- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tito62
csendes tag
Sziasztok!
Navon-670 plus Frissitésel kapcsolatban tudd-e segiteni valaki? Használt és most vettem európai térkép van rajta,de három éve nem volt frissitve. Válszt előre is köszönöm.
Képek a készülékről: 2017-ben vette az elöző tulaj 1éves térkép frissitéssel. Jelenleg 2016-os van rajta. Hogyan tovább???? El kell a segitség. Köszönöm! -
Tito62
csendes tag
Navon-670 plus Frissitésel kapcsolatban tudd-e segiteni valaki? Használt és most vettem európai térkép van rajta,de három éve nem volt frissitve. Válszt előre is köszönöm.
-
matrix23
tag
Sziasztok!
Tudna valaki mondani olyan navigációs alkalmazást (ha egyáltalán van) , amelyik offline módban, mobilnet nélkül is beszél? néztem többet is (google maps, offline maps&navigation…) , mutatja az utat net nélkül ,de nem mondja a szöveget csak ha adok alá mobilnetet. Vezetés közbe meg nem mindig tudja nézegetni az ember.
Tudna esetleg vki ilyet?
Ja Androidos telóra kellene.Köszi
-
wihar123
aktív tag
válasz
Donki Hóte #8692 üzenetére
-
-
Csöves
őstag
válasz
BLUE TORNADO #8690 üzenetére
A GPS nem akar sehová sem vinni, esetleg a naviprogram.
-
BLUE TORNADO
senior tag
Üdv! már 3-szor akart a GPS elvinni földútra, pedig ki van véve, hogy azt is lássa. Ez miért van?
-
Doky1988
senior tag
Üdv!
Adott 2 készülék, egyik egy autó multimédiája, másik egy Wayteq x995 navigáció.
Kérdésem: Ha megvásárolom az iGO Navigationhöz a térképet, de ugyanazt a google fiókom használom mind2 eszközön, akkor autóban is tudom használni ugyanúgy a megvásárolt térképet alkalmazáson belül?Tehát ez a licensz csak 1 adott eszközre szól, vagy egy google fiókra vajon?
Illetve ez lifetime tehát örökélet licensz, vagy csak mondjuk jelenállapot szerint 2019.Q2-re szól?Fontos volna
Köszi. -
wihar123
aktív tag
válasz
Pheaper #8685 üzenetére
Sziasztok!
Navon X13-12056 -ból rengeteg van, mutass róla képet így mint itt, Vangelis: [link]
Az alsó kis matrica elárulja, hogy milyen port/baud bejegyzés szükséges neki.
Szívesen megnézném a sys.txt fájlt is, szerintem javítható..., de ne ide tedd, mert kikapunk, hanem töltsd fel kérlek... -
Pheaper
csendes tag
Sziasztok, segytséget szeretnék kérni, adott egy Navon X13-12056 típusú gps amin Igo primo lett telepítve szerintem ez nem a gyári szoftvere, mert amikor bekapcsol talál műholdat majd elis veszti, próbálgattam a sys fájlban a Gps szekciót portot és sebességet de sajnos nem lett jó vkinek ötlet? előre is köszönöm.
-
Pszicho
tag
Sziasztok!
Adott egy régebbi típusú TomTom Start60 GPS.
Összetört a kijelzőm és szeretném úgy kicserélni, hogy a lehető legolcsóbban megússzam.
Azt a tanácsot kaptam, hogy Aliexpresszen találok olcsón hozzá és, ha külön fizetek valakinek, akkor berakják.
A kérdésem az lenne, hogy mi alapján keressek, vagy milyen típusszámot írjak be?
Lenne itt valaki, aki csinált már hasonlót?Köszönöm.
-
sajog159
aktív tag
Üdv!
A navigáció (pl. Googla Map) Beállításában lehetőség van kizárni Autópályát és Útdíjat.
Jól gondolom, hogy Útdíj ott van, ahol fizetős az út, de nem számít autópályának? Ilyen az M0 nem fizetős szakaszai, vagyis ha kizárom az útdíjat, navigáció használni tud ingyenes autópálya szakaszokat.Kösz,
Gábor -
wihar123
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO #8678 üzenetére
Semmit sem találtam (mintha nem is ismerné a gugli), tippem van, de azzal nem mész semmire.
Még egy lehetőség a beazonosításhoz, ha kapcsolódik a PC az eszközhöz és be tudsz lépni a rejtett ResidentFlash2 (RF2) mappába, ahol vagy YFAPP, vagy YFAP20, stb..., mappa található. Abban a mappában van egy index.ini fájl, és ha megnyitod, mindjárt az elején van a szoftververzió adata, abból már egyszerűbb megállapítani a kilétét...
-
wihar123
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO #8676 üzenetére
Szia!
Kérdezd le a rendszerinfót (Sys Info) és segítek beazonosítani (a képernyőn az ikonok között találod).Szétkapni is egyszerű és leolvasható az aku adata, de nehogy késsel, bicskával, kanálla, csavarnyúzóval, hanem csak a kis kezeddel és tégy a türcsit a combodra, hogy le ne ejtsd.
-
BLUE TORNADO
senior tag
Üdv! Van egy WayteQ GPS-em és nem tudom a konkrét típusát, mert eléggé kopottas a háza és a WayteQ feliraton kívül semmi más infó nincs rajta. A térkép nem az eredeti már rajta. Hogyan tudom legkönnyebben beazonosítani, mert venni szeretnék bele egy új akkut és ahogy nézem, sok fajta van a márkához. Tudom, az a legkönnyebb, ha beviszem valahová, ahol ki is cserélik, de jobb szeretném tudni a konkrét típusát. Doboza sajna nincs meg. Előre is köszi mindenkinek a segítséget.
-
wihar123
aktív tag
válasz
Caspenberg #8673 üzenetére
Sziasztok!
A leírt hibaüzenet hiányos, így nem tudni, hogy mit hiányol, vagy hogy honnan, milyen névvel kell telepíteni, vagy nem is lehet, mert nem eredeti... -
sopruk
senior tag
Használja valaki az alábbi Sygic klónt?
Figyelemmel kísértem az elmúlt időszakban és nincs annyira elmaradva időben a frissítése a Sygichez képest (mint korábban hittem), a térkép verziók is azonosakSygic
frissítve: július 9. (érdekes módon online júl. 15-t ír)Offline térképek és navigáció
frissítve: július 23. (online 29-t ír)
Nincs reklám, szinte minden funkció ingyenes benne.
10M letöltés, vélemények átlaga 4,7
2017 óta van fent a Play-en -
Caspenberg
csendes tag
Sziasztok! Van egy Navon A520-as GPS-em Android 4.4.2-vel, véletlen le lett róla törölve az igo, majd teljes rendszer visszaállítás után megjelent újra az igo mappa benne egy igo install apk file.. telepités utan, igo inditásnal ezt a hibat dobja "Hiányzó,vagy hiányos mappa data/data/com.nng.igo.primong/license " Van erre vmi megoldás ?
-
Csöves
őstag
Születésnapi Igo-ra, hogy lehet térképet frissíteni?
Köszi. -
ult1mate
tag
Van egy T27-es 2017-es avensisem amin touch 2 with go van.
Szeretném valahogy mirrorlinkelni a telefonom van rá létező megoldás?
Valakinek van gyakorlati tapasztalata amivel működésre lehetne bírni a cuccost? -
olika78
csendes tag
-
wihar123
aktív tag
Egyik cimborám megküldte a nála működő eszköz (x985) reg. anyagát (azt mondta sd-ről használja a honda primot), átnéztem és ezt találtam
HKEY_CURRENT_USER\OEM\ShellEx\GPS:path
SDMMC\Primo 2.4 Honda\Primo.exe
Szó szerint ezt is mondta a telcsiben.
Arra gondoltam, hogy talán, vagy mivel nincs olyan lehetőség, mint az x960-980-nál, ezért az x985-ben a reget kell mókolni, hogy megtalálja a navit...???Figyelem, az ilyen feladat nagy figyelmet, szünetmentes tápot és hibátlan munkát igényel, ellenkező esetben, mint mondják, "tégla" lesz belőle.
-
KTU
addikt
válasz
olika78 #8658 üzenetére
"Offline" vásárlás, fizikai boltba már nincs ilyen 3 nap, 24 óra és hasonló, és hogy visszaviszem.
Napokban kértem állásfoglalást konkrét ügyben a
Budapest Főváros Kormányhivatala, Műszaki, Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály-tól.Ha "számlára" cégnévre (ev. bt. kft. stb.) vetted, (cég elszámolja),
még fogyasztó sem vagy, így fogyasztói jogaid sincsenek.Nagy áruházak általában mégis biztosítják ezt a jogot.
-
wihar123
aktív tag
válasz
olika78 #8649 üzenetére
Ez nem semmi, hogy az a (és ez már káromkodás)...
Vissza kellene vinned kicseréltetni.Az áthidaló megoldásban teljesen igaza van DM43nak!
A módszert az x960-980-ra ismerem így: a residenflash2 yfapp index.ini fájlban, ezt az útvonalat kell megadni (ha jó a vas ő is ezt írja be magának a betallózott dolog mentése után).
Példa a default settings boxban a sygic esetén :
[DefaultSetting]
GpsPath = \ResidentFlash\Mobilenavigator\Mobilenavigator.exe
Ezt elmentve a következő készülékindításkor már működik a navi ikon érintésekor.
Bizonyára megtalálod, mert mint írtad kártyáról működik és ebben az esetben valahogy így van regisztrálva:
GpsPath = \SDMMC\xxxxxxxxxx\xxxxxxxx.exe
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Fűnyíró topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Philips LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest