- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
hdcsaba87
aktív tag
válasz
Thunderzolee #21497 üzenetére
Próbáltam, de semmi.
Bootolás után valami Limpust ír ki utána error. -
cigam
titán
válasz
Thunderzolee #20784 üzenetére
Hopsz. Itt az ideje lefeküdni ...
-
Rick4
félisten
válasz
Thunderzolee #20746 üzenetére
Még küzdök vele...
-
G@ß!
őstag
válasz
Thunderzolee #20769 üzenetére
Köszönöm szépen, utánajárok, és megüzenem, hogy mi történt...
U.i. én nem találtam ilyen emberkét, akire te gondoltál, vagy csak rosszul kerestem.
-
G@ß!
őstag
válasz
Thunderzolee #20756 üzenetére
Szia!
De, csak rosszat írtam...
Nem gari papírom van, hanem szériaszámom.
Ezek alapján lejött, hogy akkor nincs gari. -
mrmzpx
csendes tag
válasz
Thunderzolee #20750 üzenetére
Köszi a választ, megnyugtattál, desajnos azóta már van 20 bad sector. Írtad hogy nem olyan vészes az a 8 akkor gondolom a 20 sem olyan sok, de engem az aggaszt hogy hirtelen jött elő ez a sok hibás sector, és kb 5 nap alatt leesett a várható élettartam több mint ezer napról kb 600 napra a HDD Sentinel szerint, ezért erősen gondolkozok a cserén amíg valami nagy lerobbanás nem történik, nomeg ugye tényleg gyorsabbis lenne ami a másik fő ok (most már nem is inkább az 5400 ast hanem a 7200ast venném szivesebben
Amúgy most jobban rákerestem a SATA-s dologra és azt írták egy oldalon hogy lehet hogy baj lesz egy sata300-as hdd egy régebbi gépben, de valmi dugót kell rárakni és akkor sat150esként működik
( "There is a jumper just to the left of the SATA data connection that enables the drive's 3GB/s speeds. With the jumper in place the speed is limited at 1.5GB/s, and with it removed the full potential of the drive is unlocked. This OEM drive was shipped to us with no jumper installed. Since there is no labeling about this jumper on the drive and information about the jumper is hard to find it can be frustrating if you are having issues setting one of these drives up in your notebook and find that you encounter issues. Having the jumper installed will force the drive to operate in the 1.5Gb/s mode, which is needed on select notebooks like the Thinkpad T61p. This is due to the fact some older 1.5Gbits/sec SATA cards do not support auto negotiation with newer 3.0Gbits/sec drives. Systems using older SATA host adapters may stop responding during boot or may respond with a “drive not detected” error. If this happens on your notebook while trying to upgrade to one of these drives just place a two-pin jumper (not included with the drive) onto the two left pins of the jumper block and the errors should go away. [link] )de ahogy írtad remélem hogy nem lesz vele probléma
-
törölt tag
válasz
Thunderzolee #20748 üzenetére
"És érdekes, h a 15.6"-os gépen 4 USB van, a 17"-osra meg csak 3 "fért rá"..:S"
E-SATA az egyben USB is... -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Thunderzolee #20758 üzenetére
jah megtörtént, ez egy idézet akarna lenni
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Thunderzolee #20758 üzenetére
terhelés nuku frissen elindítva is ezt csinálja, a laptop szinte új, Toshiba L500 1XR, Corei3 3giga ram, szóval nem hinném hogy hardware-es hiba
haverom is mondta, hogy a faterja gépe is csinál ilyet, az egy HP gép, win nem tom milyen van rajta
-
G@ß!
őstag
válasz
Thunderzolee #20747 üzenetére
Szia!
Nos nekem csak garipapírja van meg.
Szerinted elég lesz hozzá? -
Rick4
félisten
válasz
Thunderzolee #20740 üzenetére
A merevlemez csak egy dolog, az egész noti rendben műköödik, az eredeti 98-as akksi van benne, és ma is 4 órát bír...
Igaz, a kijelző körüli keretet már moddolni kellett, mert nem bírta a rengeteg csukdosást...Egyébként nem oldódott meg a probléma, formázatlanul se akar elindulni az a rész, mikor a berakott merevlemezek partíciók közül kellene választanom....
-
bszabi89
csendes tag
válasz
Thunderzolee #17215 üzenetére
ez ugy van h ismerösömtöl mikor vettem elötte elvitte szervizbe pont a gari határidejénél,akkor hangszoro gondok miatt ha jol emléxem kicserélték az alaplapot,aztán mikor hozzám került ez az akadási probléma volt,sok sok szoftveres probálkozásom után ugy döntöttem elviszem szervizbe,ekkor már csak a friss alaplapra szolt a gari.
ekkor mondták 4 k bevizsgálási dij ellenébe h semmi baja...
a BIOS a legfrissebb , a fuji oldala szerint :S
nincs esetleg vmi progi amivel kezelhetem a ventit? -
bszabi89
csendes tag
válasz
Thunderzolee #17199 üzenetére
megnéztem nincs eltömödve,de azért kitakaritottam a biztonság kedvéért...
a höfok viszont elég kétségbeejtö,legalábbis számomra:
proci 65 fok körül mozog,viszont a vga,gpu-z szerint játék alatt 100 fok fölé megy!
ez normális?
illetve az normális h játék közben lejjebb megy az orajele? -
sanzi89
addikt
válasz
Thunderzolee #17196 üzenetére
Délelőtt megcsináltam minden billentyűre. Határozottan jobb lett, mint volt de sajna még most sem az igazi. Átmenetileg elmegy, és nyitott szemmel járok új billentyűzet kérdésben.
-
bszabi89
csendes tag
válasz
Thunderzolee #17182 üzenetére
nincs kékhalál,csak simán elkezd laggolni,kb fél percenként elöjön és néhány mp-ig tart...
a proci nincs tulterhelve ilyenkor,a vinyó jó,probáltam már másikkal is...
elég fura,olyan mintha 1 idö után tulmelegedne és ezt csinálná.egyébként ha processzor gond lenne vagy hdd,akkor az emlitett nálam üzemeltetett szerverre nem kéne hatással lennie az én akadásomnak? -
sanzi89
addikt
válasz
Thunderzolee #17187 üzenetére
Akkor mit javasolsz, mit csináljak?
Amúgy egy billentyűnek lepattintottam a tetejét, ami alatt egy kis X alakú műanyag "mechanika" van. Ezt is kipattintottam a fém alapból, jól megmosta sima vízben, majd visszatettem. Eddig működik.
-
bajuszati
tag
válasz
Thunderzolee #17184 üzenetére
igen a csak d sub kimenet, az lcd tv-n is lesz, oylat választok.
hang, megoldva.
később leeht befektetek egy házimoziba, vagy legalábbis hangrendszreb..dvd lejjátszó az van egy pár.kösz az infót.
-
Palika71
őstag
válasz
Thunderzolee #17185 üzenetére
Szia!
Nekem (és vannak még sokan) az a tapasztalatom, hogy bizony veszíti szépen a kapacitását az aksi, ha az ember sűrűn töltögeti. Egy Dell XPS-ben egy év alatt elvesztettem az aksi kapacitásának a felét, mert rendetlenül használtam. Egyfolytában töltőn volt, de naponta többször levettem, és visszaraktam. A gép folyamatosan be volt kapcsolva.
Miután hazavágtam, vettem egy másik origi Dell aksit, és azzal is hasonlóan jártam. Felvettem a szervizzel a kapcsolatot, és persze elhajtottak, mert valami 25% alá kellett volna mennie a kapacitásnak, ha azt műszaki hiba okozza.
Ott mondták azt, hogy ezeknek az aksiknak nem csak az árt ha teljesen lemerül (ezt mondjuk gépben nem lehet elérni, mert az nem hagyja), hanem az is, mikor teljesen feltöltődik.
Utána néztem, és mások is jártak így.
Az IBM pl. a ThinkPad-hoz ad olyan szoftvert, amivel be lehet állítani azt, hogy milyen fokú merültség esetén kezdje tölteni az akkut, és hány %-ig nyomja fel.
Lehet, hogy neked nem mondtam újat, de hátha másoknak segít. -
bojar66
csendes tag
válasz
Thunderzolee #17166 üzenetére
Hát az igazat megvalva a nejem elmondása szerint de egy pár pillanatra én is láttam a buborékot ami olyan jellegzetes lcd behalás képe sztem... Az utazás során megnyomodhatott,vagy valami fizikai sérülést szenvedet? de külsö nyomokat nem láttam.Az also burkolat csavarjait mind kiszedtem de itt megtorpantam mert nem akar lejönni nem vagyok egy noti profi az asztalival elbánok
Az ebayon licitalok egy hason notira amibe jó az lcd meg az alaplap ha megnyerem talán a 2 párositása megoldásra vezethet.Most a szétszerelés fogot ki rajtam de még nem adom fel.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Thunderzolee #17166 üzenetére
köszi a segítséget!
-
bojar66
csendes tag
válasz
Thunderzolee #17163 üzenetére
Sajna nincs kép...
most probáltam egy moncsin
-
bojar66
csendes tag
válasz
Thunderzolee #17160 üzenetére
Nem garis sajna mert en is hasznaltan vettem.A kijelzore azert gyanakszom mert a buborek nem akart eltunni a kepernyorol a nejem felment a netre kb. 5percet mojolt s azutan lezarta, miutan mar nem alt fell tobbet de az aggaszt hogy a venti sem indul be.Mit tegyek mert a laptopokhoz nem ertek destoppal mar volt dolgom.Kulfoldon elek s szervizes ismerosom sincs ezert szeretnem en elharitani a bajt mert nem bizom az itteni figurakba.
-
rii
nagyúr
válasz
Thunderzolee #17158 üzenetére
akkor félreérthető voltam... elnzést ...
persze nem a screen-saver -re gondoltam, mert az csak "pixel-kimélő"
96-ban láttam már hercules monitorba égett táblázatnak körvonalait, ott van értelme, mert még nem volt stand-by, csak a power-off -
ludsimon
veterán
válasz
Thunderzolee #17158 üzenetére
Én is így vagyok egyébként vele!
A monitor kikapcsolásának idejét beállítom 5 percre, aztán kikapcsol mikor nem vagyok előtte.
A képernyővédő egy haszontalan dolog szerintem.
Bár vannak animált képernyővédők, és lehet velük villogni, hogy húú, nekem milyen jó képernyővédőm van, de szerintem is sokkal ötletesebb megoldás beállítani egy monitor kikapcsolási időt. -
ludsimon
veterán
válasz
Thunderzolee #17151 üzenetére
Akkor egy AM3-as lesz, én is így gondoltam volna.
Köszönöm a megerősítést benne. -
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
Thunderzolee #17144 üzenetére
Sajnos Idle, üresjáratban 70fokos, plusz hűtés nélkül. egy asztali ventit raktam alá, azzal volt 45-50 fok idle, és terhelés közben 65-70 fok. de egy b.szaott nagy asztali ventivel, ami igencsak fújja a cuccost. most jön egy srác, és megnézi a hűtést, mert a 8600GS-nek állítólag magas a távtartója, és azt ha nem cserélték le, ezért nem hűt rendesen a noti gyári hűtője.
remélem így helyre áll a dolog.
kis felvilágosítást kaptam még, miszerint a csíkozás lehetett attól bekapcsolás után, hogy még meleg volt a VGA memóriája, mert mikor lehűtöttem már normálisan üzemelt.
szóval ha szerencsém van, akkor túlmelegedett, és nem szállt el.. -
ludsimon
veterán
válasz
Thunderzolee #17141 üzenetére
Köszi!
Kíváncsi lennék a többiek véleményére is, Ők hogyan vélekednek erről.De tény és való, hogy míg asztalit billentyűvel egérrel, monitorral, egy full komplett asztalit 130-140k-ból már simán össze lehet pakolni, ami viszont nem kispályás gép.
X2 250
2GB Kingmax ram (Csak felvilágosításképpen, AMD nem szereti a Samsung ramokat, nagyon nem!) -
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
Thunderzolee #17115 üzenetére
asztali ventivel nincsn baja.
elsőre én is vga hibára gondoltam.
de ha hűtöm, így jó, akkor a VGA hibát kilőhetem, vagy nem!? -
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
Thunderzolee #17113 üzenetére
bebugozódik.
alátettem egy 45cm-es asztali ventilátort, és igy nem melegszik túl, és jó.
szóval a hűtéssel van a gond.
leszedtem az alját, a venti nem koszos, a rézcsöveket hogy tudnám kitisztitani? -
elnofx
tag
válasz
Thunderzolee #17044 üzenetére
aha értem, ma csak 1x csinálta a gép és figyeltem a process explorerben hogy mi a helyzet. A CPU historyban megvolt egy 100%-os "felugrás", csak utána kb ezt a winamp-ra rakta, amit nem hiszek el
Amúgy a kezdőablakban az egyik process sora piros lett 1-2 mp-re (csak már nem emlékszem hogy melyik volt az), szóval akkor az a process lehet a ludas? köszi a helpet
-
elnofx
tag
válasz
Thunderzolee #17039 üzenetére
köszi a tippet!
windows defender nincs fent a gépemen, ez is lehet a baj?
-
t-bali3
senior tag
válasz
Thunderzolee #16897 üzenetére
Úgy néz ki mégsem sikerült megoldani a problémát a rendszer továbbra is lefagyogat...a win szétesik.
Esetleg valaki tudna nekem segíteni abban, hogy milyen programokkal tudnám letesztelni a gép (Acer 5739G) egyes hardver elemeit, mert sajnos lehetséges, hogy a hiba nemcsak szoftveres.
64bites Win 7 van rajta...A vinyót megnéztem HDD Sentinellel - az stimmel...
-
stevewonder
aktív tag
válasz
Thunderzolee #16895 üzenetére
Egy rendszergazda barátom szerint a fusi saját vga-val szereli a gépeit és azok nem mxmII-esek. A másik pedig egy magán szerelő akit fehívtam. Ő is azzal indított, hogy ezekben a kimeneti csatlakozók egybe vannak öntve a vga val.
Mindegy. Délután már szét tudom szedni. Akkor majd kiderül.
Köszönöm szépen a hilfét -
t-bali3
senior tag
válasz
Thunderzolee #16892 üzenetére
Egy Acer 5739G típusú notebookkal volt problémánk, nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy sikerült megoldani újratelepítés nélkül.
A rendszer visszaállító segítségével sikerült az első bekapcsolási állapotot előhozni.
Valószínűleg a legújabb Nvidia whql driver nem tetszett neki.Egyébként mintha úgy hallottam volna, hogy egy billentyűkombináció segítségével kell működésre bírni a recoveryt, de sajna a helpben nem találtam meg...(még)
Annyi ilyen helyreállító funkció van már a win7-ben is, hogy alig igazodik ki rajta az ember...
-
stevewonder
aktív tag
válasz
Thunderzolee #16873 üzenetére
Igazából nem tudom pontosan, hogy a vga halt-e meg, de nagyon olyan tüneteket produkál a masina. Először betöltött normálisan, de csak 2d-ben lehetett használni. Ahogy vmilyen drivert feltettem egyből kékhalállal fagyott. Most meg vagy csíkos képpel jön a vista vagy egyáltalán nincs kép. Ugyanezt csinálja, ha monitorra rakom, tehát nem a kijelzővel van a gond. Felállni feláll a rendszer, mert hang van.
Szervízbe nem akarom vinni, mert lerabolják a gatyámat is. Inkább próbálom kideríteni, hogy mi lehet a gond.
Most azzal riogatnak, hogy nem mxm-es hanem vmi integrált csatlakozós kártyát lehet csak rakni bele. Sajnos nincs nálam a noti, hogy szétszedjem....
Te találkoztál már ilyen notival?? -
Daniel Alves
őstag
válasz
Thunderzolee #16886 üzenetére
Köszönöm szépen
-
bajbal
tag
válasz
Thunderzolee #16875 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszod!
-
Mhamster
tag
válasz
Thunderzolee #16869 üzenetére
COD 1 Gépigény:
3D hardware accelerator card required: 100% DirectX 9.0b compatible 32MB hardware T&L-capable video card
Pentium III 600MHz or Athlon 600MHz processor or higher for systems with Windows 98/ME
128MB RAM
1.4GB of uncompressed free hard disk spaceA GMA 950 pedig:
Microsoft* DirectX* 9 Hardware Acceleration Features:
Pixel Shader 2.0
Volumetric Textures
Shadow Maps
Slope Scale Depth Bias
Two-Sided Stencil
Up to 224 MB maximum video memory -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Thunderzolee #16841 üzenetére
Na ez a baj, hogy nem nagyon tudok olyat, akinek ilyen notija van. És ez a baj, vaktába meg nem akarom megvenni a modult, mert ha meg nem jó, akkor kb. rajtam marad, mert eladni meg nem nagyon lehet ezeket... :\
-
bendi61
csendes tag
válasz
Thunderzolee #16839 üzenetére
Nézegettem, de nem nagyon találtam infot, még arról sem, hogy végül piacra dobták volna.:S
-
Forza_JUVE
aktív tag
válasz
Thunderzolee #16843 üzenetére
Köszi az infót!
-
t-bali3
senior tag
válasz
Thunderzolee #16838 üzenetére
Ez egy képfájl, legalábbis azt hiszem... az első bekapcsoláskor írtam ki.
-
Forza_JUVE
aktív tag
válasz
Thunderzolee #16829 üzenetére
Tul.képpen nekem elég az 1 GB (768 MB) is csak most raktam rá XP helyett Win7-et ... és előzetesen utánaszimatoltam és azt írták h kell neki a min. 1 GB RAM. Ezért gondoltam, h mivel úgy is csak netezésre van használva ez a gép, így elég neki kevesebb video ram is. De sztem akkor marad így!
Költeni meg végképp nem szeretnék rá ... most raktam össze egy Core i5-ös asztalit ... szóval pár évig befejeztem a költekezést!Köszi a segítséget!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Thunderzolee #16821 üzenetére
Értem, köszi. Akkor az lesz, hogy meglesem.
A másik dolog, ha méretben bele is fér, az acer-nél előfordulhat, hogy mégsem fog benne menni? Mert pl. találkoztam már olyan Lenovo, ill. régebbi Toshiba notival, ami pl. csak Intel wifi kártyával volt hajlandó működni, mással nem.. :\
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
Thunderzolee #16803 üzenetére
Sokféle driverrel néztem már, és többféle oprendszerrel is azóta.
szóval ez tutira hardver hiba. -
bajbal
tag
válasz
Thunderzolee #16794 üzenetére
Ok!
Köszi a választ!
-
pukkancska
tag
válasz
Thunderzolee #16767 üzenetére
Csak egy pillanatra egy picikét.
De ez csak akkor történik, ha a töltő egyik vége már a laptopba van dugba és úgy dugom a konnektorba.De akkor semmi komoly. Szerencsére akkor nincs baja
-
zbence
aktív tag
válasz
Thunderzolee #16767 üzenetére
Nincs benne az árban, nekem + 10k
De szerintem megér annyit, bárhova megyek, pótakksinak tökéletes lesz. -
zbence
aktív tag
válasz
Thunderzolee #16765 üzenetére
A srác mondta, most vette, leellenőrizhetem az árát.
www.akkuk.hu!Egyébként az a Go7600 cserélhető?
Tehát MXM-es? -
pukkancska
tag
válasz
Thunderzolee #16745 üzenetére
A konnektorból.
De csak egy pillanatra, ameddig bedugom.
20V. -
zbence
aktív tag
válasz
Thunderzolee #16760 üzenetére
Talán a proci elbír vele.
Legalábbis remélem.Az 1280x800 az 16:9-es HD felbontás.
Ami 16:9, az HD film lejátszására alkalmas.
16:10 1024x768, stb.Akksi van hozzá vadi új Panasonic, 6600 mAh-os, 6 cellás.
28k volt, remélem nem véletlenül! -
zbence
aktív tag
válasz
Thunderzolee #16754 üzenetére
Igen, erről a Turbo funkcióról hallottam már.
Ha 160km messzinek számít, akkor igen!
Töltögetésre, interneten sok lap megnyitására, talán játékra, de ez nem valószínű, HD filmek lejátszására használnám.
Van használt gépre 70k-m. -
zbence
aktív tag
válasz
Thunderzolee #16749 üzenetére
Felhívom az ürgét, mondom neki, hogy tegyen fel 3Dpöttyöt a gépre!
Tuningolni lehet ezt a procit?
Ha igen, hogyan?
Ebben a témában még nem mélyültem el! -
zbence
aktív tag
válasz
Thunderzolee #16744 üzenetére
Igen, bentvan favoritban ez a lista, meg a VGA-s is, arról válogattam, szemezgettem!
A gond, az, hogy a 7200-nak csak 667-es FSB-je van, bár úgy tudom a Pi lapja nem is támogatja a 800-asokat..
-
zbence
aktív tag
válasz
Thunderzolee #16739 üzenetére
Doublee, bocs.
-
zbence
aktív tag
válasz
Thunderzolee #16739 üzenetére
1 db 1Gb-s!
Nem játékra kellene, csak az erős proci ösztönöz!
Megyek hozzá és kipróbálom, holnap délelőtt!
Köszi a segítséget!
-
zbence
aktív tag
válasz
Thunderzolee #16732 üzenetére
T7200, Go7600, Giga RAM, 120-as HDD..
-
jekisa19
csendes tag
válasz
Thunderzolee #13416 üzenetére
Kösz szépen megpróbálom.
Még annyit csináltam h kipucoltam.Ráfért
-
yksz
aktív tag
válasz
Thunderzolee #13411 üzenetére
Én is tudtam hogy a vezeték nélkuli egerek vevoi is USB-n csatlakoznak. nem ezen volt a lényeg
Hanem hogy "fogyasztásban" mennyi a kulonbség a vezetékes és vezetéknélkuli egerek kozt, vagyis vezetékesnél ugye maga az egér, vezeték nélkulinél pedig a vevo...
-
plaschil
aktív tag
válasz
Thunderzolee #13356 üzenetére
Egy Acer eMachines E720 Nekem nem játékra kell, csak koliba netezni, filmet nézni, doksikat kezelni, általános használatra. Fontos a nagy vinyó, egy jó kis proci, meg a 2 GB RAM. Ennyi követelményem van, és ez pont kielégíti. Árban is megfelelő lenne, főleg az ez óccsobbik fajta
Ez boltban olyan 125-130 ezer forintért van, és tudnék egyet 80-ért. Teljesen új, dobozában, mindenféle papírokkal (pl. használati utasítás
) csak gari nincs rá.
Az meg nekem fontos, mert ki is szeretném bővíttetni, még legalább 1 évvel.
-
plaschil
aktív tag
válasz
Thunderzolee #13354 üzenetére
És ha esetleg nagyobb tétel tűnt el? Nyomozni fog a rendőrség... Ez semmiképp sem jó vétel. A magyarországi forgalmazót meg ha megkeresem egy lopott laptoppal az meg olyan mintha én mennék a rendőrségre. (serial)
-
Zanik
addikt
válasz
Thunderzolee #13345 üzenetére
Helyedben megpróbálnám kideríteni a progi nevét, úgy már könnyebb lesz keresni, esetleg érdeklődjél utána a Fujitsu Amilo topikban!
-
válasz
Thunderzolee #13330 üzenetére
Hali!
Az AC97 és a HDA két szabványt jelent.
AZ AC97 a jack dugón csak analóg erősített sztereó "hangot" tud kiadni, vagy 2.1-es digitális (SPDIF szabványnak megfelelő) jelet
A HDA ugyanezen dugón az analóg fülesbe való erősített "hangon" kívül tudja az 5.1-es Dolby Digital illetve a THX hangszabványokat is ás ezt úgy is tudja, hogy a gép hangszóróit nem némítja el közben.
Ha van valami procc erősítőd vagy van a gépeden HDMI kimenet akkor érdemes a HDA drivert feltenned, különben meg tökmindegy. (én azért a HDA drivert tenném fel mindenképp) -
válasz
Thunderzolee #11555 üzenetére
Ahha, értem. Köszi.
Azt gondoltam, a Shader Model 2.0 eléggé lekorlátozza majd a lehetőségeket.Van egy régi FX5700 nVidiám, úgy rémlik, azon sem indult már el minden, mikor legutóbb leporoltam és kölcsönadtam; az is csak 2.0-át tudott még.
Mindenesetre köszi a választ.
-
válasz
Thunderzolee #11555 üzenetére
Ismerösömnek ilyen chipsettes gépe van és elég sok játék fut rajta
Need for speed
Fifa 2007
COD 2Persze a Crysis vagy far Cry nemigazán megy,de Pl a Test drive unlimited kíváloan játszható persze csökkentett grafikával
-
budo82
tag
válasz
Thunderzolee #983 üzenetére
X1150 ügyben: a mindig segítő lista vid.kártyákhoz
[link]
Ez alapján tudsz már következtetni, hogy mennyire ''izmos'' a kicsike.
Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Reklámblokkolók topikja
- A Teslákba költözik a Grok AI
- E-book olvasók
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest