- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
igen, csak sok esetben már az új noti/akkumulátor esetében is van néhány %-os elhasználódás, sőt volt, hogy én bontottam ki az új notit, és már abban az állapotában 1x - 2x%-os elhasználódással bírt az akkumulátor!
mondanom sem kell, hogy - bármit is csináltam vele - onnan is fokozatosan romlott az állapota, garanciális időn belül cserélni kellett, mert volt, hogy 6 hónap alatt 40% feletti lett az elhasználódás értéke, amely romlás üzemidőben is jelentkezett!
-
az egyik legkellemesebb csalódásom; msi pr200x-026hu ya db noti, amit 2008. júniusában vettem, simán feltöltöttem az akkumulátorát, és azóta használom, nem formázgattam, sosem vettem ki az akkumulátort a notiból - pedig elég sokat használom hálózati táplálásról is -, és íme, a 21 hónapos (li-ion, 8 cella, 5200 mah) akkumulátor, ami még most is annyit bír, mint újabb korában - amit ~ 4 feltöltés után elért;
-
én nem hallomásból, meg ilyen vagy olyan írásokból vettem amit írtam, hanem sok - sok akkumulátor gyűrése alapján! én addig az elméletben sem hiszek, még gyakorlati tapasztaltom sincs - pláne nem, mert több gyártó több típusú leírást ad azonos termékekhez... van néhány két év körüli akkumulátorom, amit a magam módján használtam, ezek még ennyi idő után is 0%-os elhasználódással bírnak, de van azonos korú és típusú akkumulátor is, amit a tulajdonos kérésére az általad is leírt módon formázgattam és használtattam, na annak a teljesítmény és az állapota a közelében sincs a korábban említettnek! ha csak néhány akkumulátor esetében tapasztaltam volna a leírtakat, akkor mondhatnám, hogy gyártója válogatja, de mivel a legtöbb notis gyártó akkumulátorával van/volt dolgom, ezért nem hiszek a formázgatásban, legalább is nekem csak rossz tapasztalataim vannak vele! de én is azt szoktam mondani, amit te is; mindenki használja belátása szerint!
-
ehhhh! Te vagy akit mi úgy hívunk a riasztós kolléga!
Berakunk neked minden vezetéket (6*0.22) te csak rákötöd az érzékelőidet és a tasztatúrákat. A kaputelefonnal én is találkozok, ha valami nem oké akkor engem tesznek ki nézzek rá, pedig nem a feladatom csak bevállaljuk mert olyan kva jó fejek vagyunk, mindig a szopás megy mert kevés az erem, néha a 6*0.22 is, ugatom h duplázzunk meg a kapunyitás-mágneszár miatt vastagabbal nyomjuk, de nem sokat ér, ennek ellenére mindig megoldjuk, DE én nem javítok, nem programozok át, csak kaputelót rakok fel és ránézek mi lehet a baja ha beteg. Egy leégett tápot én is kiszúrok pl.
-
zsolt19900
őstag
Okés mert most látom hogy van itt nekem valami hp recovery partició azt akkor a telepítésnél egyszerűen sutty dilit
és kész is? ennyi volt azon csak a rendszer van különben semmi más? Vagy azt nem lehet ilyen egyszerűen kitörölni kell valami mást is csinálni vele.
Köszi hello
-
akkun ez van: 10.8V 4.15Ah
4%-nál nem volt ideje kilépni lekapcsolt. EZ párom gép övé nem volt még formázva, most csinálom.Elindult a kilépés, elment a kép és a töltő led pirosan villogott, bekapcsoltam ekkor gyorsan villogott és újra kialudt, tehát az akku lekapcsolt. Ugye most van h nem engedi magát kisütni full? rádugom 12órára töltőre.
-
Nem tudom, de egy nagyon hasonló típushoz ezt írja. (erősebb a gépem mint amihez ezt írja)
* ACPI 3.0 CPU energiagazdálkodás: készenlét (standby) és hibernálás (hibernation) energiatakarékos üzemmódok
* 48.8 W 6-cellás Li-ion akkumulátor
* Akár 2-óra üzemidő 6 cellás akkumulátorral
* 65 W-os hálózati tápegység
* ENERGY STAR® 5.0 -
ez igaz a régebbi ni-cd és ni-mh akkaumulátorok esetében, de már nem igaz az újabb típusú li-ion és li-pol akkumulátoroknál! azoknál az első néhány feltöltést követő teljes lemerítéssel csak rontani lehet az állapotukon! utóbbi akkumulátorokat az első töltés alkalmával feltölteni a noti kikapcsolt állapotában, majd használni rendesen, és kész a mutatvány!
-
A litiumosokat nem szabad lemeríteni full én úgy tudom, vagy az 1-2% még nem full a valóságban, csak a notinak gázos ekkor? Most életében először 20%-on van, elmegyek vele olyan >10%-ig.
Amúgy azt én is tudom, hogy az a legjobb ha tölt lemerít állapotok váltják egymást, csak a lemerít maximális mértéke nem mindegy. Oktassatok ki, telefon akkuknál tudom hogy ha elkezd merülni töltöm és elmennek így éveket. (azért kell töltenem amint merül mert másnapot tuti nem bírják ki a rengeteg használattól)
Aktív témák
Hirdetés
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest