP-vel is próbálkoztam, de semmi. Létezhez hogy tönkre ment volna a VGA port
Pedig VGA jó, notebookon kép van, HDMI-n is ad képet, sőt még S-videon is. Valami megoldás még?
-
rebugra
aktív tag
válasz
negyedes #19536 üzenetére
Próbáltam driver vissza állítást is, rendszer visszaállítást is. és ami aggasztó, hogy Ubuntu Live cd-t betettem elindult a linux, ő is érzékeli a Samsung TFT-t, de nem teszi rá a képet, még akkor se ha változtatok a felbontáson
Van rá valami mód, hogy azt a VGA portot teszteljem valahogy??Kétlem hogy tönkre ment volna, mert Win7 felismeri a TFT név szerint, de nincs kép. TFT biztos jó, másik notin simán megy....
-
válasz
negyedes #19018 üzenetére
tudom, csupán annyi a bajom például a t3000 cerkával, hogy a gyártói specifikáció szerint (link) nem tudja az intel speedstep funkciót, a gyakorlatban viszont néhány notiban csinál valami hasonlót - kis intevallumban -, de nem minden notiban! bios, chipset...stb függvénye...
Gyomman; adott noti esetében nem számít valami erős akkumulátornak...
-
Ghandi
aktív tag
válasz
negyedes #17019 üzenetére
Még nem vettem meg a kártyát!
Pont ezért mert nem akarok abba esni hogy megveszem és nem jó.
Csak képet tudok mutatni róla EZT
Itt látszik a 3csati 0,1,2
Az enyémben INTEL 2100 B van,látszanak a csatik : Main és Aux
És mivel már volt szétszedve a gép,igy tudom hogy az antennának csak két vezetéke van -
D.Orion
veterán
válasz
negyedes #16963 üzenetére
Hát biza nem, de a furcsa az, hogy ha 100%-ra fel van töltve az akku, akkor bizony bőven hozza az elvárható üzemidőt. Nem tudom mi lehet a probléma. Na mind1, belerakom az aksit azt ha meghal, akkor gariztatom, még úgy is van rá majdnem 1 év.
(#16964) Jarod1: Egy business HP-nak nehogy már laptop hűtő keljen a 25fokos szobában.
-
albi31
aktív tag
válasz
negyedes #16930 üzenetére
Igen,az elején 2x vagy 3x el kell játszani,de én 24h javaslok,mert ha tetszik ha nem van benne egy elektronika a te számlálód mellett,ami ezért felelős,ha ez nincs meg.....de ha valaki felszeretné ajánlani a noti akku-ját egy ilyen meg egy olyan tesztnek,az mindenki szívesen venné..és már is eltünnének a kétejek...várom a kételkedőket..
Aktív témák
Hirdetés
- Egy óra, két rendszer
- Goddess of Victory: Nikke
- iPhone topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpársportok
- Metal topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7710 17,3" Laptop , i7 6820HQ , Quadro M4000M 4GB , 32GB DDR4 , 512GB SSD
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest